Majonnäsa

Inskrivet fredag 11/5 kl 16:39
 
Charity pratar i telefon med försäkringsbolaget så Debbie blir tvungen att erkänna att de inte får ut något på försäkringen i och med att hon varit oaktsam. Hon får berätta om vad som hänt och att hon träffat Tom Waterhouse igen men hon utelämnar de intima delarna. Plötsligt får de veta att ett bud kommer och behöver en underskrift. Gordon lämnar en splitter ny Bentley till Debbie. Charity blir eld och lågor men Debbie är mer misstänksam och vill inte ta emot bilen. Hon går ändå med på en lunch med Tom.
 
Liv pressar Aaron till att berätta varför det tagit slut med Robert. Hon blir förbannad så när hon ser Robert och Rebecca i byn skäller hon ut dem. Hon låtsas sedan åka till skolan men hoppar aldrig på bussen. Liv träffar sedan Robert och frågar honom om vad som hänt och varför det inte kan bli bra mellan honom och Aaron igen. Robert erkänner att allt han vill är att bli ihop med Aaron för han älskar honom och han hatar Rebecca och babyn.
 
Nicola och Jimmy ska ha en lunch och några timmar för sig själva men precis då kommer Laurel med ett fat mat så Nicola bjuder in henne. Nicola verkar göra allt för att inte bli ensam med Jimmy.
 
Dan och Daz vill gottgöra för förödelsen på salongen så Kerry säger åt Bernice att gå hem och vila. När Bernice återkommer senare har Dan och Daz målat om så de kan öppna salongen igen.
 
Ross är svartsjuk när han ser att Debbie klätt sig fin för lunchen med Tom. Han pratar med Charity och varnar för att Tom kanske är en galning så Charity ringer Debbie flera gånger för att kolla att allt är okej men Debbie svarar inte.
 
Adam kommer till puben med Finn för att äta lunch men klagar på att han inte ser så bra längre. Han har sämre syn efter att ha blivit slagen av Jason.
 
Debbie blir hämtad av Tom och de åker iväg. Han berättar att hans föräldrar är döda och han har byggt upp företaget helt själv. Tom går med på att bara få 5% av vinsten i Debbies företag. De åker till en liten foodtruck ute längs vägen för att äta hamburgare. Han har även tagit med sig en ishink med några flaskor öl. Tom retar Debbie med att hon har majonnäs på sin näsa.
 
Liv kommer till Home Farm för att skälla ut Rebecca som gått emellan Robert och Aaron. Robert är där så han säger åt Liv att gå därifrån men då säger Liv att han hatar ju Rebecca och babyn. Rebecca blir ledsen och vill att de båda går därifrån men Robert nekar till att ha sagt det och skäller ut Liv. Liv blir ledsen och tar en flaska konjak och Roberts bilnyckar. Hon åker iväg och super sig full och repar bilen med nycklarna.
 
Robert ser den övergivna bilen vid vägkanten. Han hittar en medvetslös Liv i skogen i närheten. Robert ringer efter ambulans och följer med till sjukhuset där han berättar att Liv druckit konjak och antagligen fått i sig medicin också. Han ringer till Aaron som kommer på direkten. Aaron pressar Robert om vad som hänt så Robert erkänner att han spetsat spriten för förgifta Lawrence. Aaron blir rasande och hotar med att döda Robert om Liv inte överlever.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad snabbt det gick för Rebecca att gå från ingen mage till en riktig bebiskula. Dessutom är det lite långsökt att Chas är kvar hos Liv's mamma i Dublin efter så lång tid och när dessutom Liv har åkt hem. Lucy Pargeter är ju mammaledig, de borde kommit på något bättre. För övrigt läste jag att Kerry och Daz, dvs Laura Norton och Mark Jordon är ett par i verkligheten.

2018-05-09 @ 16:01:38
Postat av: ELIZA

VAA?? Kerry och Daz?? Ahh,nu måste jag snoka...

2018-05-10 @ 14:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0