Några lögner börjar avslöjas

Inskrivet kl 21:19
 
Jai köper en ram med bilden på "Rosie" och åtevänder till byn och kaféet. Nell ska precis börja fotograferingen och pressen har kommit dit för att skriva om henne. Hon visar lite fina naturbilder som hon ska ha tagit men vill inte att hennes bilder ska tryckas eftersom hon inte vill stå i centrum utan hon vill ha fokus på Anonyma Narkomaner istället för det är de som hjälpt henne.
 
Debbie försöker förklara för Ross att hon inte vill att han stjäl för hennes skull även om han bara vill hjälpa henne få en bostad.
 
Leyla går till salongen och Priya följer med för att prata med henne. Sanningen kommer fram och Leyla blir jätteledsen och besviken. Hon får även veta att Pete och Priya använt bröllopssviten på hotellet. Leyla ställer massa frågor och vill ha svar.
 
Jai åker iväg till kyrkogården där Rosie är begravd. Där träffar han kyrkoherden och får då veta att det inte alls är Rosie som begravdes den dagen han var där med Nell.
 
Pete möter sin mamma och hon berättar att hon råkat försäga sig till Leyla. Pete blir rasande och går till salongen. Där får han stå till svars för det han gjort.
 
Cain skäller ut Ross som försvarar sig med att han tänkt på att ge pengarna för den stulna bilen till Debbie. När Cain sedan pratar med Harriet så säger han att han slutat med brott. Debbie råkar höra det så hon vill inte fråga sin far om hjälp med pengar till huset. Ross inser då att Debbie inte sagt något till varken Cain eller Charity om att det inte kommer några pengar från försäkringen.
 
Jai letar bland Nells saker i huset. Han hittar tillslut en mapp med massa barnbilder och en artikel om Holly. Han konfronterar Nell som rusar iväg ut från kaféet. Jai springer efter och får veta att allt bara varit en lögn och att Nell inte alls varit någon missbrukare utan hon ville bara hjälpa honom och så ville hon ha en familj. Hon kastar sig på Jai och ber om ursäkt med att säga att hon älskar honom. Jai knuffar undan henne och hon slår i ögonbrynet i ett bordshörn och börjar blöda.
 
Tracy tjatar om sin Thailandsresa hon inte kommer att få och hon påpekar att David är snål. David erkänner för Eric och Jacob att han vill spara pengar till Tracy och Jacob ifall det händer David något. Jacob säger då att om det händer David något så kommer Tracy vilja ha ett superbra minne från sin drömresa med David. Det gör att David tänker boka en resa i smyg.
 
Megan och Rishi kommer till församlingsalen där Jai och Nell bråkar. De lämnar sedan Nell där för Jai vill inte se henne mer. Nell ligger på golvet och gråter. Jai åker hem och när han står ute på gården och tänker så kastar han bort ringen han köpt till Nell.
 
Moira ordnar på sin gård. Hon ser inte att Nell står i en lada och stirrar på henne.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har Leyla glömt, att hon själv låg med sin väninnas make upprepade gånger?

2018-05-03 @ 12:38:45
Postat av: Hanna

Det syntes redan igår att Nell ljög angående graviditeten, testet visade ju negativt när hon höll det i sin hand. Hoppas vi slipper se henne snart, är så trött på henne.

2018-05-03 @ 14:13:17
Postat av: Ylva

Ingen blir gladare än jag om Tracy och David försvinner på en lååång semester till Thailand!;)

2018-05-03 @ 15:09:51
Postat av: Alice

Jag hoppas att Pete och Leyla blir ihop igen. Och att psyko-Emma blir överkörd eller nåt. Så trött på hennes härjande utan några som helst konsekvenser.

Leyla har faktiskt varit en fin vän till Prya och alltid stöttat henne, så jag tycker nog ändå att hon har rätt att vara upprörd, även om hon gjort samma sak mot Megan.

2018-05-03 @ 20:41:38
Postat av: Jag bara

Blev intressant med Nell, ännu en psykopat i byn. Tracy och David är riktigt jobbiga, att hon alltid ska klä ut sig, kimono för Thailandresa, basker och glasögon för författande. Bläääää. Alla i byn har kort minne, inte bara Leyla, men så är det ju överallt, blir man drabbad av något ont protesterar man även om man skadat någon annan på samma sätt.

2018-05-03 @ 22:49:30
Postat av: Anonym

Wow, för första gången tyckte jag Nell spelade riktigt bra när hon fick sitt psykbryt i församlingslokalen. Hon passade inte att försöka va liten oskuldsfull tjej. Fortsättning följer...

Även Leyla spelade trovärdigt idag. Fy stackarn.

2018-05-04 @ 00:17:40
Postat av: Ingela

Oj, råkade skicka anonymt!

2018-05-04 @ 00:18:41
Postat av: Hedda

Jag tyckte mest Leyla var larvig mot Priya, eftersom hon själv betedde sid så illa mot Megan. Hon sa till Priya: " Vi kommer aldrig mer att prata med varandra...". Själv har hon fått jobba i Megans företag trots allt. Jaja, det är ju bara en serie.

2018-05-04 @ 01:08:44
Postat av: ELIZA

Ja hur tänkte Leyla där... Hade jaaag varit Prijja, så hade hon fått sin egen affär nerkört i halsen...Nån dj*vla ordning får det väl ändå vara i Emmerdale,med deras dåliga minnen...Nell,hoppas hon försvinner...Och ÄNNU en dag som Emma sluppit undan...Vilken obehaglig människa,droppar skit överallt,lite tårar,så att alla ska förstå,att det var ju inte meningen...Var väl lite frånvarande i skallen,men gick Debbie med på att ta emot en stulen bil...Och vet inte Charity nåt? Men hon hoppar väl på,så klart,när har hon missat att vara oärlig...

2018-05-04 @ 07:06:26
Postat av: Jonas

Tracy kan väl betala sin egen semester. Förstår inte att det ska vara Davids plikt att betala för den.

Antar att vi inte har sett det sista av Nell. Tar Jai henne tillbaka?

2018-05-04 @ 07:35:33
Postat av: Barbro

Två psykopater nu alltså. Emma och Nell. Och ja, Nell blev genast mer intressant i mina ögon, särskilt på slutet där hon gav ett nästintill skrämmande intryck. Jag gillar Leyla, brukade uppskatta Pete även om jag tycker att han blivit betydligt mer stöddig och irriterande på sistone. Visst var hon lite väl hård mot Priya, men det är något litet "stackars hjälplösa lilla rikemansdotter" över Priya som nog ändå fick mig att tycka att hon förtjänade en viss del hon fick av Priya.
Jag gillar för det mesta Debbie, men kan människan aldrig le? Hon är sur, sur, sur, ser för det mesta ännu mer sur ut.

2018-05-04 @ 11:54:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0