En himla många Rosiesar

Inskrivet kl 20:52
 
Jai ordnar med utrustning till en fotografering för Nell så hon ska ha lite proffsiga saker att jobba med. Hon blir inte alls glad utan känner en press när han är så ivirig. Jai blir misstänksam när hon är så nere och hetsig. Hon rycker till när han är nära hennes handväska så när han får tillfälle frågar han henne om hon börjat med droger igen. Då berättar Nell att hon tror hon är gravid och har köpt ett gravtest. De gör testet tillsammans och det visar sig att Nell är gravid. Jai ser inte så glad ut men säger att det är bra.
(Jennifer, jag tror inte Nell har en tatuering på halsen utan ett plastigt halsband. De var populära även här i Sverige för 10-20 år sedan)
 
Emma klagar på Pete som deppar över Leyla. Det gör att han erkänner att det var han som var otrogen och inte Leyla. Emma lyckas även få ur Pete att det var med Priya.
 
Amelia pratar med Daz om kniven hon hittat under hans kudde. Hon säger att det är farligt med en kniv så han borde kasta den. Daz tvekar men slänger kniven i soporna när Amelia ser på men när hon inte är nära tar han upp den igen.
 
Debbie får veta att de får pengar från försäkringen nu när Bentleyn blivit stulen. Charity och hon träffar sedan Gordon (?) affärsmannen de träffat på hotellet när han kommer till puben i byn. Hans chef är fortfarande intresserad av att hyra en bil och Debbie lovar honom att ordna det.
 
Ross hör när Debbie får samtal från försäkringsbolaget igen. Det visar sig att hotellet har en film på inbrottstjuven som har en bilnyckel till Bentleyn så Debbie får inte ut försäkringen. Ross lovar att hjälpa henne så han snor Cains mobil från verkstan och drar iväg för att göra affärer.
 
Emma skäller ut Priya på kaféet. Leyla hör att det är något som händer så hon går dit. Då berättar Emma att Pete varit med Priya.
 
Ross ska smyga tillbaka med Cains mobil på verkstan men Cain är där med Harriet för leta efter mobilen. Ross låtsas hitta mobilen under en tidning men Cain tror honom inte eftersom han letat där tidigare.
 
Debbie vill inte ta emot pengar om Ross ska göra något kriminellt så han kan åka dit för det.
 
Jai berättar för sin far och Priya att Nell är gravid. De blir inte glada och frågar Jai om han verkligen vet vad han ska göra. Nell märker deras aversion så hon går iväg för att få vara för sig själv. Moira som hört diskussionen hittar Nell ute och de pratar lite med varann. Nell berättar att hon saknar sin döda dotter och Moira förstår känslan.
 
Jai vill överraska Nell och visa att han verkligen vill bli en familj med henne. Han köper en fin förlovningsring. När han går runt i ett varuhus för att titta på babysaker upptäcker han en hel vägg med fotoramar. I varje ram finns den bild som Nell visar upp som sitt barn Rosie.
 

Kommentarer
Postat av: Barbro

Så Nell har alltså ljugit om sin så kallade döda dotter? Ytterligare en psykopat? Emma med sina bibelskriptor och skenheliga attityd må reta gallfeber på mig och jag längtar tills hon åker dit- om hon nu gör det?- men hon är ändå underhållande från och till. Surmulna Nell däremot? Nope...
Bob och Brenda får mig alltid att småle däremot. Små roller, men charmiga karaktärer.
För att inte glömma Rishi med sina gömda frukostflingor. Charmig liten gubbe.

2018-05-02 @ 15:23:54
Postat av: Jonas

Det verkar onekligen som om Nell, föga oväntat, har ljugit om sin dotter.

Det var allt lite kul när Emma "attackerade" den intet ont anande Priya.

2018-05-03 @ 07:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0