Storebror och farbror i samma person

Inskrivet kl 21:57
 
Moira ber förtvivlat om hjälp men Emma bara står där. Emma tror inte på Moira som säger att vattnet gått och barnet håller på att födas. När Moira sedan säger att det är Petes baby så börjar Emma dra ut Moira. Sedan försöker Emma hålla Moira vid medvetande medan barnet föds.
 
Adam och Victoria blir sams och de åker till gården för att få vara lite för sig själva. De upptäcker den brinnande ladan så Victoria går till huset för att kolla efter Moira medan Adam går till ladan. När han kommer dit så blir Emma förskräckt och rusar iväg. Victoria kommer tillbaka så  Adam tar geväret som ligger på backen och rusar efter Emma.
 
Diane kommer till kyrkan för att prata med Emma men hon får låsa upp så Finn kommer ut ur skrubben. Han går hem och försöker få tag på sin mamma för att tala om att hon inte är ensam.
 
Adam hittar Emma i skogen och hon förklarar skräckslaget att hon gjort allt för att Moira och babyn skulle överleva. Hon knuffar sedan till Adam så han ramlar och hon tar geväret och rusar iväg. Plötsligt hörs ett skott.
 
Cain och Harriet bestämmer att de är som ett vanligt par och de ska åka iväg några dagar för att få vara tillsammans bara de.
 
Adam går mot gården och hittar geväret men Emma är borta. Han ser ambulanserna som kommit och han följer med sin mamma till sjukhuset.
 
Finn ligger skottskadad i skogen och är knappt vid medvetandet.
 
Harriet och Cain är på väg till sin lilla semester men stannar till för att handla chips. Cain har glömt sin plånbok så de ska åka hem för att hämta den. Precis när de ska åka ser de Emma sitta i en bil och hon ser ledsen ut. Harriet vill kolla läget men Cain övertalar henne att de ska åka.
 
Victoria söker upp Pete och Ross för att berätta vad som hänt. Pete blir chockad över att plötsligt blivit far till en son men de följer med till sjukhuset.
 
Emma smyger runt på sjukhuset iklädd arbetskläder. Hon går till avdelningen där babyn ligger för att kolla till honom. När hon ser att poliserna går iväg så tar hon babyn och går därifrån.
 
Finn vaknar upp och stapplar sig fram till vägen där Harriet och Cain kommer körandes. De stannar upp och hjälper Finn till sjukhuset.
 
Adam blir irriterad på att Pete inte verkar ha något intresse av att ta i sin son. Alla är fortfarande chockade över nyheten om babyn för ingen har vetat om något.
 
Polisen kommer för att ta med sig Adam för han blir anklagad för mordförsök på Finn. Han försöker förklara att han hittade geväret i skogen efter skottet och att de ska leta efter Emma istället.
 
Finn får plötsligt hjärtstopp så personalen skyndar sig in i rummet för att ge honom elchocker.

Kommentarer
Postat av: Anette

Har nån i byn fött barn normalt? Pete? Adam får en lillebror som också är syskonbarn samtidigt. Hur kan denna serie vinna pris på pris i UK och varför kan man inte sluta titta... :P Karma på Finn .. Nu ombytta roller

2018-05-21 @ 12:46:17
Postat av: Jessica

Varför är det bara ett avsnitt idag någon som bet?

2018-05-21 @ 13:28:44
Postat av: M

Jag hade 2 avsnitt idag.

2018-05-21 @ 14:36:38
Postat av: Alice

Visst är det otroligt att det är just Pete. Blir så trött på det här att så många blir gravida efter att de haft sex med någon en enda gång. Och ingen har hört talas om preventivmedel, och en kvinna som redan fött tre barn hade ingen aning att hon var gravid... Tröttsamt.
Och så Emma... orkar inte ens kommentera det.
Stackars Finn. Hoppas att han klarar sig.

2018-05-21 @ 17:39:25
Postat av: Jonas

Adam är så ofattbart dum, men han lyckas alltid komma undan ändå.

2018-05-21 @ 20:45:36
Postat av: Jag bara

Man kan vara gravid och inte veta något, till och med som trebarnsmamma. Har ofta kollat på programmet "I didn't know I was pregnant". Mer konstigt är att i så många av fallen förstår de inte att de håller på att föda, fast de gjort det förut. Moira fattade åtminstone det.

2018-05-21 @ 23:12:16
Postat av: Elin

Är det bara jag som tänker att bebisen kanske inte är Petes; att Moira sa det bara för att Emma skulle rädda henne?!

2018-05-22 @ 09:05:50
Postat av: Mosis

Jag tänkte också på det Elin! Men å andra sidan så erkände ju ändå Pete att dom har haft sex så kanske är det hans ändå.
Det kommer väl en twist till i sann hem till gården anda :)

2018-05-22 @ 10:00:35
Postat av: Jag bara

Moira verkar ju tro det på riktigt eftersom hon inte sagt något annat. Hon borde ju tagit tillbaka det isåfall vid det här laget.

2018-05-22 @ 22:29:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0