Det som händer på Home Farm, stannar på Home Farm...

Inskrivet kl 21:32
 
Lawrence vaknar upp bakfull på golvet hemma på Home Farm. Rebecca ser honom och får veta att brevet Lawrence fått var från Serge (eller egentligen Robert), Ronnies nya man och att de ska flytta ihop.
 
Arthur är orolig för att Gabby ska komma hem för då måste de berätta för henne att minneskortet med inspelningen med Ashley är sönder. Laurel talar om för honom att de kan berätta för Gabby vad Ashley sagt. Hon blir dock lite besviken när Bernice berättar att Gabby vill bo hos henne och inte hos Laurel.
 
Alex har sovit över på soffan hos Aaron. Han försöker få klarhet i vad Aaron egentligen vill men det är svårt. När han vill ses på lunch säger Aaron först nej men ändrar sig sedan. De ses men när Robert kommer in på puben och börjar prata med dem om att Aaron fortfarande är hans make så blir det jobbig stämning. Robert går iväg och efter ett tag säger Aaron att han inte är intresserad av Alex.
 
Rebecca behöver ha hjälp med att kolla till Lawrence som är deprimerad och ledsen över att Ronnie gått vidare. Finn och Lachlan får höra att Lawrence håller på att göra en brasa på baksidan av huset. De och Lydia skyndar sig och hon hoppar på Lawrence när han tar fram tändstickor framför den bensindränkta brasan. Hon tar tändstickorna och Lawrence skriker åt dem att sticka därifrån direkt.
 
Rebecca frågar Robert om han kan hjälpa till och hålla koll på Lawrence medan hon åker på möte. Han åker till Home Farm och där super han Lawrence full. Sin egen sprit han har i glaset häller han ut. De pratar om hur svikna de har blivit av männen de älskar. Lawrence blir så full att Robert hjälper honom upp till sovrummet och i säng. Sedan klär han av sig och lägger en öppnad kondomförpackning på bordet. När Lawrence vaknar blir han förvånad över att Robert ligger bredvid.
 
Robert låtsas att de haft sex men Lawrence har svårt att tro det eftersom han inte kommit så långt i förhållandet med Ronnie. Robert fortsätter och tillslut tror Lawrence honom.
 
Nicola och Jimmy har det mysigt hemma och under en paus så får Nicola massa sms från Laurel som behöver ett fat. Nicola bestämmer sig för att gå och lämna fatet för att spara tid. Lydia som kommer hem till dem blir lite rädd när Jimmy öppnar dörren iklädd en Tarzandräkt i leopardtyg. Lydia skyndar sig hem och Jimmy följer efter för att förklara.
 
Lawrence försöker förstå vad som hänt mellan honom och Robert. Robert säger att de måste berätta för Rebecca eftersom han vill inte gå bakom ryggen på henne, allt kommer ju ändå att komma fram så småningom. Lawrence vill absolut inte att någon får veta.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hatar robert som fan

2018-05-14 @ 12:43:33
Postat av: Ylva

Jag tycker skådespelaren är bra (Robert). Till skillnad mot vissa andra i serien.

2018-05-14 @ 15:25:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0