En pirat, en gravid man och en skarpsynt flicka

Inskrivet kl 21:19
 
Liv vaknar upp och det visar sig att socialen vill prata med henne senare eftersom de tror att hon försökt ta livet av sig.  Aaron som pratat med Robert vet att om Liv säger något om spetsad sprit så kommer Robert nämna att Liv stal hans bil så Aaron övertygar Liv till att säga att hon gjort ett misstag, att det inte alls var meningen med en överdos.
 
Bernice är överlycklig över att Gabby snart ska komma hem så hon vill köpa en banderoll för att fira hemkomsten men det är för dyrt så hon köper ett lakan för att skriva själv. Hon och Laurel går till Nicola för att fråga efter färgpennor men de kommer precis när Nicola och Jimmy ska ha sex i soffan. Nicola bjuder på te så kvinnorna blir kvar. Laurel visar ett halsband med ett kors hon hittat bland Ashleys saker så hon ska ge det till Gabby.
 
Lachlan blir misstänksam när han hör att Lawrences blodprover blivit förväxlade, precis den dagen det blev falsklarm på brandlarmet. Provet hade först visat att Lawrence är gravid. Lawrence däremot är glad att de nya proverna är bra så nu vill han börja jobba igen. Han vill inte att Rebecca tar in en passiv investerare utan han ska jobba ihop pengarna själv.
 
Victoria får höra att Adam har problem med synen så hon ringer läkaren direkt. Hon kör Adam till sjukhuset och när de kommer hem har Adam en lapp över ögat även om han inte behöver det. Ögat kommer ändå att bli bra snart. När hon skjutsat hem honom till gården så kysser de varann. Hon får bråttom därifrån även om hon sedan erkänner för Diane att det kändes så bra.
 
Liv blir utskriven och hon försöker få Aaron att förstå att hennes läkare är intresserad av honom. De åker hem för att ha en grillfest tillsammans med Paddy och Adam. Liv har tagit läkarens mobil för att han ska komma dit och hämta den. Han pratar lite med Aaron men Aaron är inte riktigt redo så Alex som läkaren heter åker hem.
 
Adam får meddelande från Victoria som vill ses så han blir genast gladare och tror att hon vill bli ihop igen. När de ses säger hon att hon älskar honom och att det var mysigt med kyssen men hon behöver mer tid på sig.
 
Debbie säger åt Ross att inte vara svartsjuk men han vill inte ens erkänna att han är det. Hon går hem och tittar på mobilen och tvekar på om hon ska radera Toms mobilnummer eller inte.
 
Paddy säger åt Aaron att bestämma sig om han kommit över Robert eller inte. Det gör att Aaron ringer Alex som kommer tillbaka dit. Robert står en bit ifrån och ser när Alex går in hos Aaron. Då börjar Robert gråta.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Ojoj nu kommer Robert försöka få bort den snygga doktorn som Aron träffat. Skönt att slippa Nell. Tycker det verkar för bra med Debbies rika bekant , hoppas inte det är en ny Cameron.

2018-05-11 @ 15:29:05
Postat av: Alice

Jag tycker att Adam ska växa upp ordentligt innan han bli ihop med Viktoria igen.

2018-05-11 @ 22:41:41
Postat av: Alice

Undra vad som stod i brevet från Ronny.

2018-05-11 @ 22:42:55
Postat av: Jag bara

Brevet var väl det som Robert skrev och bad Jimmie posta i Bryssel till Home farm, tror jag. Eller?

2018-05-12 @ 17:01:27
Postat av: Såpa fantast

Ja, undrar vad Robert planerar härnäst vad gäller Laurence och Home Farm. Rebecca är ganska godtrogen som litar fullständigt på honom. Lachlan är den smartaste I familjen som är misstänksam mot Robert. Jag undrar vem som är gravid. Angående Victoria och Adam hoppas jag att de återförenas. De har ju inte skiljt sig. Han måste växa upp, ganska barnsligt att gå omkring med en ögonlapp när man inte behöver det.

2018-05-12 @ 21:37:01
Postat av: Ylva

Lite fånigt att Nicola och Jimmy aldrig "får till det" tycker jag. Det är väl bara att låsa dörren!

2018-05-13 @ 15:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0