En ängel från planeten Stålar

Inskrivet kl 21:26
Charity ska träffa Tom på en bar men han tror att det är Debbie som stämt träff. Han upptäcker det och eftersom Charity inte träffat honom så låter han Gordon gå fram och låtsas vara Tom. När Charity tror att Gordon är Tom börjar hon flirta med honom men det funkar inte och hon har ingen framgång när det gäller affärer. Han lämnar henne och hon super sig full och träffar en annan man som verkar rik.
 
Paddy har fått veta att Chas haft ett förhållande på Irland. Han blir ledsen för att hon inte sagt något och han känner det som om hon nöjer sig med honom igen när det tagit slut med den snygga mannen. Chas försöker förklara att Dara som han heter inte är annat än snygg, att han är jättetråkig och det gjorde att hon längtade efter Paddy hela tiden. Efter en del surande så ger Paddy med sig och vill vara med henne igen. (Det skulle inte förvåna mig om hon är gravid och vill att Paddy ska ta hand om barnet med henne, att han återigen får ta hand om en annan mans barn)
 
Faith försöker verkligen få Cain och Moira att bli sams och försöka igen. Det funkar inte så bra och Cain super sig full. Faith tar med sig honom till gården där han får sova ut. Nästa morgon när Faith försöker få Cain att engagera sig i sonen när han vaknar så kommer Moira precis hem och slänger ut Cain.
 
Charitys dejt snor dagskassan och pengar från kassaskåpet på puben. Hon försöker dölja skadorna för Chas men det lyckas inte. När Chas får veta vad som hänt så blir hon så arg att hon säger åt Charity att flytta.
 
Lachlan kommer hem och visar att han klarat uppkörningen så nu kan de börja titta efter vilken bil han ska ha.
 
Chrissie talar om att hon och Lachlan accepterar Lawrences erbjudande så de flyttar in på Home Farm igen.
 
Jai är osäker efter Elizas anfall även om läkarna säger att hon mår bra nu. Han vill att Megan tar hem henne igen så hon får sova i sin egen säng.
 
Rebecca får förvärkar så de åker in till sjukhuset. De återvänder hem eftersom det inte är någon fara än. Robert är hennes stöd och han blir hänförd när han får känna på barnets sparkar i magen.
 
Debbie söker upp Tom för att be om ursäkt för vad hennes mamman försökt göra och berätta vad som hände efter affärsmötet. Hon återvänder till puben med pengar för förlusten av de pengar som Charitys dejt tagit. Charity får bo kvar så hon, Debbie och Chas skålar i champagne för att fira att de kommit på fötter igen.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

De flesta förhållanden i serien är så tonårsaktiga. Ena sekunden är man tillsammans, nästa sekund är det slut. Om och om igen. Så höll man ju på i tonåren. Vuxna gör väl i allmänhet inte på så. Förutom i Emmerdale.

2018-06-05 @ 16:11:57
Postat av: Jonas

Serien är bra på att framställa både män och kvinnor i dålig dager. Voldemort Dingle måste vara världens mest omogna 45-åring och till råga på allt har hon barn. Charity är modern från helvetet. Lynniga Moira beter sig som att hela världen är emot henne. Av någon anledning verkar hon aldrig kunna tänka med den lilla hjärna som hon ändå borde ha. Debbie är fortfarande ett surt och bortskämt barn, trots att hon väl nu borde ha passerat 20-strecket.

På liknande sätt framstår männen som grobianer som tar till våld vid minsta antydan till motgång. Här kan Adam, Cain, Aaron - ja, de allra flesta män - placeras. Några få undantag, typ Doug, finns väl.

Paddys och Marlons vänskap är ofta ganska fin, men kan också drabbas av väldigt märkliga svek.

I övrigt är det lustigt att Chastitys mamma ser ut att vara i ungefär samma ålder som henne själv.

2018-06-06 @ 12:04:43
Postat av: Olle

Serien har helt spårat ur!
Liknar mest buskis och tantsnusk numera...
Och översättningen är som vanligt skrattretande...

2018-06-07 @ 11:02:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0