Se upp för komockan

Inskrivet kl 23:19
 
Frank och Megan tar med sig hunden till Vanessa för att se om den är id-märkt. Det är den inte men Megan nyser ständigt för hon är allergisk. Vanessa råder dem att fråga om Jai kan ta hand om hunden eftersom Eliza fäst sig vid den.
 
Vanessa får sms från Charity som vill ses.
 
Debbie blir tvungen att berätta för Sarah om Tom. Hon erkänner att hon inte ville säga något förrän hon var säker på att det var allvar. Tom kommer på besök och han charmar Sarah som ställer massa frågor. Efter besöket säger Tom till Graham att planen kommer att fortsätta oavsett "familjelyckan" just nu.
 
Victoria får höra att Robert inte får träffa Seb mer. Hon söker upp Rebecca för att få henne att ändra sig men det går inte Rebecca med på.
 
Chas besöker Moira för att visa sitt stöd.
 
Bernice fixar håret på liket innan begravningen. När hon återkommer har hon så dåligt samvete för att de tagit vinstpengarna så hon vill att de lämar tillbaka dem. Plötsligt får hon massa utslag som kliar och genast tror hon att det är karma.
 
Pete bjuder hem Leyla på middag. Han har städat upp i hela huset men råkar tyvärr bränna maten i ugnen.
 
Chrissie är orolig för att Lachlan är borta. I själva verket är han uppe på vinden och håller koll på familjen genom ventilationsrören och borrade hål i golvet/taket.
 
Jai vill inte alls ha hunden men när hunden tittar på honom och gnyr så så verkar Jai ändra sig.
 
Robert lämnar tillbaka sina andelar i Home Farm för att Seb ska få dem när han fyller 21. Rebecca säger att Robert inte får träffa sonen ändå och nu behöver de inte ha någon kontakt alls.
 
Charity får höra av Sarah att Tom inte alls är en gammal flintskallig gubbe. Hon konfronterar sedan Debbie som säger att Charity inte har att göra med vem Tom är.
 
Gerry upptäcker att Lachlan finns på Home Farm. De gömmer sig sedan i trappan och hör när familjen kommer hem. De har varit hos polisen för att identifiera Lachlans saker som legat vid en bro vid ån. Chrissie är upprörd och ledsen medan Lachlan ler för sig själv.
 
Debbie, Tom och Sarah är ute på Home Farms ägor och kör fyrhjuling. De har jättekul och tävlar mot varann. Plötsligt åker Sarah iväg själv och ramlar av. Hon ligger livlös på marken med sår i pannan.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: Alice

Hm, så Tom var inte så prefekt som han verkade vara. Och även om han inte hade något annat fuffens för sig så är det ändå illavarslande att han inte accepterar ett Nej. Han kommer fast hon sagt att hon inte vill, köper saker och bestämmer vad hon ska ha på sig och i sitt hem.... så gör kontrollerande killar (oftast) som utsätter sina flickvänner för psykisk eller fysisk misshandel.
Lachlan är helt läbbig. En riktig psykopat. Ingen ånger eller medkänsla.
Vad gäller Robert, det ät nästan så att man känner lite synd om honom. Men bara lite. Han har egentligen förtjänat allt han får och mer därtill.
Kommer att sakna HTG trots allt, för nu har blivit intressant igen.

2018-06-21 @ 14:52:24
Postat av: Jennifer

Verkligen tråkigt med uppehåll, det är så förbaskat mycket skit på tv och även om man har Viaplay,Netflix osv så är ju HTG speciell.... Hoppas Sarah är ok, söt tjej föresten. Trevlig midsommar och även sommar!

2018-06-21 @ 20:33:10
Postat av: Jag bara

Undrar över rubriken. Vad var det med komockan? Satt med min 3 veckor gamla dotterson i famnen så jag tittade mer på honom än på TVn.

2018-06-22 @ 10:05:36
Postat av: ELIZA

Lachlan är sjuk i huvvet....Och bara 17 år..Vad att vänta..? Skrämmande att Debbie är rädd för att morsan ska ligga med hennes fästman...((och det skulle Charity göra om hon har chansen))....Rik kille...Missade åxå komockan?? Körde Sarah på nån sån?...TREVLIG MIDSOMMAR ALLA!!! Sitter i regn,och det lär inte ge sej, förrän sent på lördag kväll...

2018-06-22 @ 18:41:45
Postat av: Såpa fantast

Sarah körde omkull med fyrhjulsdrift. Men hon hade hjälm på sig. Tom spelar den perfekte pojkvännen men har har tydligen andra planer.
Hur kan Lachlan vara så grym mot sin familj, få dem att tro att han är död. Ser han inte hur oroliga de är?

2018-06-22 @ 23:24:27
Postat av: Frk Höger

Jag bara, jag har för mig att det var något Tom sa till Sarah när de skulle tävla med fyrhjulningarna.

Lachlan njuter nog av att se deras oro, hans hämnd liksom.

2018-06-23 @ 09:01:42
Postat av: Frk Höger

Någon som uppfattade hur länge sedan tillbakablicken var ifrån? Jag får inte ihop det med åldrarna.

2018-06-23 @ 09:14:48
Postat av: Hedda

Jag läste att tillbakablicken var från 1986. Duktig skådis som spelade ung Faith! Annars är det mycket med åldrarna som inte stämmer. Värsta är väl Chas som ska ha fött Aaron när hon var 13 år. Jaja, allt är väl möjligt! Såg förresten en ung Diane som mörkhårig socialarbetare i Komissarie Frost.

2018-06-24 @ 14:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0