Få på pälsen

Inskrivet kl 22:08
 
Robert säger att han gör allt för Seb så nu ska han ge sina 10% i Home Farm till sonen, som får det när han fyller 21 år. Lachlan blir förbannad och säger att han genomskådar Robert men ingen lyssnar på honom.
 
Rhona bestämmer sig för att berätta för Paddy om sina känslor för honom men hon ska vänta till bakdagen är över. När rektorn och en ledamot från föräldraföreningen kommer för att kolla vad alla bakat så skäller Paddy ut ledamoten, för att försvara Rhona.
 
Morris träffar Eric i smyg och hotar med att visa allt fuffens Eric gjort under tiden i kommunfullmäktige. Han har det sparat på en minnessticka så det finns kvar som bevis.
 
Eric talar om för Dingles att han ändrat sig angående att hjälpa dem med pengar och advokat. Dingles blir besvikna men Eric påpekar att det är slöseri med tid och pengar eftersom de ändå kommer att förlora.
 
Victoria lyckas tjata till sig att bli gudmor till Isaac. Cain får fortfarande inte komma på dopet.
 
Paddy och Chas diskuterar om de ska berätta för alla att de är ihop men först ska han prata med Rhona. Rhona hör detta när hon är inne på toaletten. Hon blir ledsen men visar inte det, sedan går hon hem och bryter ihop.
 
Rebecca och Chrissie vill att Lachlan umgås med Seb för att kanske börja tycka om honom lite. Det slutar med att Lachlan slänger en fjärrkontroll åt det hållet där babyn ligger. Rebecca kommer in och talar om att Lachlan får aldrg mer komma nära barnet.
 
Zak och Sam åker till stan för att prata med en egen advokat. De återkommer med samma besked som Eric sagt, att det inte är någon idé.
 
Nicola och Bernice löser in vinstlotten från den döda kvinnan. Jimmy får veta det och köper sig en päls på direkten för det är vad han önskat sig. Bernice får samtal från kvinnans advokat. Hon får äran att fixa håret på den döda kroppen. Dessutom får hon veta att det finns en arvinge men att advokaten inte hittat personen än.
 
Vanessa försöker peppa Rhona till att tala om för Paddy hur hon känner innan det är för sent eftersom hon tror att Paddy är ihop med Chas bara för att Rhona inte var tillgänglig.
 
Zak får ett utbrott på Morris bil och börjar slå sönder fönstrena.
 
Victoria och Adam är hos adoptionsbyrån för att svara på frågor. Kvinnan de pratar med säger att allt kommer gå bra eftersom de verkar vara ett stabilt par som är ärliga och inte är några brottslingar. Precis då kommer Moira in med Isaac och talar om att Victoria och Adam får ta över honom.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: Thomas A

Nu när Moira gav bort sin son till Vic dröjer det nog inte många avsnitt tills hon erkänner att hon knuffade Emma från bron. Hon vill nog inte ha med sonen i fängelset. "Snaran dras åt för Moira". Får vi veta innan eller efter sommaruppehållet ?

2018-06-18 @ 14:44:48
Postat av: jackson

Moiras agerande idag var ju inte direkt oväntat.

2018-06-18 @ 17:18:37
Postat av: Lucy

Moira verkar lida av postpartum depression (Vet ej vad det heter på svenska men jag skulle gissa på efter förlossningen depression).

Ett skrämmande känslotillstånd som kan göra att nyblivna mammor beter sig udda. Hon kommer förhoppningsvis att komma över detta snart.

Vad skrämmande Lachlan är! Han verkar ha många fel i huvudet, även fast han är helt rätt ute när det gäller Robert!

2018-06-18 @ 18:00:06
Postat av: Thomas A

Jo, Lachlan försöker nog ta död på alla.

2018-06-18 @ 20:02:49
Postat av: Jag bara

Tantens arvinge kommer säkert att vara en man som blir Bernices nya partner. Han kommer att förlåta stölden av vinsten så Nicola får behålla pengarna, han och Bernices delar och Jimmy får behålla pälsen. Halleluja!

2018-06-19 @ 07:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0