Sak, Storm eller Seb White, inte Sugden

Inskrivet kl 15:49
 
Fath talar om för Rodney lite fint att de inte kommer att ses, sedan går hon till Eric och talar om att hon och Rodney inte har något ihop.
 
Lawrence ger Robert 10% av företaget eftersom han är pappa till Rebeccas barn. Lachlan är inte alls glad och han säger till Robert i smyg att han kommer göra allt för att krossa honom.
 
Belle och Lisa kommer hem från mormor Clegg.
 
Rebecca föreslår för Robert att deras son kan heta Sebastian. Robert gillar det namnet.
 
Rhona är upprörd över att föräldraföreningen inte vill hjälpa dem med en insamling för att behålla Leos extralärare i skolan så hon vill göra något själv. Paddy lovar att hjälpa henne att baka så hon kan ha en försäljning.
 
Dingles får veta att kommunen vill lösa in deras hus för att bygga en ny väg till nya golfbanan. De blir förkrossade.
 
Victoria hjälper Moira med Isaac. Hon föreslår att Moira kanske ska göra om Hollys rum till Isaac men då blir Mora irriterad. Senare säger dock Moira att det är en bra idé.
 
Eric och Faith pratar ut sedan går de hem till honom. För första gången sedan Faiths man dog vågar hon klä av sig inför en man.
 
Paddy och Chas fikar på puben. Hon vill att de visar sin kärlek öppet men han vill vänta, åtminstone en dag till. Aaron ser dem och säger till Chas att det är uppenbart att de två dejtar igen.
 
Dingles och Faith vill att Eric hjälper dem att prata med Morris angående vägbygget. Eric säger att Morris har nog inte med det att göra men han kan hjälpa dem med en advokat.
 
Robert går runt och myser med sin son.
 
Vanessa kommer hem till Paddy när Rhona är där och bakar. När Paddy går iväg så frågar hon Rhona om vad som händer eftersom hon ser att Rhona tittar efter Paddy. Rhona erkänner att hon börjar få känslor för honom igen.
 
Dingles och Eric går till ett planeringsmöte för vägen och där ser de Morris. Fatih frågar sedan Eric om han visste om detta med vägen men Eric nekar och säger att Morris bara frågat om en gemensam bekant när de sågs häromdagen på golfbanan.
 
Tracy pratar med Eric i butiken. Han lovar att göra vad han kan för att hjälpa Dingles att få bo kvar. Morris kommer in och hör detta så de går ut för att prata.
 
Morris säger åt Eric att se till att Dingles inte överklagar för byggherren vill verkligen inte att bygget blir försenat och för Erics skull. Eric vägrar att gå med på hans hot utan han tänker för en gångs skull göra det enda rätta.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: Thomas A

Det syns på Moira att hon har ngt att dölja. Sasar på att det är hon som knuffade Emma från bron.

2018-06-15 @ 17:51:21
Postat av: Hemsö

Satsar oxå en slant på att det är Moira som knuffat Emma

2018-06-16 @ 21:58:18
Postat av: Såpa fantast

Ross beter sig också skumt. Varför stack han om han är oskyldig? Förra gången han stack och höll sig undan ett tag var efter att han sköt Robert.

2018-06-16 @ 22:49:22
Postat av: ELIZA

Fin scen med Faith och Eric i hans hus...När dom kom ut genom hans ytterdörr såg dom Zak och Lisa på deras gård...Hur kan Eric betala sej fri från vägbygget? Som det ser ut så kommer en väg antingen slicka hans ytterdörr eller precis bakom huset...Är det bättre...Dom filmade så man såg ängar bakom Zak´s hus,nog fan kan man dra väg någon annanstans...Dom skulle få 2.5 millar...När dom sålt hus i byn har det varit mycket dyrare,så vad ska dom köpa då...Och ens hem är ens hem,skulle också strida ....Rhona,undrar fortfarande varför Paddy verkar ska vara mer engagerad i sonens skola än Marlon är...?För att hon förtjust i honom nu då?? Till nästa vecka,då är det någon annan...Dom hoppar från säng till säng...Och finns det ingen utanför byn,snart blir det inavel om deras barn fortsätter i samma spår....Ids inte fundera på vem som är släkt med vem...Ha ha ha ....Och Robert ser fortfarande ängslig ut...Det kan han fortsätta vara tills vi ser honom i höst...När ska det komma fram att han redan är inne i deras "affärer" via "vadhonnuhettehansbulvan"....Affärer och affärer,vad gör dom egentligen??? Event hit och dit som man aldrig ser...Och Sam ska "arbeta", plocka upp nån kvist på ägorna och kratta gruset och skrämma iväg nån kanin...((Om inte Zak hinner skjuta den först,dom äter kanin stuvning var och varannan dag...))Håller med om kvinnan på "beauty salooon",ingen trevlig karaktär...Undrar om vi får veta vem som knuffade Emma..Bara 4 dagar kvar till uppehållet...Dom som skriver verkar satsa på Moira till 100%....Men hur går det då med gården och bebisen...

2018-06-17 @ 09:26:22
Postat av: Jag bara

Har följt med lite dåligt i den röriga andlingen, men skulle det inte kunna vara Laurel som knuffade Emma? Hon var ju i byn och påstod sig vara bortrest. Hon hatade ju verkligen Emma. Moira borde väl varit för medtagen efter förlossningen och eldsvådan. Visserligen måste hon ju vara starkare än Emma eftersom hon har ett fysiskt arbete på gården.

2018-06-17 @ 19:16:43
Postat av: Jag bara

Rättelse.
Handlingen inte andlingen

2018-06-17 @ 19:17:54
Postat av: Thomas A

Moira är stark. Det Emma sa när Moira var i elfsvådan gjorde säkert Moira benägen att hämnas.

2018-06-18 @ 07:01:00
Postat av: Alice

Jag tror inte att det är Moira. Tänk om det var Gabby eller Arthur? Emma har gjort så illa deras pappa och tagit ifrån dem kortet med alla minnen. Fast å andra sidan, Emma hade vad det verkar som fått blåmärke och kämpat emot så det utesluter Arthur i alla fall.
Eller kanske gapiga Pete som går runt och anklagar allt och alla. Jag minns inte riktigt var han var när det hände men om han fått veta vad Emma gjort mot deras pappa och Finn, så... Han och Ross har mest att blir arga över och trots att Pete vet att Emma dödat James och Finn försvarar han henne. känns inte som en normal reaktion, om han nu inte vill styra bort uppmärksamhet från sig själv.

2018-06-18 @ 10:11:54
Postat av: Alice

Förresten, Laurel verkar inte heller helt oskyldig. Vad var det för hemlighetsmakeri med Bob? Och att hennes syster ska ljuga om var hon var.

2018-06-18 @ 10:14:54
Postat av: ELIZA

Jag hade glömt det där med Laurel... Ja,vars var hon??

2018-06-18 @ 10:46:10
Postat av: jackson

Ja, Laurels täta kontakter med Bob ett tag gör en mycket förundrad

2018-06-18 @ 11:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0