Som man bäddar...

Inskrivet kl 21:35
 
Eric får veta att om han betalar 10 000£ så kan Morris ordna att vägen inte ska gå över Erics hus. Eric betalar men ångrar sig när han får veta att vägen då ska gå över Dingles gård istället.
 
Robert träffar Kath på Home Farm och de åker iväg för fika. Han återvänder med beskedet att hon erbjuder honom ett toppjobb 30 mil bort.
 
Ross packar och lämnar byn för han orkar inte med allt snack.
 
Gerry får jobba extra på skroten men råkar leka så en skiftnyckel repar lacken på Aarons bil.
 
Eric försöker be Faith om ursäkt för missade dejten men hon vill inte träffa honom. Han blir arg för att hon inte lyssnar så Cain kastar ut honom från puben där de är.
 
Sarah fotograferar Eric som ligger på gatan efter att ha blivit utkastad. Hon gör sedan affischer av bilden som hon dekorerar hela byn och även Erics hus med dessa.
 
Rebecca får värkar när hon är ute på vägen och får stopp på bilen. Aaron och Victoria kommer dit och de får en knagglig resa mot sjukhuset.
 
Rodney passar på att bjuda ut Faith som är sur på Eric. Han ger henne ett antikt halsband men hon blir inte glad. När Eric kommer in på puben så spelar hon överlycklig över halsbandet.
 
Nicola är på väg bort med Rodneys antikviteter när polisen kommer. Hon blir arresterad för att sälja stöldgods.
 
Eric ringer sin vän Morris och talar om att han ändrat sig igen. Han tycker de kan bygga vägen över Dingles gård för de förtjänar detta.
 
Lawrence stämmer träff med Robert på ett hotellrum. Han vill ge Robert mer pengar än Kaths bud, för att Robert ska stanna kvar i byn. Lawrence vill också att de går vidare i förhållandet eftersom han var så full första gången, nu är han redo nykter. Robert ser livrädd ut.
(Om man bortser från arbetslivet och allt det som hänt, hur kan Lawrence ens tänka på Robert som varit ihop med båda hans döttrar?)
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Jösses nu såg Robert rädd ut!

2018-06-13 @ 18:01:53
Postat av: ELIZA

Idag blev det värsta lågvattnet på avsnittet...Robert förtjänar varenda sekund, han nu ska vara obekväm i Lawrence närhet...Han har ju bäddat för ((Ha ha ha)) situationen själv...Men måste ju tycka att det är ganska äckligt att gubben ska ha samma älskare,som bägge döttrarna varit i säng med....Att Ross stack förvånar inte,att bo med Pete,vilken mardröm...Djävla ältande hela tiden...Älta i det det tysta då...Faith förnekar sej inte...Dyraste flaskan...Ha ha ha ...Men är nog Eric hon vill ha,trots allt...Hur ska nu Nicola slippa ur situationen,ska farsgubben erkänna att det är hans grejer...

2018-06-13 @ 20:14:22
Postat av: Lucy

Vilken skön dam som retades med Bernice! Kan det vara en ny Betty på väg in i serien kanske? Hoppas det, för Pearl kan ju inte sköta allt byskvaller själv!

Ja nu ligger Robert risigt till!! Rätt åt honom!

2018-06-14 @ 01:44:04
Postat av: jackson

Inte ofta man ser Robert så skräckslagen.

2018-06-14 @ 08:53:12
Postat av: Jag bara

Och ännu en panikartad födsel på väg.

2018-06-14 @ 10:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0