Golfgubbar i fåniga byxor

Inskrivet onsdag 13/6 kl 20:06
 
Adam visar Victoria vad han hittat i sin bil. Det är ett brev där Emma erkänner morden på James och Fnn. Han vill inte lämna brevet till polisen för då kan de se det som ett motiv att han dödat Emma.
 
Gerry får flytta från värdshuset efter att han handlat olagliga fyrverkerier som Doug brände händerna på under Guy Faukes kvällen. Liv ber Aaron om att Gerry får flytta hem till dem istället men Aaron vägrar. Liv lyckas ändå sedan övertala Aaron så Gerry får sova hos dem på soffan.
 
Eric får besök av en vän från kommunfullmäktige och de bestämmer träff på golfbanan. Faith hör det och erbjuder sig följa med Eric men han vill inte det. Då försöker Rodney få till en träff med Faith men hon vill inte träffa honom. När Rodney nämner det för Frank så påpekar Frank att Rodney kanske ska göra som förr, sälja antikviteter, för att få tillbaka självkänslan.
 
Rodney köper gamla saker från en vän och han lyckas övertala Jimmy om att få ha sakerna hos dem.
 
Robert låtsas prata med Kath i telefon för att imponera på Lawrence.
 
Adam blir hämtad till förhör för mordet på Emma. Polisen har hittat spår efter henne i Adams bil och han kan inte förklara hur de hamnade där.
 
Eric träffar Morris på golfbanan. Det visar sig inte vara att de vill att Eric blir borgmästare igen utan de vill riva hans hus för att bygga en väg till en ny golfbana i trakten. Eric blir rasande över att de tror att han vill sälja sina minnen från livet med Val.
 
Victoria pratar med Adam som blivit släppt mot borgen. Hon tror att Ross eller Pete lagt brevet i bilen. Adam rusar till verkstan för att konfrontera Ross. Moira går förbi och får höra vad som hänt. Hon blir arg på Cain för att han inte meddelat henne, när hon var på möte, om att Adam blivit anklagad för mordet.
 
Pete och Ross pratar om det som hänt. Ross ljuger för Pete om att inte ha vetat om att deras mamma dödat James och Finn när de kom till sjukhuset och allt uppdagades.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: Jonas

Nu är allt den gode Dougy lite gubbgrinig.

2018-06-13 @ 16:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0