Have faith in Faith

Inskrivet k l22:16
 
Robert får samtal från Aarons advokat om att överklagan har gått igenom och det betyder att Aaron kommer att bli fri om några veckor. Chas ska besöka sin son i fängelset och Robert vill följa med för att vara den som berättar om vad han gjort. När de kommer dit så ber Aaron gråtandes om ursäkt för hur han var vid senaste besöket. Robert är på väg att erkänna att han varit med Rebecca men Chas stoppar honom så erkännandet blir att han slagit sönder lägenheten.
 
Marlon fyller år och Carly ger honom en pizzaugn. Hon förklarar för honom att hon inte tänker åka till Spanien, så hon river itu visitkortet med teleonnumret till tjejen som ville anställa henne. Bob, Brenda och Paddy kommer på besök och medan de är ute för att baka pizza så är Carly och April inne för att baka en tårta. April tar en godis som råkar fastna i halsen. Medan hon kippar efter luft så står Carly som förstenad. Marlon kommer in och räddar April. Carly blir helt förstörd och rusar ut.
 
Harriet tar med sig Ednas dagbok för att läsa ur den när hon besöker Ashley. Jimmy följer med henne och blir lite förvånad över vad Edna skrivit om honom. När de ska gå vill Ashley följa med dem hem.
 
Faith är på puben och pratar med Bernice och Kerry. Emma hör dem också. Faith låtsas kunna prata med de döda. Emma säger att det är fel och okristligt att lura folk på detta sätt. Bernice ber sedan Faith att hålla en seans. Faith som råkar få höra att Harriet har Ednas dagbok med allt som hänt i byn under lång tid, lyckas ta sig in i kyrkan och stjäl den ur Harriets väska.
 
Robert pratar med Rebecca och ber henne att inget säga. Hon säger tillslut att hon har inget att vinna på att berätta för alla. (Nu fattas det bara att hon blivit gravid, antingen med Ross eller Robert)
Hon träffar sedan Ross och han säger att hon kan höra av sig om hon vill ses igen.
 
Faith har sin seans på puben och hon låtsas få kontakt med Leonard så Pearl får sig en hälsning. Hon fortsätter att låtsas få kontakt och plötsligt får hon konstig röst och avslöjar Pearl som jobbat i en reception på en bordel. Bernice vill att Faith ska hitta något om henne också eftersom hon tror att hon varit en indian i ett tidigare liv för att hon gillar curry. Plötsligt börjar Faith att prata med James för att ge en hälsning till Emma men det bryts. Emma ser skärrad ut och går därifrån.
 
Carly tror att hon är en dålig mor som inte kunde göra något när April satte i halsen. April är sur på henne som inte gjorde något när hon hölll på att kvävas. Hon tror att Carly hatar henne. Marlon försöker få Carly till att förstå att allt är lugnt och alla blir sams. Carly förklarar att hon älskar April.
 
Robert ser Ross och Rebecca hångla med varann på puben så han går därifrån.
 
Männen i byn vill överraska Sandy som snart fyller år. De planerar att ta med sig Ashley hem för att Sandy ska få fira med honom.
 
Brenda pratar med Carly och berättar hur svårt det är att vara mamma till någon annans barn så när ingen ser så ringer Carly till Spanien för att tacka ja till jobbet. Hon skall vara där redan i morgon.
 
Peter H, jag kan inte ändra vare sig att det sparas eller att man slipper bevisa att man är en robot.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Skapliga avsnitt om än lite röriga.

Helt OT. Är det någon som vet om det är nya avsnitt av Holby City på gång?

2018-01-09 @ 13:22:20
Postat av: Ylva

Faith är ju inte särskilt sympatisk. Men kul om hennes falska synska (eller vad det heter) förmåga lyckas oroa mitt hatobjekt Emma;)

2018-01-09 @ 18:40:07
Postat av: Jag bara

Faith var underhållande idag.
April gjorde ett bra jobb idag, duktig liten tjej, men jag tycker inte att manusförfattarna lyckas med repliker till barnen utan alla låter outhärdligt lillgamla och förnumstiga.

2018-01-09 @ 19:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0