Ett barn försvinner

Inskrivet fredag 2/2 kl 15:01
 
Jag kanske har blandat ihop gårdagens och dagens avsnitt lite eftersom jag såg alla på en gång.
 
Rhona blir förhörd och undersökt men när förhören blir jobbiga vill hon avbryta. Hon åker hem. Pierce är hemma men hon säger åt honom att försvinna. Han gör dock inte det utan försöker få henne att förstå att de kan åka på bröllopsresa ändå. Hon går för att hämta Leo hos Marlon. Marlon märker genast att inte allt står rätt till men Rhona låtsas att det bara blivit fel med resebokningen.
 
Vanessa träffar Victoria och ber henne prata med Adam som varit rätt upprörd.
 
Lydia, som dejtat Paddy och Rishi, hör att det behövs en ny städerska på fabriken så hon går dit och städar gratis. Det gör att Jai anställer henne direkt. Hon blir glad och börjar lägga märke till Sam. Lydia frågar Lisa om Sam är singel.
 
Jai hämtar Nell från sjukhuset där hon varit efter en överdos. Hon får bo hos honom även om Priya inte vill ha en knarkare i huset.
 
Kerry får tag på en nidvisa om Nicola från den förra städerskan. Hon spelar låten i fabriken inför personalen som skrattar gott. Nicola kommer in och blir rasande. Jai visar Nell fabriken och ger sedan henne pengar för att hon ska köpa smörgåsar till personalen.
 
Lachlan har fått i uppdrag av Ronnie att laga svinstian som han körde sönder. Ronnie säger åt Lachlan att be Zak om ursäkt men det blir lite halvhjärtat bara. Lachlan ber sedan Belle om ursäkt men hon märker att han körde sönder svinstian med flit och då blir hon besviken, precis när hon börjat gilla honom igen.
 
Victoria söker upp Adam och ber om ursäkt. Hon ber att de ska vara ihop igen och tillslut går Adam med på det. De går till puben och där råkar Victoria höra när Vanessa lovar Adam att inget säga till Victoria om vad som hänt.
 
Pierce hånar Rhona när hon säger att han våldtagit henne. Han frågar henne var polisen håller hus. Sedan talar han om att hon kommer inte att bli trodd eftersom de haft våldsamt sex förut och att hon varit med på det. Domstolen skulle kunna få se sexvideon de spelade in. Han påpekar att ingen kommer att tro henne om hon gör en anmälan.
 
Megan har massa möten men måste hämta Eliza akut från förskolan då det är en vattenläcka där. Hon är så stressad att hon glömmer barnet i bilen. Mötet går bra och Frank kommer dit för att fira med henne. Jai ringer och frågar hur det gått med barnvakt och då kommer Megan ihåg att barnet är kvar i bilen. Megan rusar ut och upptäcker att bildörren är öppen och Eliza är borta.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Dessa två avsnitt var verkligen en uppvisning i idioti från diverse håll.

En sak jag märker hela tiden är att folk inte gitter lyssna färdigt på vad den andre ska säga, utan i stället avbryter och svarar på vad de tror att vederbörande ska säga. Som Marlon i dag med Rhona.

Dessutom ska alla hela tiden "göra" något så fort det uppstår minsta lilla situation, och ställer då i allmänhet till med en enorm oreda. När det hade varit bättre att sitta i båten.

Båda dessa personlighetsdrag hos medborgarna i Emmerdale tyder på att de har ett enormt självförtroende och alltid ser sig själva som den intelligentaste och kapablaste i sammanhanget. Har man följt serien i några år blir detta obegripligt eftersom samtliga har gjort bort sig så grundligt ett flertal gånger att de borde ha reducerats till till tigande och handlingsförlamade nervvrak, begrundande sin egen oduglighet.

Den som har gjort bort sig mest för tillfället, och det är inte första gången, är Rhona som gått och gift sig med psykopaten Pierce trots mängder av varningstecken, för att sedan bli våldtagen av honom. Hon följer upp detta med att vägra polisanmäla honom, och tycks nu, vara på väg att stanna hos honom.

Herrejävlar.

2018-01-31 @ 13:26:01
Postat av: ELIZA

Håller till fullo med föregående "talare" !!

2018-01-31 @ 13:58:48
Postat av: Ylva

Håller också med. Bra rutet!

2018-01-31 @ 14:49:36
Postat av: Jennifer

Rhona helt förvrängd av psykopaten Pierce. Väldigt bra och kusligt skådespel från dom.

2018-01-31 @ 15:08:00
Postat av: Jag bara

Jag tror att det är Nell som tagit hand om babyn som Megan glömde i bilen.

2018-01-31 @ 21:43:29
Postat av: jackson

Alla gånger är det Nell som har kidnappat babyn. Lösensumma till droger?

2018-01-31 @ 22:20:41
Postat av: Maja S

Rhona gjort bort sig?
I verkligheten är det fan inte så djävla lätt att ta sig ifrån nån som hjärntvättat en..

Tror också att Nell har tagit barnet

2018-02-01 @ 09:47:00
Postat av: jackson

Jag förstår mycket väl att Rhona är paralyserad av skräck och inte förmår att bryta sig loss. Blev förvånad när hon i ett skede faktiskt skällde på P för vad han hade gjort.

2018-02-01 @ 10:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0