Nutella eller novell

Inskrivet tisdag 30/1 kl 16:13
 
Arthur är ledsen och besviken över att Gabby ska åka till Australien. Han vill inte säga hej då men hon pratar med honom och talar om att han kommer alltid att vara hennes bror.
 
Vanessa och Rhona bråkar på kliniken. Vanessa kan tänka sig att jobba så att de inte behöver ses. Pierce visar sedan Rhona massa kliniker i Skottland som han vill rekommendera Vanessa. När Vanessa får reda på det blir hon förbannad och pratar med Paddy som pratar med Rhona. Rhona säger åt Pierce att inte pusha Vanessa till något hon inte vill.
 
Pierce får konstiga samtal som han smyger med. Han förklarar för någon att han ska gifta sig snart och inte vill ha med den som ringer att göra.
 
Finn frågar Rebecca om hon vill investera i taxiföretaget. Hon går med på det men när Ross får veta det säger han åt henne att behålla pengarna. När han berättar det för bröderna blir de frustrerade eftersom de behöver en bil till. De kommer fram till att hjälpa Moira på gården för att få ihop mer pengar.
 
Cain förhörs och får veta att Harriet angivit honom. Han söker upp henne och säger att han berättat att hon var med honom när de åkte från brottsplatsen. Harriet blir orolig så hon är på väg att åka till polisen för att ange sig själv. Cain stoppar henne och talar om att han inte är någon som tjallar på andra. De kysser varann igen.
 
Debbie får höra att Harriet ändrat sin redogörelse hos polisen angående Cain. Hon frågar sin far vad som står på och han erkänner att de ses. Debbie bjuder över Cain på middag på gården men han ska jobba på verkstan. I själva verket träffar han Harriet.
 
Tracy fortsätter skriva på sin nutella...eller novell. David, Vanessa och Leyla vågar inte säga hur dåligt det är.
 
Diane erbjuder Victora och Adam att betala för fertilitetstest på en privat klinik. Det visar sig att det inte är något fel på Victoria men att Adams spermier är dåliga. (Gjordes det ingen test när Johnny blev sjuk och det kom fram att Kirin var pappa?)
 

Kommentarer
Postat av: Conny

Lite löjligt med Adam och Victoria hos läkaren mot slutet..en läkare skulle aldrig formulera sig så "jo inget fel med dig" och le, och sen bara rikta sig mot pojkvännen "men förresten, du är troligtvis impotent".

2018-01-25 @ 13:10:59
Postat av: Ylva

Håller med Conny. Blir det kris i äktenskapet nu? Adam känner sig inte som "en riktig man"...?

Kul med Harriet och Cain. Piggar upp. Fast jag hoppas ju på honom och Moira till slut.

Emmas nya gudfruktiga, skenheliga stil är outhärdlig tycker jag;)

2018-01-25 @ 14:11:22
Postat av: Anonym

TEST

2018-01-25 @ 22:03:50
Postat av: Christer Jönsson

Angående dagens andra avsnitt
Så fick den tre klagomål, två för sexuellt matrial och ett från djurskyddet

2018-01-25 @ 22:14:32
Postat av: linda

Har inte Vannessa något så tråkig människa finns inte,, Hon är överallt med sina miner usch. så Emma med sina riktigt tråkiga personer ha en fin helg,,,

2018-01-27 @ 22:25:26
Postat av: linda

Det skulle stå har inte Vanessa något liv.

2018-01-27 @ 22:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0