Att ta farväl

Inskrivet tisdag 30/1 kl 14:58
 
Ashley begravs och alla sörjer på sitt sätt. Harriet tar hans prästrock och tänder ljus i kyrkan i sin ensamhet efteråt. Hon märker inte att ärmen börjar brinna men lyckas släcka den i tid.
 
Laurel somnar på soffan och drömmer om en frisk Ashley som tar farväl av henne. Hon försöker hålla honom kvar i drömmen men efter ett tag vaknar hon. Laurel är ändå väldigt nöjd efteråt.
 
Sarah och Faith diskuterar operationer och om man verkligen behöver bröst.
 
Adam och Victoria går till läkaren för att kolla upp fertiliteten men de kommer att få vänta i två år innan utredning sker.
 
Finn får röja upp bland skulderna taxiöretaget har eftersom det blivit eftersatt när han var bortrest.
 
Bernice vill få bättre kontakt med Gabby så de båda ska åka till Australien för att träffa Dee Dee.
 
Harriet upptäcker Cain i kyrkan när hon har gudstjänst. Efteråt så pratar hon med honom och han säger att han fixat bromsarna på hennes bil. De kysser varann men blir avbrutna av Emma som kommer tillbaka till kyrkan. När Harriet fått iväg Emma så ser hon att Cain gömt stöldgods i kyrkan och att det var därför han var där. Hon blir rasande och säger åt honom att gå.
 
Eric bjuder Faith på en drink och Debbie säger att de verkar komma bra överens. När Eric kommer hem tar han en drink och tittar på ett foto på Val.
 
Polisen kommer till puben för att hämta Cain till förhör. Harriet ser detta...

Kommentarer
Postat av: jackson

Haha, vad kul Cain var när poliserna kom! Träffande kommentarer.

Rishi gillade jag tidigare, men efter hans beteende mot Faith tycker jag att han är en riktig blääääägubbe.

2018-01-24 @ 17:49:41
Postat av: Christer Jönsson

Dagens första avsnitt och gårdagens andra avsnitt är egentligen ett enda avsnitt. Laurels Dream gjordes i en enda tagning. Manus var 22 sidor långt och alla rep gjordes dagen innan. John M satt i ett annat rum med hörsnäcka så dom kunde kommunicera. Normalt sett så tar man paus efter ett tag och flyttar om kamrerna vilket man inte kunde i de här fallet.Så därför var de viktigt hur Charlotte B rörde sej så hon inte avslöjade nån kamera eller sladd.

Igår gick National Television Award av stapeln och Best Serial Drama för andra året i rad blev HTG

2018-01-24 @ 17:50:11
Postat av: Anders

Fint avslut för Laurel! Bra att författarna hoppade över "Spökena" denna gång och inte gjorde likadant som när Trishia och Val gick bort.

Ja Cains kommentar till polisen var kul. Undrar om det var Harriet som hade tipsat dem? Hon såg ju litet nöjd ut.

Rishi kan gå och dra något gammalt över sig! Får se om Eric hanterar det hela bättre! Han verkar ju litet småsugen på Faith faktiskt!

Finn kom tillbaka från Australien! Otroligt! Detta land ihop med Spanien brukar annars vara ändhållplatsen för rollpersonerna som vill lämna serien utan att bli mördade/förolyckade av sadistiska manusförfattare! Hoppas att han har skräpt till sig i psyket och att Emma-Generna inte tar överhand! Apropå Australien så verkar Bernice och Gabby vara på väg dit nu. Hoppas dock att dom gör "En Finn" och kommer tillbaka snart! Bernice tillför litet tragikomik till serien, och Gabby har äntligen vuxit bort ifrån sin forna och hyfsat osympatiska personlighet så det vore synd om dom försvann!

Christer: Där ser man! Goda nyheter! Välförtjänt belöning för HTG! :)

2018-01-24 @ 19:25:08
Postat av: Jag bara

Rishi känns inte som sig själv. Jag tänkte igår att han måste ha råkat ut för något i sitt förflutna, kanske en mamma som avlidit i bröstcancer. Har inte att dagens program pga barnbarnet som ville höra sagor.

2018-01-24 @ 20:43:53
Postat av: ELIZA

Tack Eric,för att du sa till Faith,att Rishi gjorde bort sej!!!Och även om det skulle vara att han har dåliga erfarenheter,så ursäktar det inte hans beteende...Liiite kan man ju tänka själv....Sen vore det bra,om Ashley historien fått ett slut nu..Vila i frid,Ashley...Ser fram emot nåt roligt ett tag nu...

2018-01-25 @ 07:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0