Enchiladas och Bratwurst

Inskrivet kl 22:38
 
Både Robert och Ross får veta att Rebecca ska göra abort senare samma dag. Ross erkänner för henne att han inte är redo för att bli far igen. Robert väljer att möta upp henne utanför kliniken efteråt. Hon är ledsen och berättar att hon måste vänta en månad innan de kan göra något. De börjar tjafsa med varann och tillslut går hon iväg gråtandes. Ross som också åkt dit stannar en bit ifrån när han ser bråket.
 
Harriet planerar begravningen efter Ashleys önskemål i tt brev. Hon säger till Marlon som kommit till kyrkan att Ashley önskar Enchiladas och Bratwurst till gästerna. Marlon reagerar men Harriet skrattar och läser vidare att Ashley visste att Marlon skulle reagera. Harriet fortsätter berätta men bryter sedan ihop. Ashley har önskat att bli utburen till låten "Highway to hell" men hon vet inte om hon kan låta det ske eftersom det är deras låt, en låt de hade ihop när de var tillsammans.
 
Faith flirtar med Rishi och de dricker en massa champagne. Hon tar med sig honom hem men när det börjar hetta till i soffan så beslutar hon sig för att berätta om sin dubbla mastektomi. Rishi får panik och rusar därifrån.
 
Adam talar om för Victoria att han efter det som hänt är redo för att skaffa barn och han vill att de gör en utredning om varför det varit svårt.
 
Ross söker upp Rebecca som berättar att hon fortfarande är gravid. Han säger inget om att han var utanför kliniken. Ross gör slut med henne och säger att det var ju aldrig riktigt allvarligt mellan dem.
 
Pete och Ross sitter på puben och pratar om de ekonomiska problemen taxifirman har. Alla viktiga brev har adresserats till Finn så massa räkningar har förblivit obetalada då Finn är på andra sidan jorden. Ross får en idé när han ser Robert och Aaron komma in på puben. När Robert är ensam går Ross fram och säger att han vet att det är Roberts barn Rebecca väntar eftersom han såg dem utanför kliniken. Robert förnekar det men när Ross börjar kräva pengar för att inget säga till Aaron så betalar Robert halva summan.
 
Aaron pratar med Liv som berättar om mammans benbrott. Det gör att Robert övertalar Aaron om att de ska åka till Mauritius på en försenad bröllopsresa och samtidigt passa på att hälsa på Liv och Chas.
 
Kyrkan blir full av folk när Ashleys begravning är.  Doug håller ett fint tal. När det är dags att bära ut kistan så har Harriet valt att spela "Spirit in the sky" istället. Ute på kyrkogården håller Arthur ett tal men blir så ledsen att han rusar iväg. Laurel hittar honom vid piratskeppet. De pratar lite minnen och hon påminner Arthur att han fortfarande har sin familj kvar.
 
Sandy blir lättad när han får höra, att Ashley skrivit i sitt avskedsbrev, att han inte behöver vara med på begravningen.Det gör att Sandy sitter och tittar på filmen Ashley spelat in. (Ska han nu få se Emmas erkännande?)
 
Eric är på puben och han retar Rishi för att inte fått till det med Faith. Rishi ska förklara vad som hände men Eric förstår inte så Rishi höjer rösten när han talar om att Faith inte har några bröst och att han då inte kunde hantera den infomationen. Precis då kommer Faith in och hör allt. Hon blir ledsen och går till toaletten för att gråta.
 
Aaron och Robert åker iväg på sin resa precis framför ögonen på Ross som väntar på andra hälften av sina utpressarpengar.
 
Ross är besviken över att inte fått ihop hela summan av Robert. Han och Pete berättar för Emma när de är på puben att taxibolaget går dåligt på grund av att Finn är försvunnen. Precis då kommer Finn in på puben.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Vill bara slänga in ett tack för bloggen emellanåt.

Utmärkt när man missar avsnitt.

2018-01-23 @ 23:39:06
Postat av: ELIZA

Mycket fult av Rishi,att gå ut med den informationen!!! Är det ingenting som är heligt??? Det angår bara dom berörda...Och i det här fallet Rishi...Djävla skvallerbytta!!!!

2018-01-24 @ 13:10:56
Postat av: Anders

Eliza: Någon måste ju fylla Bettys skor! :D

2018-01-24 @ 14:18:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0