Vem är pappan, del 742

Inskrivet kl 21:45
 
Gabby rusar iväg när hon får veta att hennes far dött utan att hon hunnit träffa honom. Jacob hittar henne vid bron och han försöker trösta henne.
 
Faith får ta hand om Sarah medan Debbie ska iväg med Jack. Sarah och hon leker att de är i Miami så de byter om till sommarkläder, solglasögon och hattar. De tar varsin solstol och dricker drinkar, nåja apelsinjuice. De skrattar och skämtar. Debbie kommer hem och är först sur men sedan faller hon in i leken hon med.
 
Victoria skäller ut Ross för att inte bry sig om Rebecca som är gravid. Aaron och Robert som precis går förbi hör henne. Ross som inte förstår först inser sedan vad Victoria säger. Han blir förbannad och konfronterar Rebecca som försvarar sig med att hon knappt vet om hon vill behålla barnet. Ross lovar att ställa upp för henne vad hon än väljer.
 
Aaron ska iväg till psykologen för samtal. Han vill inte åka själv men Robert måste ordna en sak först. Aaron blir besviken men Robert lovar att skynda sig.
 
Gabby är ledsen och anklagar Bernice för att hållit henne borta från Ashely när han dog. Diane förklarar att ingen visste att det skulle gå så fort.
 
Jai har kontakt med Nell i telefon. Rakesh hör honom och varnar honom återigen. Jai försvarar sig med att han tänker finnas där för henne för han vet hur mycket det betyder.
 
Robert träffar Rebecca och hon säger att det är hans barn hon väntar. Han hotar henne med att det blir inte kul för henne om hon berättar för Aaron om det. Robert säger att han aldrig älskat henne och aldrig kommer att göra det utan han har bara utnyttjat henne när han mått dåligt.
 
Emma kommer hem och hon är säker på att gud hjälpt henne vid olyckan så nu ska hon konfirmera sig.
 
Adam som hittar en positivt gravtest i Victorias väska blir överlycklig men när Victoria sedan säger att hon inte är gravid för att hon fått mens så försöker han trösta henne.
 
Robert kommer sent till Aarons möte med psykologen men hinner ändå vara med och stötta. Aaron blir glad och säger att han skulle inte klara sig utan Robert.  De går till puben för att fira men när Rebecca ser dem går hon därifrån.

Kommentarer
Postat av: Anders

Ok så nu är det klart att det är Robban som är far? Detta hade han kunnat sköta betydligt bättre isof! Stackars Becca!! Stackars Aaron med för den delen! Hade verkligen hoppats på att Robban lagt ned sin gamla och elaka stil, men en del av den lurar tydligen fortfarande kvar!!

Faith växer mer och mer i mina ögon! Hon är bra med Sarah och dom verkade ha riktigt trevligt när dom lekte Miami! Bra också att Debbie slappnade av litet, även fast det nog tog emot!

Jake var gullig mot Gabby idag! En fin liten kille det där! Hon kan behöva en vettig kompis, speciellt nu i sorgeprocessen!

Emma sedan.. Hon blir bara knäppare och knäppare! Kommer nog att spåra ur helt snart!!

Synd om Vickan och Adam, men han hanterade situationen helt rätt!

2018-01-22 @ 13:07:51
Postat av: Anders

Fattade även litet sympati för Bernice för en gångs skull! Hon hade ju verkligen inte gjort något fell, iaf denna gång! Gabby inser nog det tillslut även fast hon ibland kan vara minst lika enögd som morsan sin!

Hade Ashley en bror? Han har jag nog aldrig hört talas om förut! Någon annan här som har det?

2018-01-22 @ 13:11:41
Postat av: Christer Jönsson

Ashley hade en bror som hette Luke han var gift med Karen. Ingen av dom har vart med i serien. Dom hade en dotter som hette Jasmine som var med i HTG mellan 2005-2009. De var ju hon som hamnade i fängelse efter att ha mördat en polis

2018-01-22 @ 13:52:41
Postat av: Ylva

Jasmine minns jag. Hon och Debbie var väl tillsammans? Den skådespelerskan (Jasmine) har det gått bra för efter att hon slutade i HTG tror jag.

SÅ typiskt HTG att Vic babblar bredvid mun och skäller på Ross innan Rebecca sagt ngt ang graviditeten:)

2018-01-22 @ 15:11:29
Postat av: ELIZA

psykopat-emma var med i misommer i går söndag, avsnitt från 2001, hon såg nääästan likadan ut...burit sin ålder med heder...

2018-01-22 @ 19:20:55
Postat av: Jag bara

Tycker att Faith börjar kännas som en ny Valerie.

2018-01-22 @ 20:20:14
Postat av: Christer Jönsson

Såg också att Kim Thomson hon som spelade Faye Lamb, Mark Whylies första hustru var med i Midsommer avsnittet

2018-01-22 @ 22:45:21
Postat av: Anders

Jasmine! Ja just det! Tack för påminnelsen Christer!:)

Undrar om inte den hitintills ointroducerade brodern kanske skall göra entré i serien snart? När en etablerad rollperson nämner en specifik person som inte har synts förut så brukar den "Osynta" dyka upp efter ett tag! Bra isof, speciellt för Sandys skull!!

Undrar om hemtjänstkillen som tog hand om Ashley kommer att göra en comeback nu, och då som ett av Laurels romansprospekt? Sorgeperioderna i byn brukar ju inte vara direkt långa direkt!

Gillar Jai-Nell historien (Än så länge)

2018-01-22 @ 23:36:58
Postat av: Anders

@Jag bara:
Ja absolut, och det var fan på tiden! Byn behöver en Val!:D

2018-01-22 @ 23:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0