Nelly...lik Holl...

Inskrivet kl 18:58
 
Laurel får ett samtal om att Ashley hamnat på sjukhus. Hon åker dit och upptäcker att Ashley inte vill åka in på röntgen. Det visar sig att Ashley fått lunginflammation och måste ligga kvar för behandling.
 
Jai upptäcker att hans plånbok saknas när han ska gå hem från mötet. Utanför möter han Nell, tjejen som påminner om Holly. Han konfronterar henne direkt och hon nekar men när han hotar med polis så får han tillbaka plånboken. Han bjuder henne sedan på lunch på puben.
 
Faith talar om för Moira om sin cancer och att hon inte vill ha medlidande så därför vill hon inget säga till barnen.
 
Moira sammanför Chas och Faith för att de måste prata men precis när Faith börjar så ringer Chas mobil. Det är en vän till Sandra, Livs mamma, som talar om att Sandra ligger svårt skadad  på sjukhus efter en vespaolycka.
 
David blir sur för att Tracy använt en bild på hans nakna rumpa som bokomslag utan att fråga. Han vänjer sig dock med tanken och börjar själv att titta på bilden, ofta. Tyvärr så får deras bok inte så goda recensioner så Tracy funderar på att skriva allt själv utan Pearl.
 
Moira ger sig inte utan berättar för Chas om Faiths cancer. Chas söker upp Faith för att prata men inte ens nu går det bra.
 
Nell söker upp Jai och de fikar tillsammans. Han är tydlig mot henne att han aldrig kommer att ge henne pengar utan han kan betala en måltid eller så men hon kommer inte få pengar. Nell blir sur och rusar därifrån.
 
Chas blir den som får följa med Liv till hennes mamma på sjukhuset utomlands. Robert måste vara hemma när Aaron släpps.
 
Arthur får följa med till sjukhuset och han är orolig för sin far som låter konstigt när han måste ha syrgasmasken på sig.  Laurel lovar honom att Ashley kommer att bli bra igen.
 
Faith och Moira pratar för Faith tror inte det kan bli bra igen mellan henne och Chas. Moira blir arg eftersom Faith inte inser att hon har sin dotter så nära ändå och kan ändra så relationen blir bra för det kan inte Moira göra med sin dotter som är borta för alltid. Faith är orolig för operationen eftersom hon fick hjärtstillestånd under förra operationen.

Kommentarer
Postat av: Ylva

David och Tracy är SÅ pinsamma tycker jag.

Undrar om Ashley kommer att dö nu?

2018-01-16 @ 14:52:09
Postat av: Stina

Jag tror de flesta är trötta på Tracy och David. Tracy får gärna lämna serien. Man orolig för
Ashley, synd att han blev sjuk, det känns som han kanske lämnar serien. Men man vet aldrig han kanske kryar på sig. Men allra mest saknar man den gamla vanliga , friska Ashley.
Är trött på tjatet mellan Chas och hennes mamma, det går bara runt , runt, händer ingenting

2018-01-16 @ 15:18:07
Postat av: jackson

Tror ni inte att Ashley kommer att skrivas ut nu? Riktigt plågsamt att se honom i hans nuvarande tillstånd, tycker jag.

Trodde för ett ögonblick att Chas och mamman skulle försonas, men icke....

Extra elände var ju Livs mammas olycka. Ibland känns det som om man riktigt staplar tragiska händelser.

2018-01-16 @ 15:33:15
Postat av: Anonym

Positivt överraskad över Faith , hon vinner i längden. Tråkigt dock med cancern. Jag tror också Ashley försvinner från serien snart, kanske lika bra det går ju liksom inte att vända hans demens. Jättekul att läsa Christers information kring Bob igår kunde aldrig gissa att han är maratonlöpare.

2018-01-16 @ 15:45:19
Postat av: Jennifer

Anonym ovan det var jag....

2018-01-16 @ 15:45:53
Postat av: Christer Jönsson

Var de nån som kände igen hon som Faith talade med på kliniken.
Skådespelaren heter Joanna Bond och hon var med i HTG 2011 som Annie Kelly gift med Steve som spelades av Andy Walker.Paret var där för att uppmuntra Jackson efter han allvarliga skada. Andy Walker kan man säja spelade sig själv eftersom han satt i rullstol efter en olycka från 2006

2018-01-17 @ 11:26:42
Postat av: Adm

Tack för rolig information Christer 😀

2018-01-17 @ 12:38:48
URL: http://emmerdale.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0