En präst som kör flyktbilen

Inskrivet söndag 14/1 kl 20:04
 
Marlon försöker få tag på Carly men det hörs dåligt. Plötsligt kommer hon in bakvägen. Hon har bestämt sg för jobbet men ville säga det direkt till honom. Carly är inte beredd att vara mamma till April.
 
Ashley mår dåligt när det blir för hög ljudnivå hemma när Dotty skriker. Han blir arg och ber Laurel att ta honom hem.
 
Harriet hör Cain prata med en av sina skumma vänner och hon råder honom att tänka på Kyle åtminstone.
 
Carly pratar med Bob efter att Marlon berättat för honom om vad hon tänker göra. Hon skyller på att hon gör som han alltid gjort, lämnat sin familj. Han förklarar att det inte är rätt väg alltid. Carly berättar gråtandes om sitt barn som inte finns längre. Hon tar på sig skulden över att Billy drabbades av plötslig spädbarnsdöd.
 
Grace på sjukhemmet lovar Laurel att Ashley inte ska kunna rymma igen. Laurel ser sedan glädjen i Ashleys ögon när han sjunger och dansar med andra patienter.
 
Polisen nämner för Harriet att de är mobiltjuvarna på spåren och att de ska överraska dem i morgon vid ett troligt inbrott i Hotten.
 
Bob rusar iväg för att hämta Marlon för att prata med Carly men när de återvänder till kaféet är hon borta.
 
Harriet söker Cain på verkstan men han är inte där. Dan erbjuder sig att hjälpa henne med bussen som plötsligt startar fast hon sagt att den var trasig och att det var därför hon sökte Cain. Hon åker in till stan för att varna Cain men då har han redan stulit nya mobiler. Han säger åt henne att köra iväg med honom eftersom han inte kommer åt sin bil. Precis då kommer polisen.
 
Marlon berättar för April att Carly åkt, att det är för alltid antagligen. Bob tar på sig skulden eftersom hon tagit efter hans vanor.
 
Bernice glömmer bort att hon har två döttrar, även om Dee Dee är i Australien. Hon har precis sagt att ett medium spått att hon skulle få två döttrar och hon tänkte att det var fel.
 
Diane erbjuder sig att passa barnen om Laurel vill jobba. Laurel ska åka till vårdhemmet men måste hämta en sjuk Arthur från skolan. Han är sedan ledsen för att hon inte hann hälsa på Ashley.
 
Faith bjuder Pearl och Kerry till ett riktigt medium i stan. Hon vill gottgöra alla som hon lurat. Chas vill ändå inte lyssna på henne. Debbie lovar Faith att hjälpa henne med kontakten med Chas.
 
Bob vill åka till Billys grav så Marlon följer med honom. När de kommer fram sitter Carly vid graven. Bob förklarar att man mår så mycket bättre med familj och vänner runt om kring sig.
 
Harriet är rasande på Cain när de kommer tillbaka till kyrkan. Hon vill inte att han gömmer tjuvgodset där.
 
April är inte så glad över att se Carly men det är för att hon är orolig för att Carly ska lämna dem igen och för att hon ljuger.
 
Cain söker upp Harriet i kyrkan för att kolla att hon inte tänker skvallra. Hon blir förbannad och säger åt honom att aldrig blanda in henne igen i sina skumraskaffärer. Plötsligt kysser de varann men Harriet drar sig undan. Cain tittar leende på henne sedan går han därifrån.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Cain och Harriet, det var upplagt för det.
Under första reklampausen slog jag över till BBC och tittade lite på Graham Norton show, och där satt Jenna Coleman i soffan, alltså hon som spelade Jasmine Thomas.
Tycker " Arthur" är en stjärna bland barnskådisarna men idag besegrades han av den glada underbara bebisen i Diannes famn. Dottie förmodar jag.

2018-01-12 @ 15:12:16
Postat av: Ylva

Jag fick nästan en tår i ögat när Ashley och Laurel dansade till den, i mitt tycke, fina låten.

Cain och Harriet rätt otippat men lite kul. Jag gillade inte Harriet så mkt i början men nu gör jag det. Fast jag vill att det blir Cain och Moira någon gång igen

2018-01-12 @ 17:21:54
Postat av: Jag bara

Jag gillar också Cain och Moira ihop. Cain blev en mer intressant karaktär tillsammans med henne istället för bara sur och våldsam.
Sången och dansen var verkligen fin. Hoppas på mer sånt.

2018-01-12 @ 20:22:05
Postat av: jackson

Sååå himla tragiskt att se Ashley, MEN vad skådespelaren spelar bra! Barnen som spelar Arthur och April är så förståndiga så att man häpnar.

Harriet gillar jag. Moira och han måste det bli igen. Det är ju då han fungerar på bästa sätt.

2018-01-12 @ 23:34:50
Postat av: Peter H

Cain,spelad av Jeff Hordley, är för mig den viktigaste figuren i Hem till gården vad han än gör.

2018-01-13 @ 18:06:26
Postat av: ELIZA

hej igen inga tecken på min data funkar så det blir som det blir har väl inte varit snäll nog så TOMTEN hade levererat en ny till mej fast det här hände efter jul tror jag tryckt på nån knapp som jag inte fattar nåt av ang resten tror jag att jag återkommer det här blir ju bara för tokigt

2018-01-13 @ 18:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0