Sova på jobbet

Inskrivet måndag 12/2 kl 23:49
 
Tracy försöker få Harriet att dejta någon, en tjusig präst kanske men då svarar Harriet att en präst måste inte träffa en annan präst.
 
Rhona berättar allt för Vanessa, allt om våldet och hatet, våldtäkten och svartsjukan från Pierce. Hon får följa med Vanessa hem för att bo där i några dagar. Rhona vägrar dock att fullfölja sin polisanmälan och stoppar Vanessa från att göra det.
 
Nell vill bjuda Jai på puben efter arbetet men precis då kommer Megan så han kan inte gå. Megan talar om att hon kan tänka sig låta Jai träffa Eliza mer men på det villkoret att han inte träffar Nell.
 
Carly tvekar om hon ska kontakta Matt, sin fd pojkvän men när Bob säger att hon måste göra det som känns rätt för henne så svarar hon på Matts kontaktförslag.
 
Nell smyger in på fabriken på kvällen. Hon hör Jimmy och Nicola bråka om hennes mobil som Nico tror att Nell stulit. När Nicola hittar mobilen så går de hem och Nell sover över där.  Lydia kommer först av alla på morgonen och upptäcker Nell men precis då hör de att Jai och Rishi kommer dit. Lydia ljuger för cheferna och säger att Nell kommit dit precis samtidigt som henne. När Rishi sedan hittar Nells kudde säger Lydia att den är till för att göra en ryggövning för stel rygg.
 
Paddy berättar för Marlon att Rhona bor hos Vanessa ett tag för att slippa vara hemma. Han erkänner att han kysst Rhona på årsdagenn för Tess död och att Pierce fått veta det. Marlon blir rasande eftersom han tycker att Paddy borde ha förstått att Pierce är känslig och att det är ännu känsligare att det var Paddy återigen som var på hans tjej.
 
Rhona tar piller i smyg hemma hos Vanessa. När Vanessa gått för att köpa kaffe på morgonen får Rhona panik för hon hittar inte sin väska. Vanessa kommer hem och visar Rhona väskan som ligger på en stol. Rhona smiter ut och där är hon så darrig att hon tappar pillerburken så massa tabletter ramlar ut. Precis då kommer Marlon för att lämna Leo och han inser direkt hur läget är med Rhona.
 
Priya kommer till kaféet bärandes på Amba. (En väldigt stor Amba såg det ut att vara, en som mycket väl hade kunnat gå själv) Hon träffar Jai som är där med Eliza. 
 
Dingles toalett är sönder och Zak lovar att fixa den även om Lisa tror att det är bättre att ringa en rörmokare. Toaletten går sönder så det börjar rinna vatten och det skapar kortslutning. Lisa är rasande. 
 
Nell kommer till kaféet för att köpa kakor till personalen. Jai ser det och erbjuder sig betala hennes kakor men hon vill inte det eftersom alla har lagt en liten peng till godsakerna och vad skulle Megan säga. När Nell gått så varnar Rishi Jai för att inte särbehandla Nell.
 
Vanessa får reda på Rhonas pillermissbruk. Hon rensar hela huset på tabletter även om Rhona bönar och ber om att få behålla en eller två tabletter. De sätter sig och pratar och Rhona erkänner att hon lämnat Leo ensam på hotellrummet för att åka och köpa tabletter på ett apotek.
 
Marlon är på kaféet och pratar med Carly om sin oro för Rhonas missbruk. Han säger att han hatar Rhona. Carly svarar att Rhona är sjuk och att han inte hatar Rhona utan hennes missbruk som är en sjukdom precis som om hon haft cancer så skulle han ha hatat sjukdomen. Hon går och hämtar dricka och då säger Marlon till Bob att han inte klarar sig utan Carly, han älskar henne så mycket.
 
Carly viskar sedan till Bob att hon inte kan berätta om Matt för Marlon just nu.
 
Diane får en ny gäst på värdshuset. Han presenterar sig som Matt.

Kommentarer
Postat av: Christer Jönsson

Lite musiktips i helgen
Sök på Isobelle Steele Japaneese Denim Cover
eller på Isobelle Steele Half of it Original song
Finns på Youtube

2018-02-09 @ 19:59:45
Postat av: Jag bara

Hyggligt bra, väldig inlevelse har hon iaf.

Jag är ganska ointresserad av handlingen just nu i serien. Tittar mest på detaljer, som ex att någon i HTGgänget måste varit på besök i en riktig affär eftersom Davids butik börjar kännas trovärdig till utseendet. Förut var det så glest i hyllorna så det såg löjligt ut. Kanske kan någon besöka en godisfabrik också. Nu ser det ut som att jobbet inte ens räcker till en människa. Ett bord med ett par burkar och anställda med hårskydd är ett taffligt försök att likna en arbetsplats.

2018-02-09 @ 22:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0