Mes eller hjälte

Inskrivet kl 16:19
 
Dan kommer hem och upptäcker att det är klottrat på ytterdörren. "Grass" (Tjallare, inte kanske fisk som översättaren ville ha det till). När han är på jobbet så kommer killarna dit med några kompisar. De cyklar runt Dan och skriker åt honom och kastar mat på honom. De kallar honom lögnare eftersom killarna har alibi från sina familjer.
 
Samson, som råkar höra när Sam pratade med Lisa om att han nobbat Lydia för att köpa skor till Samson, får dåligt samvete så han försöker rädda situationen. Han lurar med Lydia till kaféet och väntar på att Sam ska komma dit. När Lydia upptäcker det blir hon arg och skäller ut Sam som utnyttjar sitt barn för att få som han vill.
 
Adam är på dåligt humör när han och Victoria kommer hem från adoptionsbyrån. Han går till skroten och börjar rensa en skrotbil. Moira kommer dit för att fråga hur han mår. Tillslut erkänner Adam att han kysst Vanessa och att han mår dåligt över det. Moira råder honom att antingen berätta för Victoria eller glömma det och hålla tyst.  När Moira gått ser Adam att han tappat sin klocka han fått.
 
Eric beväpnar sig med cricketslagträ både i butiken och hemma. Han gillar inte att alla oroar sig för hur han mår.
 
Jamie och Josh med kompisar ser Kerry så de börjar trakassera henne men hon är inte rädd. Dan ser det och blir rasande så han drar iväg till polisen. När han senare kommer hem blir han knivhotad av ena killen, även Dans familj kan ligga illa till. Det gör att Dan ringer polisen och tar tillbaka vittnesmålet.
 
Marlon ger Victoria föräldraråd och säger att hon kommer att bli en fantastisk mamma när det sen är dags.
 
Sam försöker be om ursäkt till Lydia men hon svarar inte. När han får höra att Home Farm behöver städhjälp berättar han det för henne när han ser att hon är på fabriken. Lydia går till Home Farm för intevju men när Sam kommer in med döda fasaner i handen så bryter hon ihop. Det visar sig att hon är ledsen över att hennes fågel Steve dog igår. När hon lugnat ned sig så berättar Sam att hon fått jobbet. Lydia blir glad för hon tycker att det är väldigt smutsigt på Home Farm. Chrissie hör det och ser inte alls glad ut.
 
Dan berättar för Eric, David, Tracy och Kerry att han tagit tillbaka vittnesmålet efter att han och familjen blivit hotad. De blir givetvis besvikna på honom eftersom då kommer busarna att gå fria.
 
Arthur hjälper Sandy att skicka e-post med bilaga till kyrkan med Arthurs fönsterförslag. När det är skickat så kommer det upp massa porrsidor som Laurel försöker stänga ned men hon måste ta hjälp av Arthur.
 
Josh och Jamie kommer tillbaka till butiken när Eric är ensam. De börjar genast att vara hotfulla så Eric är på väg att slå till dem med slagträt men ena killen rycker det ur handen på honom. De säger att de kan anmäla Eric för hotelser. Tracy och David kommer dit och säger åt killarna att gå. Eric går hem och när Tracy kommer dit för att kolla till honom är hon nära på att bli nedslagen. Eric bryter ihop och inser att han kommer att vara rädd för alltid.
 
Adam berättar för Victoria om klockan han tappat. Hon berättar det för Moira som blir ledsen. Ross och Emma kommer in på puben där de är. Ross får sig några gliringar om att han skinnar sin familj av Adam så Ross blir förbannad och slår till. Moira ber om ursäkt för Adams sätt och drar iväg honom därifrån.
 
Emma ser när Moira pratar med Vanessa om att låta Adam vara ifred. Det leder till att Emma först söker upp Moira för att be om ursäkt för Ross men sedan går hon hem och börjar skriva ett anonymt brev till Victoria om att hon ska fråga Vanessa vad som hände mellan henne och Adam.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Så pass mycket har jag sett engelska såpor så att jag lärt mig vad ordet "Grass" betyder (klottret på Dans och Kerrys hus). Vet inte vad översättaren fick till men inte var det tjallare/golare väl? Annars tycker jag det är omväxlande bra/fånigt nu. Stackars Arthur! När ska någon vuxen se filmsnutten med Emma och Ashley?

2018-02-07 @ 15:08:44
Postat av: Ylva

Glömde skriva stackars Dan och stackars Eric! Polisen i HTG är experter på att sila mygg och svälja kameler.

2018-02-07 @ 15:18:18
Postat av: jackson

Lydia är verkligen speciell. Kanske är Sam den ende som kan stå ut med hennes udda personalitet.

2018-02-07 @ 18:33:37
Postat av: jackson

... "personlighet" skall det stå.

2018-02-07 @ 18:34:02
Postat av: Maria

Varför pratar Laurel med babyröst? Låter väldigt omoget. Arbetar hon inte?

Typiskt mesen David att skylla på Dan. Om han hade varit en man hade han slagit killarna när de var i butiken andra gången.

Konstigt att Moira bad Ross och Emma om ursäkt efter bråket med Adam på puben. Att hon sedan berättar för Emma att Adam har problem. Tycker det är ett fel i manuset, Moira skulle aldrig göra så.

2018-02-07 @ 21:24:12
Postat av: Jonas

Denna gång har väl Laurel ett vettigt skäl (hennes mans död), men annars är hon väl inte direkt känd för att arbeta hårt utan brukar mest komma och gå som hon vill (även innan Nicola skandalöst nog tog henne tillbaka till fabriken). Babyrösten har hon väl också haft hela tiden?

Undrar om Guds hämnd på Moira är i antågande. Emma ser mer och mer sugen ut på att låta Gud slå tillbaka.

2018-02-08 @ 07:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0