Hamsterjakt

Inskrivet onsdag 7/2 kl 08:54
 
Dan håller koll på Eric som plötsligt får känningar i hjärtat. Eric får några aspirin av Dan för att tunna ut blodet. Ambulansen kommer precis när Kerry kommer till butiken. Hon får skynda sig att hämta David på puben. Eric åker till sjukhuset. Polisen kommer för att ta upp vittnesmål.
 
Charity är förbannad efter den danska skallen från Moira. Hon frågar om Moira är klar och får svaret ja, då ge Charity Moira en rak höger. Faith tvingar dem att hålla sams och sluta slåss om inte annat så för Debbies skull.
 
Diane och Leyla hittar Jacob som blivit inlåst i en soptunna. Han får höra vad som hänt och rusar till butiken för att prata med polisen då han vet vilka som gjorde rånet. Jacob berättar för alla att ena killen har en familj som är rätt bråkig.
 
Arthur har inte lyckats fånga hamstern som är på rymmen fortfarande. Laurel märker att han är ledsen så hon vill pigga upp honom med att se på Ashleys videofilmer. Arthur blir glad men Sandy tycker det är jobbigt eftersom han påminns om Ashleys sjukdom. Plötsligt dyker hamstern upp så Laurel och Doug jagar den medan Arthur ser videon med inpselningen av Emma och Ashley. Eftersom han inte hör vad de säger så förstår han inte vad som händer. Senare vill han titta på videon igen och spolar fram till det avsnittet. Arthur hör hur Emma skriker på Ashley som blir förvirrad så Arthur stänger av och vill aldrig mer se det.
 
Tracy har insett att hon inte är så bra författare så hon bestämmer sig för att sluta skriva.
 
Josh och Jamie hör att Dan ska identifiera rånarna i en vittneskonfrontation. De söker upp honom och hotar med att skada familjen eftersom de vet var Dan bor. Som förstärkning av hotet så har killarna skurit upp däcken på Dans folkabuss.
 
Noah får Samson att ljuga för Sam för att få lite extrapengar. Samson är inte alls nöjd med det och får dåligt samvete medan Noah tycker att de vuxna är värda att bli lurade. Sam hör detta och Samson försöker be om ursäkt. Sam är förtvivlad över att han inte kan ta hand om sin son som tycker att han är en mes.
 
Dan är orolig för vad killarna kan göra och samtidigt så hyllar byn honom som en hjälte som räddade Eric . Dan blir tillslut så nervös så han erkänner att han inte är någon hjälte eftersom han gömde sig under rånet. Kerry tycker ändå att han är en hjälte eftersom han nu kan identifiera rånarna. När polisen kommer så pekar Dan tillslut ut killarna men han säger inget om hoten trots att Kerry påpekar att däcket var sönderskuret.
 
Moira är på puben när hon ger Adam Johns gamla klocka, som minne av sin far. Adam blir glad och talar om att han och Victoria ska besöka ett adoptionscenter nästa dag.
 
Emma är rasande när hon märker att Moira kräver att Ross skriver över sin del till henne medan Adam får en guldklocka. Emma anser att Moira gör allt för att få tillbaka alla andelar från gården. Hon tittar hatiskt mot Moira och Adam och säger tyst "som man sår får man skörda".
 
 
 

Kommentarer
Postat av: jag bara

Uttjatat ämne men jag är så vansinnnigt trött på Tracy. Nu är glasögonen borta när hon inte ska skriva längre..?? Yäk!! Nog om henne.

Gillar Faith mer och mer, hoppas att hon inte blir jobbig igen.

2018-02-06 @ 15:39:35
Postat av: Jennifer

Har missat lite tittande denna vecka. Har det visats något om Rhona?

2018-02-06 @ 18:08:57
Postat av: Anders

Danny boy behöver jobba litet på självförtroendet tycker jag!

Sista scenen med Emma verkade olycksbådande! Undrar vad kaninkokerskan nu skall hitta på för något?

Skönt att det verkar vara slut med Tracys tantsnuskförfatteri! En otroligt tramsig historia!

2018-02-06 @ 23:07:32
Postat av: jackson

Vet vi om Rhona föll till föga och åkte på bröllopsresa med Pierce?

2018-02-07 @ 10:24:27
Postat av: Jonas

Jennifer: kommer inte ihåg att varken Rhona eller Pierce var med i avsnitten.

2018-02-08 @ 07:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0