Bäverfobi

Inskrivet tisdag 27/2 kl 06:52
 
Marlon kan inte säga ja till Carly men så kommer April och Paddy in som tror att han sagt ja. Marlon vill inte fira utan säger tillslut att de måste prata med varann. Carly försöker förföra Marlon men han vill prata. Han ber henne svara när Matt ringer hela tiden men hon gör inte det. Marlon vill att hon tar reda på sina känslor för Matt för han har sett hur de är tillsammans även om hon säger att hon älskar Marlon men hon kan inte se honom i ögonen och säga att hon inte älskar Matt.
 
Nicola fortsätter att låta Jimmy få skulden för chokladsvanarna så han måste jobba på fabriken.
 
Debbie är besviken på Charity som inte kan vara barnvakt för hon ska ut någonstans. Charity kommer tillbaka till gården med en lyxbil och berättar att hon tagit ett lån för Debbies skull, bilen är bara hyrd. Charity vill att de hyr ut lyxbilen. Faith vill vara med men Charity vill inte de tmen då säger Faith att hon faktiskt gett 20 000 till Sarahs behandling.
 
Belle träffar Lachlan och hon är jätteglad tills hon får veta att han bara vill ha hjälp med att välja skjorta till träffen med Sookie. Belle är besviken och låtsas att hon ska in till stan för att träffa vänner.
 
Lachlan ligger hemma på soffan i mjukiskläder och spelar tvspel och skickar sms till Belle om att Sookie är heltänd på den skjortan Belle valt åt honom.
 
Carly gråter och ber Marlon att tänka på att hon älskar honom för att han är underbar men Marlon säger att hon bör åka med Matt för det syns att de hör ihop. Hon vill inte lämna byn för Aprils skull och familjen men Marlon vågar inte ha henne kvar för det skulle bli för jobbigt.
 
Bob säger åt Matt att lämna Carly ifred och lämna byn.
Carly följer med Matt. Hon är glad och säger att hon inte ångrar sitt beslut att följa med men hon ser inte så glad ut.
 
Marlon vaknar upp i Lydias säng efter att ha druckit för mycket  kvällen innan. Han ringer Paddy som kommer till undsättning.
 
Kerry använder ordet bäver för att retas med Nicola eftersom fabriksarbetarna lyckas få ur Jimmy att Nicola är rädd för bävrar.
 
Finn får inga lån och Emma kommer hem och säger att Chrisse sagt åt dem att betala hyran de ligger efter med. Emma erbjuder sig att ordna fram pengar.
 
Rishi har åkt till Kanada för att Nikhil inte mår bra. Även Bob och Brenda har följt med. Bernice hjälper till på kaféet så länge.
 
Nicola får panik när någon ställt ett kramdjur iform av en bäver på kontoret på fabriken. Hon får ännu mer panik så fort någon nämner order bäver eller när Jai har fått en bäver som bild på datorn.
 
Ross lämnar ett paket till Sarah, som fyller 12, till Debbie på kaféet.
 
Lydia kommer med Marlons kläder när han står och pratar med Laurel. Det kommer fram att han bara sovit hos henne för han var ledsen och ville prata med Laurel som inte var hemma just då.
 
Belle träffar Lachlan i affären och frågar hur dejten gått. Han svarar att den gått bra.
 
Emma kommer till puben och berättar för Finn och Ross att hon inte har några pengar för hennes pengar har gått till gården hon köpte med James. Hyran har dragits varje månad utan att hon vetat om det.
 
Sam ger Samson boken som Alice gjorde till honom innan hon dog för att visa deras minnen.
 
Marlon berättar för April att Carly åkt iväg och att det inte blir något bröllop. Hon blir ledsen och säger att hon inte vill prata med honom. April smiter iväg till Vanessa för att fråga om Carly. Vanessa tar med sig April till Laurel och då hör de Laurel och Lydia prata om vad som hänt. Strax efter kommer en orolig Marlon dit och blir glad över att ha hittat April. Marlon försöker förklara för April vad som hänt men hon blir besviken och säger att hon hatar honom.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Fattade jag rätt? Har Richi, Bob och Brenda rest till Kanada för att Nikhil är förkyld?

2018-02-22 @ 14:34:02
Postat av: ELIZA

Rätt av Marlon,att skicka iväg carly...Får hon känna och tänka efter,för det var inte rätt beslut för henne...Hon såg olycklig ut i bilen med Matt,fast munnen log...Bra scen av Carly och Marlon...Kunde riktigt känna deras sorg...nog måste det väl vara allvarligare än en förkylning,om flera åker iväg till Kanada...?

2018-02-23 @ 07:11:45
Postat av: jackson

Ja, mycket klokt av Marlon.

2018-02-23 @ 09:29:08
Postat av: jackson

Det känns som om många lämnar serien nu. För en tid eller för evigt är frågan.

2018-02-23 @ 11:46:40
Postat av: Jonas

Högst oväntat att Bob åkte till Kanada utan att berätta för någon typ.

2018-02-24 @ 08:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0