Gamla räkor

Inskrivet kl 14:56
 
Dan ändrar sig så han går tillbaka till Josh medan han ringer efter ambulans. Han får stanna kvar för att svara på polisens frågor. När Dan kommer hem försöker han tvätta bort blodet och han säger till Kerry att han är oskyldig. Polisen kommer för att arrestera honom för attacken mot Josh.
 
Zak har panik i matbussen när arga festivalbesökare vill köpa hamburgare men han vill inte sälja. Han stänger igen luckan och säger åt Sam att kasta hamburgarna bakom bussen. En festivalbesökare ser det och inser att det är kött i burgarna de sålt så det blir upplopp. Lachlan kommer dit och råder Zak att be om ursäkt att han tagit fel men Zak får panik och backar därifrån, rätt in i ett annat matstånd och på Alfie som var bakom bussen. Zak åker iväg medan Lachlan tar hand om hunden.
 
Matt och Carly har väldigt roligt ihop och de refererar ibland till tidigare minnen. Charity märker att det finns en gnista mellan dem men även Paddy ser det och han varnar Marlon.
 
Debbie svarar inte när Chrissie ringer för att fråga om sin bil. Tillslut ledsnar hon och lämnar bilen på Home Farm. När Chrissie ska åka märker hon att det luktar illa i bilen. Debbie säger att det är något i motorn men senare så hittar Rebecca en påse med gamla räkor under passagerarsätet. Chrissie blir rasande på Debbie men Rebecca skrattar åt det. Rebecca kommer tillbaka till verkstan och erbjuder Debbie det jobb hon tänkte Ross skulle göra, hyra ut lyxbilar. Debbie blir förvånad över jobberbjudandet men tackar tillslut ja.
 
Tracy berättar för David om Jacobs rädsla för killarna, att han skolkat och haft sönder Josh cykel.  David tycker det är rätt att Dan har attackerat Josh.
 
Lachlan tar Alfie till veterinären och Belle blir jätteglad när hon får veta att Alfie klarar sig efter en operation. Belle blir så glad att hon kysser Lachlan men precis då kommer Zak hem och blir rasande. Lachlan berättar då vad som hänt med Alfie och att hans mamma kommer bli rasande över att Zak sålt kött på veganfestivalen. Det slutar med att Zak låter Belle träffa Lachlan.
 
Eric tror inte att Dan är skyldig utan han tror att det är David eller Jacob som slagit till Josh.
 
Zak berättar inte för Lisa om vad som hänt så hon tror att allt gått bra på festivalen men att han inte fått pengar för att han gjorde Victoria en tjänst. Chrissie och Victoria kommer till Dingles och de är rasande på honom. Lisa får veta vad han gjort och att Chrissie tänker stämma honom. Då påminner Lisa henne att de inte polisanmälde Lachlan när han körde in i deras svinstia i en oförsäkrad bil och att han inte hade körkort. Lisa blir ännu mer besviken på sin man när hon får veta att han körde på Alfie utan att berätta det.
 
Kerry är hemma när polisen kommer för en husrannsakan. De hittar väskan med kofoten och silvertejpen. Kerry blir orolig och som tur är kommer Tracy för att kolla hur hon mår. Kerry erkänner att hon kan tänka sig att Dan är skyldig trots allt, bara för att visa alla att han inte är en fegis.
 
Dan blir förhörd av polisen och det ser inte bra ut när de har vittnen som sett väskan. Han fortsätter att neka till brottet.
 
Chrissie ser Lachlan och Belle prata med varann i byn. Hon varnar sedan sin son för Belle som bara manipulerar honom precis som resten av Dingles gör.
 
Tracy berättar för David och Eric om väskan som hittats hos Dan. Eric ber David om ursäkt för att han trott att David är skyldig. När David gått så erkänner Tracy för Eric att det var hon som slagit ned Josh.
 
Eric och Tracy går till värdshuset där hon berättar att hon sett Josh på ängen och att hon konfronterat honom. Hon spelade in samtalet och när Josh närmar sig henne så slår hon till i självförsvar. Hon är jätteledsen över att Dan blir oskyldigt anklagad men Eric tycker det är rätt eftersom Dan kunde ha förhindrat detta om han vittnat.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Intressant hur Debbie tycker att hon skulle ha klarat sig mycket bättre om hon hade rika föräldrar.

Var det inte hon som brände upp föräldrarnas förmögenhet en gång i världen?

Hon är inte lite självgod.

2018-02-14 @ 12:44:31
Postat av: Sabina

Jag har missat lite. Så jag frågar er :) Är Rebecka fortfarande gravid? Vet Aaron nåt än?

2018-02-14 @ 12:59:17
Postat av: Anders

Så det var Tracy!! Det hade jag aldrig kunnat gissa! Jag hade satt mina pengar på David såsom han betedde sig idag!

Man undrar ju hur det står till med polisen i Yorkshire! Med den inkompetens som dem besitter så undrar man ju så smått om inte poliserna har utbildats via Ellos distanskurser eller ännu värre; varit på kurs hos Dan Eliasson!!!

Tycker nästan litet synd om Zac. Han menar väl men ändå så går det åt skogen! Synd om Alfie också! Det hade varit bättre för min hundälskande själ om Zac hade kört över ett par av de hatiska veganaktivisterna istället för sötnosen Alfie!

Matt och Carly verkar olycksbådande! Stackars bönstjälken kan ju aldrig få vara lycklig i denna serie, iaf om man ser till historien, så det skulle inte förvåna mig mycket om Carly och Matt börjar att kuckla! Dom såg ju inte helt ointresserade ut om man säger så!

Jäkla Eric idag! Låta en oskyldig man straffas bara för att han är sur över att Dan inte vågade riskera våldsamheter mot sin dotter! Inte ett särskilt tjusigt förfarande!! Hans aktier sjönk ganska mycket på Dow-Andersbörsen idag!!

2018-02-14 @ 13:07:31
Postat av: Liv

Anders, tror du att du är rolig? Köra över veganer?

2018-02-14 @ 22:28:04
Postat av: Sanna

Nån mer som blir hyfsat irriterad när ligistgänget visar sig på tv, och seriöst kan ingen av alla sätta sig upp mot dom, det handlar om snorungar med för mycket attityd, nån av alla vuxna som är inblandade kan väl bara göra nåt för att få tyst på dom 😜

2018-02-14 @ 23:08:04
Postat av: Anonym

Jag tycker inte det är okej att kalla Marlon för öknamn.

2018-02-15 @ 00:34:23
Postat av: Anders

Liv Har mer sympati över för hundar än för huliganer som vill misshandla köttätare! Har noll respekt för sådant "Aktivistpatrask" och hade hellre sett ett par överkörda sådana än en överkörd hund!

2018-02-15 @ 00:43:07
Postat av: Jonas

Det är märkligt att Dan inte har bett Cain om hjälp att ta hand om huliganerna.

2018-02-15 @ 07:43:27
Postat av: Liv

Har länge följt denna blogg och tyckt det varit ganska roande att läsa folks åsikter och spekulationer om vad som händer i HTG och gissningar om vad som kanske kan hända, men nu räcker det. Har märkt av en del aggressivitet från vissa som kommenterar i deras sätt att uttrycka sig och det känns inte det minsta roande snarare otrevligt. Tycker inte att det är Ok att man kan sitta här och skriva att man önskar folk blir överkörda (speciellt inte i dessa dagar). Att kalla veganer för aktivistpatrask är det OK? är det i så fall OK att angripa exempelvis någon med annan religion, någon från andra länder, någon med annan sexualitet osv? Kommer inte att fortsätta läsa här från och med nu, mår inte bra av det så jag håller mig borta. Till Anders vill jag bara säga, sök hjälp för dina obehagliga aggressionsproblem och ditt hat.

2018-02-15 @ 17:31:21
Postat av: Anders

Liv: Förlåt mig om du blev förskräckt. Var inte min mening att traumatisera dig.

2018-02-15 @ 19:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0