Hamburgare på Veganfestivalen

Inskrivet kl 22:51
 
Jai och Nell är på fabriken och de kysser varann innan alla andra ska komma men Priya är tidig så hon ser dem.
Hon säger sedan till Jai att tänka sig för med tanke på Megan. Jai söker upp Megan och talar om att han träffar Nell och att hon ska tänka på att han inte bråkar om att Megan träffar Frank. Megan tänker inte ge sig utan Jai får träffa Eliza om han gör slut med Nell.
 
Frank som hört Megan och Jai skäller ut henne och säger åt henne att skärpa sig och börja tänka på Elizas bästa. Det leder till att Megan söker upp Jai och säger att det är okej att han träffar Nell så länge han tar det lite lugnt i deras förhållande.
 
Sam kommer till kaféet och försöker få Bob eller Lachlan att ordna jobb på kaféet eller Home Farm till Zak. Precis då kommer Victoria in och talar om att hon har massor att göra inför Veganfestivalen på Home Farm. De ber henne att fråga Zak som behöver pengar. Zak har dock vissa problem med att hacka grönsakerna i små bitar och han kastar hennes guacamole med anledningen att ingen äter sådan smörja. Victoria blir förbannad och säger åt honom att han är totalt oduglig. Belle och Lachlan övertalar dock Victoria att försöka med Zaks hjälp igen, de betalar hans lön.
 
Carly och Matt åker till Billys grav men Marlon får stanna hemma för han måste jobba. När de kommer tillbaka är Charity på dåligt humör så hon låter Carly städa toaletter medan Matt får hjälpa till med att exprimentera fram en ny drink. Carly märker att Charity är intresserad av Matt så hon råder henne att vara mer rakt på sak för det gillar Matt. När Charity försöker flirta in sig hos honom blir han väldigt förvirrad men ser Carlys fnissande. Han ger igen genom att göra en äcklig drink och låta Carly provsmaka den.
 
Josh, Jamie och gänget kommer till byn och börjar reta Eric och Jacob. När Jake sedan ser grabbarnas cyklar så börjar han hoppa på den ena. Dan ser det och kommer fram till honom och ber att han ska lugna ned sig. Precis då kommer killarna ut och blir rasande. Dan säger åt Jacob att gå därfrån och sedan tar han på sig skulden. Josh hotar med att skada Dans familj om inte Dan betalar 400£ för en ny cykel.
 
Priya är orolig för att Nell bor hos dem så hon pratar med Jai och ber honom att ta det lite lugnt i det nya förhållandet. Jai säger då till Nell att flytta, han ska dock hjälpa henne hitta något annat ställe att bo på. Nell blir ledsen och går upp på rummet och börjar skära sig i armen. Jai kommer in och ber om ursäkt, hon får givetvis bo kvar.
 
Rebecca träffar Ross på kaféet och hon råder honom att börja hyra ut fina bilar istället för taxiverksamheten. Chrissie som hör detta tror inte på honom, att han ska fixa det.
 
Jacob erkänner för Tracy att han haft sönder Joshs cykel och att killarna bara jävlas. Ross hör detta så han råder Jacob att börja slå tillbaka. Det gör att Jacob söker upp Ross senare för att få lite tips på hur man slåss.
 
Priya möter Nell på kaféet och de pratar. Hon berättar för Nell om sina tidigare ätstörningar och hur svårt det är att kämpa med problem som andra inte förstår. Hon säger att man måste ha något att kämpa för och då berättar Nell om Rosie som är bortadopterad. Det gör att Priya pratar med Jai om att hitta Rosie för att hjälpa Nell. De börjar ringa runt men precis då kommer Nell in på kontoret där de är. Nell hör vad de håller på och hon blir rasande över att de inte frågat henne om det är okej. Hon säger att hon lovat att aldrig leta reda på Rosie.
 
Jai försöker tala om för Nell att de bara velat hjälpa henne men då säger Nell att hon inte är Holly som behöver den hjälpen.
 
Zak hjälper Victoria att sälja veganmat på festivalen men det går inte så bra. Han byter då ut maten mot hamburgare. Sam märker det och stoppar honom innan det blir kaos. Zak har bara sålt en hamburgare så de hinner stoppa killen från att äta den.
 
Dan ska hjälpa Eric med bilen men Eric öppnar knappt dörren. Eric är fortfarande förbannad på Dan som inte velat vittna mot busarna. Tracy kommer dit och hon får komma in. Eric erkänner för henne att han för första gången känner sig gammal och känner sig inte normal. Han säger att han inte har något liv längre. Tracy kramar honom. David som precis kommit dit hör vad Eric sagt. Han blir så arg att han rusar därifrån. När Tracy träffar David säger hon åt honom att lugna ned sig men David är förbannad för att hans far inte vågar gå ut medan busarna går fria.
 
Chrissie är irriterad på Debbie när hon ser henne och Ross på puben. Chrissie vill ha sin bil som varit på verkstan. Hon börjar skälla ut Debbie för att vara Cains dotter med inavlad Dingles-DNA.
 
Dan ska träffa Josh vid klubbhuset för att lämna pengarna för cykeln. Han ser att Josh ligger på fältet, avsvimmad med en blodig sten vid huvudet. Dan ringer ambulansen men lägger plötsligt på och går därifrån. Någon står bland buskarna och ser honom. Tyvärr har Dan rört vid stenen men vem gömmer sig?

Kommentarer
Postat av: Anders

Undrar vem det var som nitade skitungen vad han nu heter? Dan var det inte så då återstår Jakey, Eric eller David.

Vet inte vad jag skall tro om Nell.. Hon verkar ha rätt skapliga känslomässiga problem. Hoppas att hon inte drar tillbaka Jai in i drogträsket nu när han äntligen har lyckats att komma ur det ordentligt!

Zac var kul när han lurade veganerna hamburgare istället för Victorias kofoder!

2018-02-13 @ 20:54:05
Postat av: Jag bara

Jag tror inte på Eric iaf. Kan det vara Ross, han gillar nog att slåss när tillfälle ges.

2018-02-13 @ 22:27:38
Postat av: Peter H

Zak är verkligen värdelös. Han tror att han vet bättre än alla andra, men hur länge sen är det han tjänade några pengar?

2018-02-14 @ 10:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0