Alla hatade Emma

Insktrivet kl 21:53
 
Victoria pratar med Ross som får henne att börja tvivla på Adam. Kan det vara så att Adam är skyldig till att ha mördat Emma.
 
Moira träffar Simon som erbjuder henne lugnande tabletter eller heroin. Hon kommer hem och är på väg att ta några tabletter men då kommer Cain med Isaac. När Cain gått så går Moira til minneslunden för Holly. Där sätter hon sig och pratar med Holly.  Plötsligt dyker Cain upp och ser hennes tablettpåse. Han blir rasande och sliter den ur händerna på henne. Moira rusar därifrån.
 
Elliot och Arthur hittar två gamla bildäck nedgrävda i skogen. De tar ett däck och gör en gunga av den. När Laurel får reda på det så ringer hon polisen som kommer för att göra däckprov för att se om de tillhör bilen som var uppe vid viadukten när Emma dog.
 
Det är dags för Emmas begravning. Flera bybor tänker på sista gången de träffade Emma så vi får se tillbakablickar..
Bob vänder sig och sneglar på Laurel som sitter en bit längre bort.
Pete står inte ut i kyrkan så han går hem och där får han ett utbrott och river runt bland alla saker. Ross kommer dit och de pratar ut om vad som hänt. Pete erkänner att han var förbannad på deras mor när hon tagit Isaac.
 
Aaron kommer till Dingles gård och han har med sig Alex som får undersöka Zaks hosta. Det visar sig att Zak har början till lunginflammation och behöver träffa sin läkare för att få antibiotika. Zak vägrar men Lisa säger att han måste för annars behöver de ju inte strida för huset.
 
Adam och Victoria träffar en represetant från adoptionsbyrån igen som ställer massa frågor. Victoria är rätt frånvarande så när tanten gått börjar Adam och Victoria att bråka. När Adam inser att hon tror att han kan vara skyldig får han nog så han packar väskan och drar.
 
Polisen hämtar Laurel för förhör. Det visar sig att de har bevis att hon var i byn strax innan Emma dog, fast hon sagt att hon var hos sin syster.
 
Ross berättar för Pete om brevet han hittat tillsammans med Isaac i kyrkan när deras mot lämnat babyn där. Han talar om att hon erkänt att hon dödat Ashley, James och Finn.
 

Kommentarer
Postat av: Lucy

Såg jag rätt nu? Erkände Ross att han dödade Emma? Blev distraherad av en ytterst lekfull katt precis när han sade något om att Pete hade rätt när han påstod att Ross skulle ha dödat Emma. Missade dock något av kontexten.

2018-08-30 @ 13:03:30
Postat av: Anonym

Japp

2018-08-30 @ 13:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0