Through the barricades

Inskrivet onsdag 29/8 kl 20:07
 
Eric försöker förklara sig för Faith men hon lyssnar inte på honom och det utnyttjar Morris . Faith blir så besviken och arg att hon gör slut med Eric, tar hans bil och drar iväg. Halvvägs hem bryter hon ihop. Hon kastar hans mobil i sjön.
 
Morris vill ha tillbaka sin dator så han hotar med att berätta allt Eric gjort men då säger Eric att han berättar allt Morris har gjort. Vem av dem kommer att få värst straff...
 
Pete vill inte prata med Harriet om Emmas begravning utan tycker att Emma kan kastas i soporna bara. Samma sak säger sedan Adam när Harriet pratar med honom.
 
Julspelet blir ett spektakel och ingen ser ut, säger eller gör som de ska.
 
Rhona som sagt till Paddy att hon älskar honom under repetitionen blir stoppad av Vanessa till att säga något mer. När Paddy konfronterar Rhona efteråt så säger hon att det var bara att hon levde sig in i rollen som Maria (en roll hon bara tog över under repetitionen en kort stund)
 
Eric åker till Dingles men precis då kommer Faith och berättar för dem om vad som hänt. Alla blir rasande på Eric. Senare försöker Eric förklara för Faith om sina känslor för henne men hon kan inte längre lita på honom så hon ber honom gå. Han går hem och låser in sig.
 
Jacob vill att Leyla stannar men det vill inte Tracy. David försöker dock ändå få Leyla att ändra sig men det går inte. Jacob ber David att försöka igen innan det blir försent men att inte berätta detta för Tracy. (De verkar glömma igen att Leyla faktiskt var delaktig i att Jai och Megan skildes)
 
Bob söker upp Moira för att lämna Isaacs skötväska. Han stannar och pratar med henne och det slutar med att de två sitter på soffan och gråter medan de berättar om sina döda döttrar. Bob säger dock att det kommer att kännas lättare med tiden.
 
Belle håller koll på barrikaden medan resten av familjen är på puben. När hon går på toa så passar någon på att köra rakt igenom barrikaderingen.
 
Pete super sig full och ramlar ned för trappan. Han blir liggandes medvetslös. Ross kommer hem och ringer ambulans. Adam kommer dit och råkar höra att Ross säger att Pete måste vakna för han vill inte bli ansvarig för Petes död också. Adam frågar Ross vad han menar men får inget svar. Ross följer med Pete i ambulansen.
 
 
Olle, jaa jag censurerar allt som nämner det som händer i framtiden. Du skrev det inte som om du spekulerade. Vill man diskutera det som har hänt i England men inte visats här finns det möjlighet att göra det uppe i fliken Framtiden.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Olle, jag tror du har gissat rätt.

2018-08-29 @ 09:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0