En snygg rik spoling

Inskrivet kl 20:41
 
Doug ska tända julbelysningen men det funkar inte så alla går hem efter att ha väntat ett bra tag.
 
Charity talar om för Debbie att hon sett Tom och en kvinna utanför hotellet. Hon visar bilderna hon tagit med mobilkameran. Debbie åker till hotellet och konfronterar Tom direkt. Han har ett affärsmöte med kvinnan men han tar sig tid att förklara för Debbie att han inte ville såra Sarah med att tacka nej på grund av ett jobbmöte.
 
Lisa och Zak diskuterar erbjudandet de fått från kommunen men Zak vägrar att sälja. Morris dyker upp hemma hos dem och försöker övertala dem till att sälja. Nu får de 50 000£ extra men Zak säger nej. Morris åker direkt till byggherren på fest. Det visar sig vara Tom.
 
Pete är glad över att ha Leyla i sin närhet så han kysser henne men hon får panik och går hem.
 
Adam lyckas övertala Moira till att gå till puben. Cain och Harriet är där och de passar Isaac så länge så Moira får lite ledigt.
 
Tom dyker upp hos Debbie för att förklara sig. Han erkänner att han kunde ha flyttat på mötet men ville inte det eftersom han var rädd att träffa Debbies familj. De kommer ändå överens om att ska det fungera mellan dem måste han träffa familjen.
 
Lisa träffar Morris i smyg för att höra om erbjudandet står fast. Han tar med sig henne till utkanten av det som ska bli golfbana. Där finns det ett helt nytt bostadsområde och Zak och Lisa kan få ett hus där utan att ta massa dyra lån, dessutom skulle de få massa pengar över.
 
Charity kommer till Debbie för att träffa Tom. Hon ställer massa frågor och han svarar så gott han kan. Det går bra och Charity verkar ändra uppfattning om honom, tills han kallar henne för svärmor. Då ser hon inte allt för glad ut.
 
Zak blir inte glad över att få höra att Lisa träffat Morris utan att säga något om att hon skulle göra det. Hon berättar om det nya erjbudandet men Zak är fortfarande inte intresserad. Hon påtalar att han inte hade problem med att flytta för Joanies skull men nu kan han inte tänka sig att göra det även om det är jobbigt för Lisa att tänka på minnena som finns kvar efter dem. Lisa blir så besviken att hon går hemifrån.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker att Lisa har en poäng med huset! Zac hade ju inga problem med att flytta när han höll på med Joanie!

Stackars Debbie har lyckats att hitta en ny ful fisk (Även fast just denna fisk är ganska så snygg att titta på hihi). Nu är ju inte hon världens mest sympatiska människa, men har hon inte haft nog med elände nu?

David mesade sig igen (Som väntat)! Har karln ingen ryggrad alls utan sitter den enbart i hans fula tatueringar?

2018-08-23 @ 20:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0