Tom Bones

Inskrivet onsdag 22/8 kl 20:01
 
Lachlan sitter på vinden och lyssnar och tjuvkikar på sin familj. Gerry som är med honom vill att Lachlan visar sig för sin mamma som är ledsen och orolig. Lachlan vägrar utan vill fullfölja sin plan. Han verkar njuta av att alla är ledsna. Gerry får kidnappa Seb som han sedan lämnar utanför Roberts dörr.
 
Rebecca vaknar och upptäcker att Seb är borta. Hon får panik och genast tror hon att Robert är skyldig.
 
Bernice fortsätter att låta Dee Dee tro att hon är rik. Hon är på väg att berätta allt men klarar inte av det när hon ser hur Dee Dee ser upp till henne. Istället åker de till stan och shoppar massa och dyra saker.
 
Bob måste kompensera för att han glömt Brendas födelsedag. Rodney och Kerry får honom att verkligen hitta på något speciellt. Han ger Brenda massa pengar för att köpa nya kläder och gå till frissan. Sedan ska de ut på en italiensk restaurang där hon ska få se Tom Jones, eller rättare sagt Tom Bones som sjunger Tom Jones låtar. Brenda blir överlycklig.
 
Debbie träffar Tom hemma hos honom. Han blir irriterad när hon ska ta en selfie på dem så han raderar bilden. Tom vill inte heller prata om hennes känslor för honom. (Undrar varför han inte vill vara med på bild, om han är gift eller inte den han utger sig för att vara?)
 
Robert upptäcker att hans son är lämnad utanför hans dörr. Han åker direkt till Home Farm med babyn. Rebecca som åkt till byn för att prata med Robert får veta att sonen är med honom. Hon åker hem men då är Robert och barnet redan där. Robert försöker förklara sig. Allt kommer fram om hans dubbelspel. Han erkänner det mesta men säger att han ändrat sig efter att Sebastian fötts. Chrissie och Rebecca kör iväg honom för de vill inte veta av honom.
 
Bob får meddelande om att Tom Bones blivit sjuk och ställt in sitt uppträdande. Han får ändra om sina planer och med hjälp av Daz så ordnar han en överraskning på puben till Brenda. Bob sjunger själv Tom Joneslåtar för henne.
 
Lawrence söker upp Robert för att prata med honom. De ses i bilen så Chrissie ser dem när hon åker förbi. När han kommer hem så konfronterar Chrissie och Rebecca honom. Lawrence erkänner att han haft sex med Robert när de två båda var ledsna över förhållanden som avslutats. Robert kommer dit och han erkänner att allt varit en lögn. Lawrence följer med Robert ut och får då veta att Robert ljugit om precis allt. Han blir då så förbannad att han slår till Robert som ramlar i backen. Sedan sparkar Lawrence på honom.
Lachlan ser dem och när Lawrence väl kommit in igen dyker Lachlan upp.
Chrissie blir överlycklig.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Robert och Aron tror jag blir ett par igen, Aron kommer nog tycka synd om honom nu när Home Farm fryst ut Robert. Lachlan är helt galen men spännande med sina tilltag. Sen Tom , undrar vad han har tänkt göra. Läskigt, stackars Debbie hade hon inte nog med Cameron.

2018-08-21 @ 15:06:31
Postat av: Jag bara

En del kvinnor drar till sig psykon. Läbbigt att Robban haft ihop det med hela familjen White, bara Lachlan kvar att erövra då.

2018-08-21 @ 21:00:37
Postat av: Viola

Nja, Robert har ju bara lurat Lawrence, de har inte ”haft ihop det”.
Men två systrar är ju mycket nog.

2018-08-25 @ 17:50:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0