Tip, den nya Rudolf med röda mulen

Inskrivet kl 14:15
 
Nu är det äntligen igång igen. Jag har uppskattat ledigheten och det har varit kul att läsa era minnen.
 
Lachlan visar Gerry runt uppe på vinden. Han visar alla kikhål så han kan spionera på familjen. Gerry tycker inte detta är rätt och han försöker få Lachlan att ge sig till känna eftersom Chrissie är så ledsen över att Lachlan kan vara död. Lachlan vägrar för han vill ta reda på Roberts hemlighet.
 
Debbie är på sjukhuset med Sarah och Tom. Hon skäller ut honom för att han tagit med dem på fyrhjulingsturen. Debbie anser att det är hans fel att Sarah ligger skadad och hans fel för att hon varit ouppmärksam för hon haft ögonen på Tom istället för på sin dotter. Debbe berättar om Sarahs oro för sjukhus och om sjukdomen. Tom tar det med ro och stannar kvar på sjukhuset. Graham frågar Tom om de inte ska lägga ned projektet men Tom svarar att de fortsätter som planerat. Debbie kommer ut från sjuksalen och ser att Tom är kvar. Hon råkar då säga till honom att hon älskar honom.
 
Bernice försöker få reda på vem av begravningsgästerna det är som är Mrs Dumphreys arvinge. Hon till och mer ordnar en minnesstund på puben för att försöka få fram rätt person. Den hon misstänker visar sig bara vara en som vill äta gratis. Lydia erkänner då att hon är släkt med Mrs D. Bernice vill genast ge henne pengarna men Nicola och Jimmy stoppar henne.
 
Bob återvänder efter att ha varit och handlat hos grossisten. Brenda väntar i butiken tillsammans med Cathy och Heath på honom. Hon blir besviken när han kommer tillbaka för han har glömt en bemärkelsedag.
 
Frank lyckas övertala Jai till att ta hand om hunden Tip för Elizas skull. Tip får följa med till fabriken där han kissar på en trave kartonger fulla med choklad. Jai ber då Frank att ta hand om hunden dagtid medan han jobbar. Frank säger ja om han får klä ut hunden till renen Rudolph.
 
Benice och Jimmy anordnar en spadag med överraskningar för att lura Lydia till att "vinna" en del av pengarna de känner att de stulit från henne. Bernice blir försenad till kliniken för Dee Dee anländer från Australien. Dee Dee tror att Bernice är rik och har flera salonger. Det gör att Bernice stoppar Jimmy som precis ska tala om för Lydia att hon vunnit högsta vinsten i deras lotteri. Så istället för pengar får Lydia en månads gratis behandlingar.
 
Tom låter Graham lämna en present och en privat sjukförsäkrning till Sarah när hon kommit hem från sjukhuset.
 
Lawrence tar med sig Robert till Home Farm för att träffa Seb. Rebecca kommer hem och blir förbannad. Hon säger till Robert att han får välja bort sonen som de kommit överens om annars avslöjar hon allt om Rug Tree Bonds.
 
Lachlan hör detta genom sitt kikhål. Han ska göra allt för att avslöja Robert.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Jag har nog missat en del. Vad har den mystiske Tom i görningen? Är han en skummis?

2018-08-20 @ 12:45:19
Postat av: Jag bara

Han verkar absolut vara en skummis.

2018-08-20 @ 22:36:40
Postat av: Frk Höger

Tom verkar ha en plan men vad den går ut på vet vi inte än. Jag tror han ska lura Debbie och det ser inte ut som om Sarahs sjukdom stoppar honom. Trist om han är en psykopat som ska förstöra en massa :(

2018-08-20 @ 22:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0