Danskurs, boxning och en trasig mobil

Inskrivet torsdag 12/4 kl 08:48
 
Lachlan och Gerry har Simon bunden i stallet på Home Farm. De ska låta Simon få dricka och äta om han lovar att hålla tyst. Simon sparkar ned dem när de tar bort tejpen från munnen och sedan ropar han efter hjälp. Chrissie och Lawrence hör det och rusar till stallet. Simon kommer loss och Chrissie får veta allt som hänt. Hon blir besviken både på sin familj och sin farbror Tim som låtsas vara Simon.
 
Ronnie får veta det Lawrence dolt i alla år och blir besviken över ännu en lögn. Han packar ihop sina saker för att lämna Lawrence.
 
Sam har vunnit biljetter till en dans inne i stan. Han tvekar på att gå men Lydia ger honom danslektioner hemma så han frågar om hon vill följa med, som en dejt. Lydia blir överlycklig. (Kul att Samson putar med underläppen precis som Sam)
 
Emma hör att Laurel pratar med Faith om henne så hon konfronterar Faith senare och får veta att Laurel tror hon dödat James. Emma söker även upp Laurel för att neka till anklagelsen. Bob dyker upp för han har hört av Belle att Emma är hos Laurel så han blir orolig. Emma låtsas att Laurel är förvirrad och ber henne söka hjälp. Hon går därifrån och väntar på Bob. När Bob kommer ut så lyckas hon övertala honom om att det är Laurel som behöver hjälp.
 
Rhona är besviken för att hennes äktenskap med Pierce inte kan upphävas utan hon måste vänta ett år på att ta ut skilsmässa.
 
Aaron börjar boxas med hjälp av Zak efter att ha fått höra att Robert kanske flyttar in hos Victoria där även Rebecca bor.
 
Ronnie får skjuts av Lisa till tågstationen. Han erkänner att om Lawrence ringer så åkar han tillbaka till honom. Rebecca som pratat med sin far ringer och ber Ronnie komma tillbaka. Eftersom det inte är Lawrence som ber så vägrar Ronnie och då lovar Rebecca att hennes far kommer att ringa om fem minuter.
 
Lawrence deppar ihop och tror att allt är över med Ronnie så när Rebecca kommer in i rummet och ber honom ringa så vill han inte. Plötsligt får han ett anfall och ramlar ihop. Rebecca och Lachlan ringer ambulans. Chrissie står stelt och tittar på. Hon har tidigare sagt att hon önskar att det var Lawrence som dog och inte hennes far.
 
Ronnie är besviken över att Lawrence inte ringer tillbaka så han kastar iväg mobilen och kliver på tåget.

Kommentarer
Postat av: Anette

Var är Moses? Han har inte setts till på länge.
Nu måste väl Emma åka dit, orkar inte med henne längre!

2018-04-06 @ 19:10:41
Postat av: AnnaS

Hade inte Bob rusat in hade hon kanske brutit ihop och erkänt. Men då hade hon kanske varit tvungen att döda Laurel...

Är det inte möjligt att överklaga domar i England? Finns väl inte en chans att Pierce inte skulle göra det. Ska vi behöva se en rättegång till i så fall? Konstigt också att hans mamma bytte sida sådär.

2018-04-07 @ 18:52:05
Postat av: Såpa fantast

Jag var säker att Pierre mamma skulle få honom på fall genom att avslöja något ur hans förflutna i rätten. Men det slutade ändå bra för Rhona. Han fick fem års fängelse. I verkligheten hade han nog blivit friad i brist på bevis.

2018-04-07 @ 20:31:19
Postat av: Jennifer

Förvånad över att Pierce fick 5 år, känns inte som det är överspelat än. Tror att han kommer att överklaga.

Och Emma hon måste bara åka fast nu!

2018-04-07 @ 22:39:10
Postat av: Jag bara

Det är för mycket polisförhör, rättegångar och sjukhusscener, sk.ttråkigt!
Sams dans var iaf underhållande. Egentligen är det för mycket väldigt udda personer också, vilket gör det en aning icke trovärdigt. Emmerdale, en liten by där psykopater, kriminella, och olyckskorpar samlas.

2018-04-08 @ 10:32:36
Postat av: jackson

Onekligen en himla massa galningar år ut och år in på väldigt liten yta, men annars skulle storyn kanske bli alltför tam och då skulle vi gnälla över att det hände alldeles för litet och var tråkigt.... Haha!

2018-04-08 @ 10:43:00
Postat av: ELIZA

sett två dagars avsnitt i helgen...Bästa scen, när Pierce skulle in i cellen!!! Ha ha ,var tvungen backa och se om...Paniken hos honom...Jojo, synden straffar sej själv...:-)

2018-04-09 @ 13:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0