Ut i skogen...

Inskrivet måndag 9/4 kl 16:31
 
Chrissie träffar Simon hemma och bjuder honom på en drink. Hon är på väg att kyssa honom men han backar och då känner hon sig rätt dum och han går iväg. Lachlan som hinner se vem som är där berättar det för Lawrence. Lawrence lovar att ta hand om saken innan Chrissie får veta vem Simon är.
 
Adam säger åt Robert att flytta från huset innan Aaron kommer hem i morgon. Robert vill ändå försöka få Aaorn att ändra sig men när Aaron kommer hem så funkar det inte. Robert får lov att packa sina väskor och flytta in på värdshuset.
 
Laurel pratar med Finn om present till Arthur som snart fyller år. Finn erbjuder ett tv-spel och hon går hem till dem för att hämta spelet. Hon passar på att prata med Finn om att förlora en far och hon ställer frågor om James depression som kom till kännedom efter dödsfallet. Emma kommer hem tidigare från bibellägret och blir nervös av att se Laurel hemma hos dem. Emma får sedan veta av Finn vad han pratat med Laurel om.
 
Rhona är i rätten för att få veta vad juryn beslutat. De finner Pieerce skyldig till våldtäkt och han får fem års fängelse. Rhona är lättad. Lisa tackar Rhona som kämpat så för det kommer att hjälpa kvinnor i framtiden. Martha ber Rhona om ursäkt för att hon betett sig illa och för det hennes son utsatt henne för.
 
Moira pratar med Cain och ber honom ta hand om Harriet och inse att han kan ha fel i bland. Det gör att Cain köper en blombukett till Harriet för att be om ursäkt.
 
Lachlan ser att Simon är på väg för att träffa Chrissie igen så han stoppar honom. Med lite hjälp av Gerry får Lachlan ned Simon i bagageutrymmet i bilen. De kör iväg till skogen. Lachlan återkommer sedan till Home Farm och talar om för sin morfar att Simon inte kommer att störa dem mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0