Kniv under kudden

 
Trevlig valborg!
 
Inskrivet tisdag 1/5 kl 21:51
 
Nell är besviken över att Jai inte friar men hon börjar ändå använda sin kamera hon fått i present. Bob ger henne i uppdrag att fota Brenda i kaféet. Nell vill inte visa någon bilderna men Jai passar på att kolla när han får tillfälle. Han visar även Bob. Bilderna är inte så bra så Jai påpekar att Nell ska redigera dem när hon hinner. Nell kommer in och blir väldigt arg och besviken över att Jai visat bilderna fast hon inte velat att någon ser dem.
 
Robert ber Jimmy att posta ett brev i Bryssel när han är där på en körning. Jimmy blir förvånad då brevet ska till Home Farm men går med på det när Robert lovar att betala en frukost (eller vad det nu var, jag har glömt)
 
Daz ska lämna byn men Dan hejdar honom när han upptäcker att Daz har stukat handen i fallet efter Dans slag. Dan låter Daz få sova i Hettie. Daz har en jättestor kniv gömd i sin packning. Amelia råkar skära sig lätt på kniven när den ligger under kudden i bilen. Ingen annan är i närheten.
 
Rebecca hör när Robert och Emma pratar om en läkartid. När hon frågar Robert om det nekar han och säger att han frågat Emma om gravidgrupper. Rebecca frågar honom om han är intresserad av att följa med och han svarar ja.
 
Eric vill att både Debbie och Chrissie lägger sina bud så får han se vem han säljer till. När de gjort det så bestämmer han sig för att det ska bli en auktion istället så de får buda över varann om de vill ha huset.
 
Charity vill hjälpa Debbie med pengar till huset så hon lyckas hitta en affärsman som vill hyra Bentleyn. Hon ska möta honom på ett hotell men Debbie vill ta över. När Debbie inte får det kommer hon dit ändå men krockar med en man i foajén. Hon tappar sina papper och väskan men plockar upp allt. Debbie ansluter till mötet och vid en paus ser hon till att hotellpersonalen kör ut Charity för de tror att hon är prostituerad.
 
Debbie ska visa affärsmannen bilen men då är den borta. En rasande Debbie åker hem och skäller ut Charity men det visar sig att Charity inte tagit Bentleyn hem. Bilen är stulen. Charity får panik då hon belånat hela puben för att kunna köpa bilen och Chas vet inte om det.
 
Jag blir också förvirrad av vem som bor i vilket hus men orkar inte uppdatera huskartan då de flyttas runt så mycket.

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Äntligen en kille Charity kan samarbeta med, nu när Cain inte är intresserad längre! Hon får fixa till sin stil lite bara. För nog var det väl han som de hade mötet med som snodde bilen?

2018-04-30 @ 13:41:00
Postat av: Barbro

Även om det egentligen var fräckt av Debbie att kalla Charity för prostituerad, så kunde jag inte låta bli att skratta högt när hon faktiskt gjorde det. Charity är en mara, men Emma Atkins spelar henne så pass bra att jag inte kan låta bli att tycka om henne ändå.
Annars då? Så infernaliskt trött på tråkiga Nell, vad tillför hon serien? Och så Emma som aldrig tycks åka dit för vad hon har gjort? Hur lång tid ska det egentligen behöva ta?

2018-04-30 @ 19:06:46
Postat av: Anonym

Hur lyckas människan som spelar Nell se så otroligt tillgjord och onaturlig ut??

2018-05-01 @ 00:00:31
Postat av: Hanna

Äger inte Debbie huset som Laurel bor i? Har jag missat något där, eller borde hon inte kunna flytta tillbaka dit?

2018-05-01 @ 00:43:56
Postat av: AnnaS

Hanna: jag blir aldrig klok på vem som äger vilka hus i byn. Varför bor inte Debbie i sitt hus och varför äger Eric huset som Chrissie bor i?

Ja visst är Nell trist! Går hon runt och surar nu för att inte Jai friat? Herregud, hur länge har dom känt varandra?

2018-05-01 @ 16:48:41
Postat av: ELIZA

Håller med alla !!Vad ska jag annars tillföra? Det här med husen har jag noll koll på...Försökte kolla kartan för X antal år sedan..Och lika mycket noll koll idag....EMMA...näääär ska människan åka dit???????????????????????????????????????? Håller med alla,ang Nell...vad tillför hon?...

2018-05-01 @ 19:04:02
Postat av: Jennifer

Håller med alla om Nell, jag undrar också över hennes tatuering (?) på halsen.. Otroligt ful.

2018-05-01 @ 22:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0