Rikt liv, tom plånbok

Inskrivet tisdag 1/5 kl 17:25
 
Robert lyckas få Emma att tro att han är beroende av sin medicin och därför är han på läkarmottagningen för att få tag på sitt recept.
 
Kerry och Bernice hjälper till att klippa de hemlösa personerna som kommer till Harriets soppkök. Tillslut dyker även Daz upp och Kerry kan prata med honom. Hon erbjuder honom att sova i salongen så han kan ta det lugnt inför en jobbintervju nästa dag. Daz får en klippning (så han inte ser ut som Eric Gadd längre) och han får låna Dougs kostym. Bernice är orolig för all smuts men ändå ser hon ut att vara intresserad av honom. Kanske nästa kärlekspar?
 
Laurel ställer in Dottys ettårskalas men då protesterar Nicola. Nicola ordnar med ballonger och lite annat och hälsar på hos Laurel så de båda familjerna kan fira tillsammas. Laurel blir glad.
 
Eric lånar Bentleyn och åker omkring med Pearl, Tracy och Marlon för att reta Faith som väntar på bussen med Rodney. Eric fortsätter sedan att dricka champage och leva lyxliv för att reta henne.
 
Debbie letar hus för hon vill inte bo i byn. Sarah skriver mail i Debbis namn till mäklaren och avbokar mötet.
 
Rebecca säger åt Lawrence att skärpa till sig för hon orkar inte med hans halvhjärtade hjälp. Istället för pension så bestämmer sig Lawrence att sluta dricka och börja jobba på heltid. När Rebecca berättar detta för Robert när de ses på skrotens kontor så får han ett raseriutbrott när hon gått. Han slänger runt med saker och slår i väggen och skriker.
 
Dan som blivit övertalad av Amelia att ge Daz en chans åker ut och letar efter honom. Han hittar Daz liftandes ute på vägen. Dan blir förbannad för han känner sig lurad eftersom Daz inte alls ser ut som en uteliggare i Dougs kostym. Det gör att Dan smäller till Daz som rasar baklänges. Daz tar sig upp och Dan åker därifrån.
 
Eric säger till Chrissie att han tänker sälja sitt hus så hon är beredd på det. Hon blir besviken för hon vill bo kvar men då säger Eric att hon får köpa det i så fall. Han hör att Debbie letar hus också så han erbjuder även henne att köpa huset.
 
Robert smyger in på Home Farm för att leta efter papper som Ronnie skrivit. Han hittar det och går till butiken där han köper ett kort som han skriver till Lawrence men förfalskar Ronnies namnteckning. Det ser ut som om David ser vad Robert gör.
 
Daz kommer hem till Dan och det visar sig att han inte fått jobbet han sökt. Kerry blir rasande på Dan när hon hör att han slagit till Daz och kanske därför Daz inte fick jobbet. När Dan går ut så tar hon hans nycklar. Hon ropar åt honom att nu ska du få känna hur det är att vara hemlös. Kerry låser dörren och låter Dan stå utanför och banka på utan att få komma in.

Kommentarer
Postat av: Barbro

Trevlig liten blogg du har här. Jag missar aldrig ett avsnitt av min favorit såpa. Men gud så tröttsamt det blir med Emma som aldrig åker fast. Däremot är jag glad över att härliga lilla Brenda är tillbaks + Daz som jag har för mig spelade en roll i Tillbaka till Aidensfield som tidigare gick på fyran.

2018-04-27 @ 13:49:42
Postat av: Stina

Roligt att Aron har lungnat ner sig , han verkar riktigt mogen, hoppas det håller i sig. Robert hittar också på mycket dumheter men jag gillar honom , konstigt nog ändå

2018-04-27 @ 15:06:31
Postat av: Lena

Minns absolut inte att jag ens sett Daz förut.
Helt blankt o det kan ju inte varit så många år sen som Jelly kom med. Vad dom än gjorde då så är det inget som fastnade hos mig. Kanske för farsartat eller?

2018-04-27 @ 19:22:51
Postat av: Lena

Vad är det för idioti när man skriver här nu (på mobil) inte nog med att man ska skriva i att man inte är en robot, man skall även klicka på en del bilder för at kunna skicka iväg.
Eftersom jag inte förstår varför kommer jag inte att göra om det om ingen förklarar för mig. Får väl hålla mig till att bara läsa här

Och apropå bilder så är det inte många av dem som är på bild här ovan som är kvar i serien

2018-04-27 @ 20:07:08
Postat av: Adm

Lena, att man måste klicka i att man inte är en robot och bevisa det genom att klicka i vissa rutor är för att undvika spam-kommentarer. Det är en säkerhetsgrej jag inte kan välja bort. Jag slipper iaf massa kommentarer där någon vill sälja massa piller och annat trams.
Att det är bilder på bybor från förr uppe i headern är för att jag inte har ork att hålla den uppdaterad. Dessutom så gillar jag att det är blandat med flera av mina favoriter som inte längre är med. Någon gång ska jag uppdatera informationen om personerna på bilden men inte just nu då orken inte finns. Det får räcka med att jag skriver om händelserna i avsnitten, det tar tillräckligt med tid ändå.
Trevlig helg allesammans!
/Marie

2018-04-27 @ 21:56:25
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: Lena

Marie
Tack då förstår jag, är så okunnig om allt om internet osv så jag blev orolig bara.
Angående kommentaren om bilderna överst så missförstod du mig. Tittade på dom idag o det var bara ett konstaterande utan någon tanke direkt.
Tycker det är roligt att se de gamla deltagarna och skulle aldrig kunna tänka mig att klaga på nåt om hur du sköter bloggen.
Har följt dig i många år nu och är så nöjd.
Önskar alla en fin helg

2018-04-27 @ 22:27:20
Postat av: Adm

Tack Lena, jag tog inte det som klagomål... Tänkte bara förklara för det kan finnas andra som undrar, har i alla fall varit så förut.

2018-04-27 @ 22:53:33
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: ELIZA

Jag känner inte heller igen Daz...Och tyckte det var "taskigt" av Kerry att låsa ute Dan...Ska jag vara petig,så är det väl Dan`s hus...Blir intressant att se om Debbiie och barnen,köper Eric`s hus...Har inte fattat att Chrissie bor där...Har undrat...Och en annan sak jag då bekymrat hjärnan med, Huuur har Debbie råd med det i så fall..? Att hyra ut en bil några timmar i veckan,(((och pengar flera ska dela på)))kan man väl inte bli speciellt rik på...För i övrigt, är många inte speciellt arbetssamma...Och vad pysslar Robert med??? Vilken skithög den mannen är...Ska han förgifta ihjäl Lawrence????Och nog borde väl både gubben och döttrarna fatta att nåt inte står rätt till...Man sover väl inte på det sättet av en konjak på kvällen...Önskar Marie och alla en trevlig helg!

2018-04-28 @ 11:32:19
Postat av: AnnaS

Tack Barbro! Äntligen fick jag veta varför jag känner igen Daz! Däremot kommer jag inte ihåg att jag sett honom i den här serien tidigare.

Varför är Robert plötsligt så hämndlysten mitt Lawrence?

2018-04-28 @ 20:13:32
Postat av: AnnaS

...mot Lawrence, skulle det så klart stå. Texten syns inte när jag skrivit för mycket på mobilen... Men jag har inte behövt klicka på en massa bilder.

2018-04-28 @ 20:23:42
Postat av: jag bara

Tror inte att Robert är ute efter hämnd mot Lawrence utan han använder honom för att nästla in sig på Home Farm igen. Han är väl ute efter makt och pengar, tror jag.
Daz såg lite annorlunda ut som polis i Aidensfield. Ett antal kilo och år mindre. han var väldigt sympatisk som en av poliserna.

2018-04-29 @ 20:29:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0