Stark medicin

Inskrivet lördag 28/4 kl 22:52
 
Aaron hittar en blåslagen Jason på kyrkogården. Jason får följa med hem till Aaron för omplåstring. De pratar med varann och lyckas hålla sams.
 
Bob hör när Eric pratar om en undervärderad antik klocka på en auktion. Han råkar sedan nämna det för Rodney som lyckas köpa klockan som telefonbudgivare. Eric får veta det och blir sur. När Eric och Faith sitter på puben tillsammans kommer Rodney in och nämner sin kväll med Faith. Eric blir återigen besviken och lämnar henne.
 
Rebecca är orolig för sin far som bara sover hela tiden. Efter att Lawrence somnat på kaféet och Emma börjat bli orolig så ringer Rebecca efter en läkare som kommer hem för att ta prover på Lawrence.
 
Kerry vill hjälpa de hemlösa i Hotten. Hon hoppas att hon kan få Daz att komma till Harriets soppkök.
 
Emma får hjälpa Bob i kaféet för han har mycket att göra. Plötsligt kommer Brenda hem med tvillingarna. Hon blir rasande över att Emma jobbar där. Bob anklagar Laurel för att ha spridit rykten om Emma men Brenda förnekar det utan säger att hon pratat en del med Pearl medans hon var borta.
 
Faith börjar träffa Rodney och gör allt för att Eric ska höra hur kul hon har det .
 
Robert som inte kunnat stoppa läkarbesöket åker till vårdcentralen istället. När han inte får komma in och träffa läkaren startar han brandlarmet. Alla rusar ut utom han som går in på kontoret och letar fram Lawrences prover. Han byter ut dem och låser skåpet. Precis då kommer Emma in.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Robert är ju helt suverän som psykopat. Ska bli intressant att se hur han förklarar varför han rev runt på läkarmottagningen. Är hemma och är förkyld. Tur att HTG finns att kolla på!

2018-04-26 @ 13:02:47
Postat av: ELIZA

Har inte sett dagens ännu...Gruvar mej nästan....Spolade bort allt med Aarons och vad den andra idioten heter...Är inte intresserad av slagsmål,och säkert nån utfyllnads historia...Blev alltså inte många minuter igår...Faith steg verkligen i mina ögon igår...Trodde att nu tar hon chansen att utnyttja Rodney,men icke,,,Hon är nog på riktigt lite betuttad i Eric...Och det är han värd...Och, Krya på Dej!!, Jennifer :-)

2018-04-26 @ 19:27:24
Postat av: Jennifer

Tack! Alltid kul att läsa dina roliga kommentarer ELIZA, du skriver så bra!

2018-04-26 @ 20:05:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0