Tråkig med boxning

Inskrivet fredag 27/4 kl 21:48
 
Aaron vill fortfarande gå till gymmet där Jason håller till. Även denna gång utmanar Jason Aaron så de bestämmer att ta en match nästa dag. Robert söker upp Jason för att betala honom för att backa ur. Jason tar emot pengarna men vägrar backa.
 
Frank hämtar sina saker och säger att han kommer sakna Eliza. Megan är ledsen och ångerfull men han lyssnar inte på henne. Även om Vanessa ber honom tänka om när det gäller Megan så vägrar han.
 
David varnar Eric för att Faith är en lyckosökerska som bara utnyttjar honom för att få allt betalt. Det gör att Eric och Faith hamnar i bråk efter en dag ute på stan. Hon tror att han inte vill ha henne på grund av hennes mastektomi. Tillslut blir hon så irriterad på honom att hon kallar honom för snåljåp.
 
Rodney passar på att flirta med Faith när hon är ledsen och full men han utnyttjar henne inte. Han vill ses fler gånger men det vill inte hon.
 
Robert ber Cain om hjälp att övertala Aaron att inte boxas mot Jason. Inget hjälper så alla åker till lokalen för att stötta Aaron i matchen.
 
Laurel vill fortfarande inte komma i närheten av Emma så hon vänder när hon ser Emma på kaféet.
 
Frank säger åt Charity att om hon lurar honom en gång till kommer han skada henne riktigt illa.
 
Aaron börjar matchen med att psyka Jason. Det gillar inte Jason så han får till ett slag som fäller Aaron en kort stund men sedan ställer sig Aaron upp och säger att han är inte rädd för Jason utan tycker bara synd om honom. Sedan går han därifrån.
 
Rebecca är orolig för att Lawrence går ner sig. Hon ser honom dricka alkohol på kaféet. Robert lovar att hjälpa henne.
 
Jason kommer hem till Aaron för att mucka gräl. Han är full så Aaron bryr sig inte om honom. Aaron kastar sedan ut Jason ur huset.
 
Faith ser Eric vid cricketpaviljongen. Hon går dit och ber om ursäkt. De kysser varann.
 
Jason återvänder full till Aarons hus. Han ska precis kasta en stor sten ( eller vad det nu var). Cain dyker upp så Jason tappar stenen. Cain slår till på en gång...

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Tur att Cain grep in där...spännande att se hur hårt den smällen tog. Tycker annars att det är tråkigt att förhållandet mellan Megan och Tracys pappa sprack.

2018-04-25 @ 14:22:52
Postat av: Jag bara

Gissar att Meghan och Frank hittar tillbaka till varandra. Jag är förvånad över att Adam kom undan med lita blåtiror efter misshandeln eftersom minsta örfil brukar leda till koma eller döden i Emmerdale.

2018-04-26 @ 09:06:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0