Blod svett och tårar

Inskrivet torsdag 26/4 kl 21:49
 
Aaron upptäcker att killen Victoria lär sig boxas med är Jason får fängelset. Jason blir kaxig och börjar hacka på Aaron men de går därifrån utan att hamna i bråk. Adam tycker de ska hitta ett annat gym men Aaron vägrar.
 
Frank letar efter Megan och hittar då väskan med pengarna. Han inser att hon ska sätta dit honom. Frank skyndar sig till butiken när han ser att polisen kommer och han berättar allt för Vanessa och Tracy. Först tvivlar tjejerna på hans historia men när han kan berätta detaljer så inser de att Megan verkligen jobbat för att kunna sätta dit deras far. De säger åt honom att lämna pengarna hos polisen och sedan sticka.
 
Marlon upptäcker att Megan är inlåst i källaren så han sänker musiken och ska släppa ut henne men Charity försöker stoppa honom. Marlon ger sig inte utan släpper ut Megan och får veta att Frank ska sticka med deras pengar.
 
Jai har ordnat en liten överraskningsfest för Nell på kaféet. Han ställer sig på knä en kort sekund för att ge henne ett paket. Hon får en kamera men verkar lite besviken. Priya säger åt Jai att prata med Nell som inte är van att ha kalas. Det visar sig att Nell trodde att Jai skulle fria till henne.
 
Kerry går runt på stan med Bernice men de hittar inte Daz. De återvänder hem och då råkar Dan höra var de varit. Han blir besviken på Kerry som struntar i hans känslor. Hon försöker be om ursäkt för att hon inget sagt men hon vill fortfarande bry sig om Daz som är uteliggare. Amelia försöker få sin far att förstå hur det är att vara uteliggare så hon häller vatten och is på honom när han vilar på soffan. Dan går till Kerry på salongen för att be om ursäkt och då erkänner hon att hon varit uteliggare själv när Amy var liten. Dan lovar att hjälpa sin bror.
 
Aaron och Adam återvänder till boxningslokalen och Jason är där igen och försöker hetsa Aaron till att slåss. Adam stoppar honom eftersom han riskerar att åka i fängelse då han bara är villkorligt frigiven. När de går därifrån så får Adam Aaron att springa hem för att få ur sig aggresionerna istället. Sedan går han och startar ett bråk med Jason som slår ned Adam rätt lätt.
 
Megan försöker få tag på Frank som inte svarar. Han dyker dock upp på puben och vill ha svar från henne. Han inser att hon hatat honom så mycket att hon ville ge igen. Polisen kommer och arresterar Frank.
 
Marlon anklagar Charity och vill att hon personligen ser till att han och April får pengarna tillbaka annars ska han tala om för alla att hon är inblandad.
 
Eric och Faith väljer att åka till kapplöpningsbanan tillsammans.
 
Tracy och Vanessa konfronterar Megan som beslutar sig för att åka till polisen och erkänna att hon gjort fel och att Frank är oskyldig. Det leder till att Frank släpps men han vill inte ha med henne att göra mer.
 
Adam kommer hem alldeles blodig och Zak tar honom till Victoria på puben. Adam vill inte att Aaron får veta att det är Jason som ligger bakom misshandeln utan de ska säga att han blev rånad. När Aaron träffar Adam så inser han direkt att det inte är något rån utan Jason som slagit Adam blodig. Adam varnar Aaron för Jason som är galen men då svarar Aaron att det är han också.
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Har inte sett nåt på 3 dagar,läst bloggen, så hängt med...Klantat till det med serie inspelning,,,fast undrar VEM som klantat sej... "Guben" som "tatchat" antennen med traktor eller jag??? Och ni får läsa ordet som det står,ids inte googla...TUR i alla fall att det inta varit nåt avgörande med Emma...Väntar med spänning...Tror jag ordnat till både gubbe, antenn, och inspelning....PS: inte kommer jag ihåg nån bror till Dan..????? Berätta!!

2018-04-24 @ 17:46:31
Postat av: AnnaS

Eliza: Jag kommer inte heller ihåg att Dan har en bror, som Kerry tydligen haft nåt ihop med.

Tatchat antennen med traktorn... karlar...

2018-04-24 @ 18:58:49
Postat av: jackson

Just det - har vi någonsin hört talas om att Kerry har haft en relation med en brorsa till Dan??

2018-04-24 @ 23:12:40
Postat av: Viola

Daz var med för några år sen, en riktigt obehaglig typ som bl.a gjorde inbrott i Davids och Alicias butik, har för mig att han stötte på Jerry också. Gav Shaun inspiration att söka till det militära. Inte konstigt alls att Dan reagerar som han gör nu.

2018-04-24 @ 23:26:37
Postat av: Viola

Jag menar förstås att han stötte på Kerry.

2018-04-24 @ 23:28:12
Postat av: Hedda

Jag tyckte Kerrys (Laura Norton) skådespeleri var utmärkt idag. Störde mig på att Zak drog den sönderslagne Adam in till restaurangköket för att "plåstra om hans ansikte"... Naturligtvis skulle ju Vic få reda på att han fått stryk.
andra

2018-04-24 @ 23:37:23
Postat av: Hedda

Gillar inte riktigt att kommentera här längre; skriver från mobilen och rutan "jag är inte en robot" var i vägen så jag lyckades inte radera ordet "andra" hur jag än försökte. Skrev först att jag bara såg det andra avsnittet idag.

2018-04-24 @ 23:41:29
Postat av: Jag bara

Brorsan Daz och Kerry var ute och festade när han besökte dem. Det slutade med en stulen buss under en blöt kväll på stan. Minns inte hur långt deras lilla flirt gick under kvällen, men något var det. Han var också allmänt jobbig. Daz spelas av skådisen som spelade en av poliserna i "tillbaka till Aidensfield", den med ljust lockigt hår som var intresserad av Gina i baren.

2018-04-24 @ 23:55:58
Postat av: Hedda

Ja just det! Han var ju så gullig i den serien ;) Ovanligt förresten att de har karaktärer med samma namn i Emmerdale. Daz hette ju Andys halvbrorsa med.

2018-04-25 @ 00:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0