Vem lurar vem, del 629

Inskrivet kl 21:31
 
Rishi är orolig för att byggföretaget ska ha gått i konkurs och att han ska ha förlorat sina pengar, även Marlon börjar undra vad som händer. Frank pratar med Megan som säger att hon pratat med sin vän Marcela i Spanien och allt är under kontroll. När Frank lånar Megans mobil för att själv ringa till Marcela blir Megan nervös. Numret som Frank ringer är det senast slagna numret Megan ringt, som går till Charity men han ser inte det eftersom Megan har henne på snabbval under namnet "Slampa"
 
Charity finner sig snabbt och låtsas vara Marcela. Hon hittar på svar och nämner ett byggföretag från ett namn som hon ser i en tiding. Frank blir nöjd när han pratat med henne.
 
Bob pratar med Nell och får reda på att hon fyller år nästa dag. Han lovar att inget säga till Jai för Nell vill inte ha någon uppståndelse. Bob kan inte hålla tyst utan skvallrar så Jai börjar planera något speciellt för Nell.
 
Kerry berättar tillslut för Dan att hon sett hans bror gå och tigga i Hotten. Dan bryr sig inte alls och vill inte göra något åt det. Kerry kan inte låta bli att oroa sig så hon får med sig Bernice för att åka och leta efter Daz i stan.
 
Adam ska följa med Aaron till en boxninglokal inne i stan eftersom Zak inte längre orkar träna Aaron. Victoria blir medbjuden att följa med av Aaron. Adam protesterar men blir ändå glad när Aaron säger att det är för att hon vill bli imponerad av Adam. Efter träningen när killarna duschar får Victoria boxningstips av en annan man.
 
Lydia råkar försäga sig till Megan angående strandbröllopet och klänningen till Eliza.
 
Rhona pratar med Paddy och erkänner att hon älskar honom men hon är inte redo för att börja om just nu. Paddy blir besviken och bjuder ut Pearl istället för att få sällskap till ölen på puben.
 
Frank och Megan ska packa bilen för att snart åka iväg men hon börjar tveka på att sätta dit honom. Charity får veta detta och försöker övertala Megan till att tänka på vad Frank har gjort. De är på puben när Frank kommer dit för att fråga efter Megan. Charity säger att hon inte är där. Just då hör Megan att Marlon reagerar på Franks mobilsignal som är en gammal Beach Boyslåt. Marlon säger att det är samma som Charity har. Då inser Megan att Charity lurat henne och att hon skrivit sms:en själv från Franks mobil.
 
Charity låser in Megan i källaren på puben, höjer musiken fast gästerna protesterar och sedan ringer hon polsen fär att anmäla Frank för bedrägeri.

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Så nu kommer Dans dryga brorsa att flytta in i byn och ställa till elände. Och Kerry kommer att förstå att Dan hade rätt om sin bror.

2018-04-24 @ 10:44:54
Postat av: Agneta

Klockren rubrik😊😊

2018-04-24 @ 22:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0