En hemlig lapp

Inskrivet torsdag 19/4 kl 07:30
 
Jacob följer med Josh till stan men när de är vid tågstationen så ångrar han sig. Han tänker på David som ställt upp och på Leyla som ska gifta sig så han ger Josh sina pengar och åker hem.
 
David och Leyla är oroliga och letar efter Jacob men när de inte hittar honom i byn ringer de polisen. Jacob kommer hem precis när polisen tar uppgifter om vad som hänt. Han ber om ursäkt för att han rymt.
 
Charity har stulit Franks mobil och skriver ett sms ifrån den innan hon lägger tillbaka mobilen i hans kavajficka. Frank börjar sälja andelslägenheter till vännerna i byn och alla är intresserade. Det oroar Megan som vill att de bara säljer till brudpar. Charity säger åt henne att fortsätta låta Frank sälja även om det är deras vänner som blir lurade. Hon visar Megan ett sms som Frank ska ha skickat till henne om hur mycket han saknar henne och hennes kropp.
 
Finn kommer hem och berättar att Wylies gård fått köpare så han måste städa upp där. Emma vill inte följa med för hon har dåliga minnen men när Finn återkommer med en spruta så smyger hon dit när han inte är där.
 
Ross är vid Donnas grav eftersom det är treårsdagen för hennes död. Han möter Laurel och frågar henne om det som hänt hemma hos dem. Laurel står fast vid att hon tror att Emma är skyldig. Det får Ross till att börja tvivla men när han berättar det för Finn så tror inte Finn på honom.
 
Jacob följer med David och Leyla till polisen där han berättar sanningen. Han blir friad och Josh blir arresterad istället vilket ger Jacob dåligt samvete.
 
Emma går runt på farmen och upplever massa minnen. Hon kollar i luckan i golvet efter en lapp men precis då kommer Finn så hon gömmer den i fickan.
 
Pete vill att Leyla har Emmas gamla brudklänning men han kan inte hitta den.
 
April vill att Marlon använder hennes pengar för att köpa del i andelslägenheten i Spanien.
 
Charity fortsätter att pusha Megan till att fullfölja planen på att sätta dit Frank. Frank däremot börjar planera en vigsel i Spanien för att överraska Megan.
 
Finn kollar i Emmas jackficka när de kommer hem och han hittar lappen där det står  "I DO   NOT"

Kommentarer
Postat av: Alice

Bra! Snart åker häxan in! Nu måste det ske....
David är faktiskt rätt så fin och rätt "normal" när han är med Jacob. Han är en fin pappa till honom. Tycker att det är konstigt att Alicia inte träffat Jacob så länge.

2018-04-16 @ 20:28:55
Postat av: Alice

Hoppas att Finn visar lappen han hittat för Ross.

2018-04-16 @ 20:30:11
Postat av: Jag bara

Jag kom att tänka på exakt samma sak idag ang Jacob och Alicia, de verkar inte ha någon kontakt alls. Emma smiter väl iväg från byn när hon förstår att hon är avslöjad och återkommer om något år. Undrar när/om Kirin och Andy kommer tillbaka.

2018-04-16 @ 21:55:25
Postat av: ELIZA

Sprutan,lappen,dags att börja fundera,grabbar....!!Och varför ni inte fick besöka pappa i huset...

2018-04-17 @ 07:14:15
Postat av: Jonas

Klart orealistigt angående kontakten mellan Alicia och Jacob. Förut gjorde hon ju allt för honom. Å andra sidan rimmer det illa med att hon bor så långt från honom också.

2018-04-17 @ 07:39:51
Postat av: Lena

Usch tål knapp se Charity. Trodde jag aldrig att jag skriva eftersom hon varit en favorit. Men nu är hon bara illvillig och då blir det inte så kul

2018-04-17 @ 12:09:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0