Skottlossning på kyrkogården

Inskrivet måndag 16/4 kl 23:06
 
Pete pratar med Priya i skogen. Han är ledsen för att han gjort henne ledsen och han önskar att läget hade varit annorlunda. Sarah går förbi dem och han blir orolig över vad hon hört. Pete går efter Sarah för att tala om att han inte borde ha varit där men precis då kommer Debbie så Pete springer iväg. Senare så betalar han Sarah pengar för att hon ska hålla tyst om det hon sett. Adam ser detta så Pete säger att han betalade tillbaka en skuld till Debbie.
 
Lawrence bara sover och dricker. Rebecca blir orolig så hon häller ut hans whisky. Hon berättar om det för Robert som lovar att hjälpa henne med fakturorna nästa dag
 
Josh och Eric blir vänner när Josh visar honom hur han kan mixa ihop rap med klassisk musik. Jamie ser detta och filmar, sedan lägger han ut det på nätet för att reta Josh. Josh vill hämnas så han stjäl Erics gevärr och hotar Jamie och några vänner på kyrkogården. Josh tror geväret är oladdat men plötsligt skjuter han ett skott som lyckligtvis inte träffar någon. Frank hör det och rusar till kyrkogården men ser inte vem som rusar därifrån.
 
Aaron hittar ett piller i skrotupplagets kontor. Han konfronterar Robert som erkänner att han har svårt att sova efter uppbrottet.
 
Jacob ska lämna tillbaka geväret hos Eric som precis upptäckt att det saknas och är på väg att anmäla det till polisen.  Jacob säger att han lånat den för häftiga foton men Eric tror honom inte. Som straff får han hjälpa Eric med små lättare arbeten.
 
Frank vittnar för polisen om att han sett två killar med en hockeybag på kyrkogården direkt efter skottet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0