Zombielopp

Inskrivet söndag 15/4 kl 21:44
 
Robert hör när Rebecca kommer hem till Home Farm. Han berättar för henne att han ordnat ett zombielopp till nästa dag för att blidka Hugh. Han får veta att övervakningskamerorna fungerar så Robert skyndar sig att radera filmerna så ingen ser att han och Tim träffades.
 
Laurel har dåligt samvete för att hon behandlat Emma illa så hon går dit för att be om ursäkt. Hon säger att hon inte vill bråka mer utan tänker lägga ned stridsyxan. Emma bjuder in Laurel som då frågar hur hon kan leva med vetskapen om att man dödat sin man. Hon säger att hon tänker inte tala om något för någon men båda två vet att det är sant. Emma erkänner då att hon inte skulle bli lycklig utan James som tänkt lämna henne. Precis då kommer Ross hem och hör detta. Laurel går hem och Ross får en bortförklaring av Emma om att Laurel pressat henne till att säga något bara.
 
Eric får problem med hyrbilen han har medan hans bil är på verkstan. Cain går förbi men kan inte säga vad som är fel utan en felsökning. Josh kommer förbi och ordnar allt eftersom en kabel lossnat. Eric har svårt att tacka grabben men Faith övertalar honom så senare bjuder Eric Josh på te på kaféet.
 
Lawrence kommer hem från sjukhuset och börjar genast att ta en drink för att trösta sig. Rebecca blir orolig och berättar detta för Robert. Robert utnyttjar situationen och går in på Home Farm och lägger i sömnmedel i Lawrences spritflaska. (Fungerar inte övervakningskamerorna längre?)
 
Rebecca orkar inte ta tag i zombieloppet så Lachlan tar över ansvaret. Belle som ska passa Sarah hjälper honom så Sarah får vara med. Jai har lovat fabriksarbetarna att få vara med, några som zombies och några som vanliga människor. Priya är inte intresserad så hon super sig full och går runt och är ledsen och besviken på livet. Nell ringer Pete för att tala om att Priya kanske råkar säga något om dem. Pete kommer dit och försöker prata med Priya.
 
Lawrence vaknar och är dimmig men han tar sig till bilen men hamnar mitt i zombieloppet. Han blir givetvis rädd även om allt är dimmigt. Rätt vad det är gasar han och kör in i området där målgång och maten är. Lawrence bilfärd tar slut när han kör in i ett träd.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Wow nu är verkligen Robert som i gamla tider, härskar snart på Home Farm. Kul att se att Emma börjar bryta ihop.

2018-04-11 @ 14:03:45
Postat av: Ylva

Vore verkligen skönt om sanningen äntligen kommer ifatt Emma. Kan man verkligen hoppas på det? Ross verkar lite misstänksam mot mamma. Pete känns inte som någon förväntansfull brudgum. Hade inte Finn precis börjat jobba på Home Farm när han plötsligt reste till ngn gammal släkting?

2018-04-11 @ 15:14:07
Postat av: ELIZA

Finn nyss börjat jobba...Vem jobbar?? Verkar som om dom flesta är arbetsskygga...Och löjliga företag,svänger sej med en massa pengar,men ser knappt någon verksamhet...Bob är åtminstone på fiket och David i butiken...

2018-04-13 @ 07:31:43
Postat av: Lena

Har länge förundrats över hur den samvetslöse sluge Robert så totalt fick ändra karaktär till en ”snäll gosse”. Nu visar han sitt rätta jag. Nu är det Rober och Emma man ska hopas på att bli avslöjade. Och också att ”snälle” Pete ska få lite ryggrad.

2018-04-13 @ 12:30:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0