Oväntade kumpaner

Inskrivet söndag 15/4 kl 13:47
 
Hugh lyckas släcka branden och han är väldigt irriterad över händelsen. Rebecca tror inte han kommer att höra av sig igen. När hon går igenom det stora huset ser hon en dörr stå öppen fast hon vet att hon stängt den. Det gör att hon ringer ett säkerhetsföretag för att fixa de befintliga larmen och övervakningskamerorna.
 
Polisen kommer hem till Ross och Emma för att ta med sig Laurel. Emma kommer hem och när hon upptäcker vad som hänt ber hon polisen att inte arrestera Laurel för det är ett misstag bara. Ross blir vansinnig över mammans beslut. Alla går därifrån utom Lydia som blir omplåstrad av Emma. Emma försöker då få Lydia att tro att Laurel börjat dricka igen. När Lydia gått så letar Emma fram minneskortet som låg i en grön låda, den låda som Laurel precis skulle ha kollat i om inte Ross kommit hem.
 
Aaron ber Robert att inte lägga sig i hans liv. När han sedan möter Cain så lyckas Cain övertala Aaron att hänga med honom istället för att ut och springa.
 
Sarah blir arg och besviken över att hennes mamma läst dagboken. Debbie tar med sig Sarah en sväng ut i skogen. Där möter Cain och Aaron upp dem för att skjuta paintball. Det piggar upp både Sarah och Aaron.
 
Eric skaffar vapenlicens för att skjuta lerduvor som han säger men han känner sig trygg även om det gör att han kan hålla busar borta. De upptäcker att Josh stulit ett paket tvättmedel ur butiken så Jacob pratar med Josh och löser problemet. Josh säger att han behövde tvätta eftersom hans mamman inte gör det.
 
Arthur tappar bort sin Nerf-pistol så Laurel letar efter den. Lydia kollar efter spår av alkohol i huset men säger att hon letar efter leksaken hon också. Laurel genomskådar henne och när de kommer till piratskeppet hittar de en halv flaska vin under en filt. Laurel nekar till att ha druckit och hon inser att det är Emma som försöker sätta dit henne. Laurel är på väg att konfrontera Emma men Bob möter Laurel ute på gatan och stoppar henne eftersom Emma inte lär erkänna något.
 
Rebecca upptäcker att någon skriver nedsättande kommentarer om Home Farm på deras hemsida. Victoria får veta det och ber Robert att hjälpa Rebecca att hålla koll på huset. Robert tvekar men ger med sig tillslut.
 
Emma ser att Arthur går in i kyrkan för att leta efter något. Hon konfronterar honom och han blir nervös och säger att han letar efter papper och penna till Harriet.
 
Harriet ser att Emma åker iväg med bilen och Arthur är med henne. Hon berättar det för Laurel som blir vansinnig. När Emma kommer hem igen får hon en örfil av Laurel. Emma förklarar att hon åkt till sjukhuset eftersom Arthur fått en allergisk reaktion från ett bistick. Laurel inser då att hon förhastat sig.
 
Robert är på Home Farm för att hålla koll på huset. Tim kommer dit och talar om att han vill avbryta deras samarbete innan det går för långt. Robert hotar med att polisen kommer inte gilla det Tim redan gjort så det är bäst att han reser bort och glömmer alltihopa.
 

Kommentarer
Postat av: Peter H

Intressant "casting".

En flintskallig tonåring.

2018-04-10 @ 12:56:57
Postat av: Ylva

Emma verkar komma undan igen. Jag blir GAAALEN!!1 Lydia tänker jag inte ens kommentera... Robert verkar ha blivit "ond" igen.

2018-04-10 @ 14:06:44
Postat av: Hanna

Någon mer än jag som inte kan titta på dagens avsnitt på datorn? "Kan inte spela upp i din webbläsare" eller något sånt står det. Har provat i flera olika webbläsare dessutom. Morr...

2018-04-10 @ 14:19:08
Postat av: Stina

Vad tänker Laurel på? Hon borde träna på självkontroll . Vad händer barnen om ho hamnar i fängelse. Rebecca är helt oprffsig hur ska det gå för företaget om hon sköter det? Ok hon har några som ställer till det men tror inte på att hon skulle kunna sköta ett företag. Håller med om att det är konstigt med en flintis tonåring

2018-04-10 @ 17:12:23
Postat av: Viola

Flintskallg tonåring, menar ni Josh så är han inte flintskallig, han har rakat hår. Flntskalliga har ingen hårväxt, Josh har ju bara ”vikar”.

2018-04-10 @ 17:48:26
Postat av: Alice

Blir också galen på Emma och att hon alltid kommer undan!! Nu vänder hon alla mot Laurel. Hur länge ska få härja?
Bra i alla fall att kortet inte är förstört. Då finns det fortfarande hopp att hon blir avslöjad.

2018-04-10 @ 20:41:43
Postat av: Jennifer

Lydia tycker jag är helt ointressant, det enda som fascinerar mig är hon och killen som bott/trängt sig in på Home Farm , minns inte hans namn, är så lika utseendemässigt.

Emma ...gud kan inte människan snart bli avslöjad....

M

2018-04-10 @ 21:56:28
Postat av: Jag bara

Trodde att Ronnie låg bakom sabotagen mot Home Farm, för att jäklas med Lawrence. Väldigt oväntat att det var Robert och farbror Tim.

2018-04-11 @ 00:26:04
Postat av: Jonas

Det är märkligt med Joshs höga hårfäste, ja. Det är dock inte riktigt lika vilt som när 40-åringar spelar tonåringar i amerikanska collegefilmer.

Skådespelerskan som spelar Lydia gör ett bra jobb, då rollfiguren framstår som synnerligen trovärdigt tokig.

Antar att "Luckys" kompis kommer tillbaka. Om inte var hans inhopp i serien tämligen meningslöst.

Angående Laurel har hon väl aldrig agerat smart tidigare, så varför skulle hon börja nu?

För övrigt är det märkligt att Debster blev förvånad över att hon uppfattas som tråkig, även om sur kanske passar bättre som beskrivning.

2018-04-11 @ 07:42:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0