Kiss and make up

Inskrivet kl 13:32
 
Doug tycker Ashley behöver heltidsvård men Laurel vill klara av det själv. Hon tror att Ashley mår bättre när han sovit ett tag. När Ashley vaknat tror han att de andra är inbrottstjuvar och han blir återigen aggresiv.
 
Både Finn och Carly pikar Pete om att Leyla är en perfekt flickvän och han borde inse det.
 
Charity väcker Moira som sover på soffan hos dem. Moira missar det viktiga mötet. Finn påminner henne när de ses på kaféet.
 
Jimmy kommer hem. Nicola ser det bakom gardinen och skiner upp men blir besviken när Jimmy och Rodney går mot puben istället. Rodney förvarnar honom att Nicola kanske inte glömt allt än.
 
Laurel tackar Aaron för att ha hjälpt Ashley igår. Hon berättar att allt gått så fort men att de måste börja kolla på hem för Ashley. Aaron säger att han hade liknande problem med Jackson men att det var Jacksom som bestämt när det var dags att släppa taget.
 
Moira kommer hem precis när kunden är på väg att gå. Hon blir irriterad på honom så han går iväg. Pete blr rasande på henne men hon säger att hon tänker ge upp för hon vill inte ha gården längre. Hon ber honom gå men Pete vägrar för han bryr sig om henne. Då kastar hon sig över honom och de kysser varann.
 
Leyla kommer till gården för att träffa Pete. Hon ser att det är spänt mellan Moira och honom så Moira förklarar att det är på grund av det missade mötet. Leyla säger åt dem att de ska bli sams (kiss and make up).
 
Finn är orolig för att ha sex med Kasim eftersom han betyder så mycket för honom.
 
Leyla och Pete kysser varann på puben när Moira kommer in. Han blir nervös men Leyla vill bli kysst igen. Han försvarar sedan Moira när Finn vill prata med henne angående gården.
 
Jmmy knackar på hos Nicola med choklad som gåva. Hon öppnar och är jättesur för att han gick till puben först. Hon är förbannad för att massa saker är trasiga hemma precis som hennes äktenskap. Hon hakar upp sig på att han valt hennes syster före henne. Nicola säger åt Jimmy att gå därifrån
 
Laurel inser att Ashley måste flytta till ett vårdhem.
 
Moira sitter i baren och super till. Pete kommer tillbaka och talar om att kunden ger dem en chans till. Han stryker henne på ryggen och säger att de kommer att klara av detta tillsammans. Leyla kommer in och ser dem.

Kommentarer
Postat av: Anders

Moira och Pete!! Va f-n pysslar dom med! Har Moiras korta sejour som ingift Dingle gjort att hon har blivit mer öppen för, låt oss säga... "Annorlunda" familjeförhållanden!??

Bra av Laurel att äntligen ha styrka nog till att ge Ashley den hjälp som både han och familjen behöver.
Undrar om han kommer att bli helt utskriven ur serien nu? Kan ju bli rätt tjatigt med en evigt deprimerad Laurel som bara tar hand om sin allt mer dementa man år efter år.

Allt behöver dock inte vara kört dock! Vi som följde den svenska såpan "Tre Kronor" på 90:talet minns hur en av huvudpersonerna (Eivor) föll att djupare och djupare ned i demensen men sedan blev helt frisk till slut! Det visade sig att hon hade borrelia i hjärnan och botemedlet var därför en enkel penicillinkur! Vågar man hoppas på något sådant för Ashley hahaha?

2017-09-08 @ 12:40:48
Postat av: Thumberlina

Oj vad jag tycker det är jobbigt/sorgligt att se Ashley bli så här dålig.. Jag tror det kommer gå ganska fort nu, och han kommer somna in "snart" .
Ang Moira så fattar jag ju att hon är minst sagt "förvirrad&sorgsen" av alla dödsfall, och att det enligt mig sorgligt nog tog slut med Cain... Usch vad hemskt allt måste kännas för henne. Att hon kastade sig över Pete och "kysste honom" i nåt bakrus är ju bara konstigt och känns ju helt fel på alla möjliga sätt! Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att att hon inte är attraherad av Pete, el han av henne!!! Utan att det "bara" var något slags "återfall/infall" , så det inte blir något mer med det. Bara onödigt att Någon ska få reda på det ens tycker jag! MEN det blir väl så att Leyla får reda på det ändå ! Varför hon ens kollade "lite misstänksamt" när Pete la handen på Moira i slutet , tyckte jag va lite knepigt. ( OM hon inte vet om att dom kysstes den där gången förstås. Jag har glömt vilka som vet det). Annars borde man ju inte ens tänka den tanken med tanke på omständigheterna.
Däremot så är det verkligen dags att alla vidriga hemligheter och skit som har med häxan Emma att göra , kommer upp till ytan snabbt nu, det börjar bli lite väl mycket hon kommit undan med,lite väl länge nu!! Frustrerande!! Hoppas Laurel kollar Ashleys videodagbok och får syn på den vidriga inspelningen som skedde när otäckingen Emma skulle "se efter Ashley" men ist var en VIDRIG psykopat!
Trist att det bara är ett avsnitt nu. Jag vet att det inte skulle funka med två nu när Sverige kommit ikapp England såpass mycket. But still... I really miss having 2 episodes to enjoy ;)

Kärlek till alla// Thumberlina

2017-09-08 @ 13:35:54
Postat av: Peter H

Det vore besynnerligt om Ashley skulle "studsa tillbaka" eftersom han är diagnostiserad med en speciell variant av demens.

Sedan kan jag inte fatta vad Jimmy ser hos Nicola.

2017-09-08 @ 14:26:20
Postat av: jackson

Pete visade ju tidigare vid ett tillfälle att han var attraherad av Moira, som då stötte bort honom.

2017-09-08 @ 15:07:56
Postat av: Ylva

Ja skönt att Laurel inser att Ashley måste få professionell hjälp.

Jag tycker Tracy talar onaturligt. Kanske beror på att jag har lite svårt för henne...

2017-09-08 @ 16:29:43
Postat av: ELIZA

Herregud,ska jag skriva allt jag tänker,så tar det nån timme att skriva...Synd att jag inte fattar hur man får till ett blinkande öga...Vars ska jag börja...Till att börja med Moira och Pete,värdelöst...Var hon bara bakfull och k*t..??? Jimmy och Nicola, värdelöst, vilken skata hon är...Han kryper ju som en mask,och inte duger det...Hoppar över "fina" familjen,som inte synts till efter sommaruppehållet...Förutom syrran då,som har nån "affär" på G...Moira,hur kan dom låta henne sitta på puben, och bli kanon i brasan,dag efter dag?? Är det inte förbjudet att servera nån som har fått nog? Och huruvida hon mår dåligt p.g.a dottern död,måste det finnas annan hjälp, än att sitta på puben...Laurel,ja,nog finns det änglar,men stackars människa,släpp taget!!! ((Egenerfarenhet))..Tracy, tyckte genuint synd om henne när Lejjla sa att David egentligen inte ville gifta sej med henne,men hallå,vem är hon att uttala sej??? Elakt,var det...Hon har visserligen bett om ursäkt,men rätt att tycka att hon kan flytta ut då...Paddy,min favorit,hoppas han träffar nån vettig kvinna,VAAAD var det för underlig människa han träffade på????? Åsså,har Charity kommit tillbaka,vad ska hon nu hitta på? Inte räcker det väl att servera öl...Lisa,Zak, och Belle rullar väl på...Tycker sämre och sämre om Belle,är det bara jag som tycker hon är slätstruken? Eller gör rollen henne sån? Ska hon vara sån, visade knappt några känslor gentemot vad han nu hette,läkaren...OK, hennes sjukdom, men ändå...Han var ju mycket mer intresserad än hon var,enligt mej då...Nä,nu orkar jag inte tänka på figurerna mer idag,återkommer när nåt intressant händer...

2017-09-08 @ 21:49:34
Postat av: Anders

@Jackson: Familjefest! En stolt Dingletradition!
Ok.. Pete och Moira är ju inte blodssläkt, men ändå??? Hur fräscht är det att hångla upp sin faster, ingift eller ej? Hur sjukt är det inte att vilja bli buksvåger med både ens far och ens farbror!?? Banjovarning i Emmerdalen!!

2017-09-09 @ 03:30:40
Postat av: Jonas

Jag är fortfarande chockad över att Ashley lyssnar (lyssnade?) på The Undertones.

2017-09-09 @ 09:43:10
Postat av: Jennifer

Lawrence och co vad händer med dom.?... Längtar efter något annat än Ashley och hans demens!

2017-09-09 @ 21:40:49
Postat av: jackson

Just det! Chrissie! Var härjar hon som bäst numera?

2017-09-10 @ 08:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0