Kaninkokare och tomtejobb

Inskrivet kl 16:46
 
Tracy kollar på bröllopsfotona och inser att David faktisk ler på bilderna. Leyla som kommer förbi erkänner att hon var arg när hon sa att han tvekat.
 
Nicola är ensam med barnen men vill inte ha hjälp av Bernice. Bernice försöker bli vän med sin syster och hon påpekar att de haft sina problem under åren men alltid blivit vänner igen.
 
Rishi har ingen tomte till familjekvällen men Lisa lovar att hjälpa honom. Hon föreslår att Zak kan vara tomte.
 
Pete är orolig för Moira som lämnat gården och de behöver hjälp. Han skriver upp en tid för ett möte som hon måste gå på men hon vill inte ha lappen(servetten) för hon kommer att komma ihåg det ändå.
 
Marlon kommer till sjukhuset. Laurel kan då prata om hur svårt det är att ta hand om Ashley. Marlon kramar henne och det råkar Ashley se. Han blir rasande och anklagar henne för att ha en affär med Marlon. Han blir aggresiv och vill inte alls tro på Laurel som nekar.
 
David ger Tracy en röd ros för att tala om hur mycket hon betyder för honom och att han älskar henne.
 
Zak vill inte jobba som tomte efter tidigare erfarenheter. Lisa hör det och talar om att han behöver pengarna till flytten och hon behöver få bort honom från byn för att kunna gå vidare med sitt liv.
 
Pete kallar Leyla för kaninkokare och då blir hon irriterad. Hon säger att hon inte ville flytta ihop med honom men hon vill att han skulle vilja det.
 
Charity kommer tillbaka
 
Moira fortsätter att dricka och för att få sällskap överetalar hon Brenda att vara kvar med henne på puben. Moira tar servetten, som Pete skrivit upp tiden för mötet, och torkar golvet med den när hon spillt.
 
Diane kommer och besöker Ashley. Han är förvirrad och osammanhängande. Plötsligt när Diane vänder sig om så försvinner han. Han irrar runt i bara pyjamasen på sjukhuset tills han hittar utgången och går ut.

Kommentarer
Postat av: jackson

Riktigt otäckt att se Ashley och likaså obehagligt att se hur fort det verkar gå neråt för Moira.

2017-09-06 @ 12:49:43
Postat av: Såpa fantast

Moira har inte kommit över Hollys död. Därför har hon börjat dricka.

2017-09-06 @ 14:17:12
Postat av: Ylva

Var är Adam? Är han bortrest? För en gångs skull borde han ta hand om mamma Moira. Istället för tvärtom som det brukar vara.

2017-09-06 @ 15:15:00
Postat av: jackson

Precis min tanke när det gäller Adam. Skygglappar? Hans lilla fru brukar ju kunna agera, så förhoppningsvis rycker hon ut.

2017-09-06 @ 15:27:52
Postat av: Anders

Nu när Shadders är borta, Laurel är nykter alkoholist och Sandy verkar ha dragit ned på kröken, så är det väl Moira som nu får den lediga positionen som byalkis. Undrar också vad Adam pysslar med!!

2017-09-06 @ 17:30:51
Postat av: Anonym

Jag har för mig att Adam och Victoria har åkt på semester, så de vet inte om att Moira mår så dåligt som hon gör.

2017-09-06 @ 22:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0