Njut så länge det varar

Inskrivet söndag 1/10 kl 22:11
 
Dan hittar Kerry på bron. Han ger henne glukos och Zak ringer doktorn. De räddar livet på henne.
 
Aaron frågar Rebecca om hur länge hon varit med Robert men hon nekar. Rebecca erkänner då att hon hjälpt honom att fixa en överraskningsresa till Las Vegas till Aaron i födelsedagspresent.
 
Pierce hämtar Rhona på puben för att bjuda henne på en överraskning på stan.
 
Aaron hinner precis berätta för Chas om Roberts överraskning när Robert kommer hem. Han lurar upp Aaron på övervåningen och under tiden ber han Chas att uppehålla Aaron i en timme.
 
Amelia bjuder hem Kerry efter incidenten. Sedan blir hon arg på dem, Kerry och Dan, för att de bråkar fast de tycker om varann. Kerry försöker få Dan att minnas de goda minnena de haft men han vill inte. De börjar tjafsa om varandras otroheter och Kerry rusar iväg.
 
Frank har pyntat Davids butik så att Megan kan ha sitt evenemang där istället för det fullbokade värdshuset. Megan går med på att ha festen där om hon får rabatt på priset.
 
Robert ska fira Aaron på puben men Chrissie kommer in och är bitter efter fängelsebesöket. Hon säger åt Aaron att njuta så länge det varar för sen kommer Robert ändå att vara otrogen.
 
Kerry och Dan ses på kaféet och de fortsätter tjafsa och hon säger att hon inte gillar allt han gör men hon älskar honom ändå. Han svarar med att han inte är god nog åt henne. Dan kan inte gå tillbaka til henne.
 
Robert har ordnat ett litet casinorum för att överraska Aaron inför resan. Aaron är dock lite nere efter det Chrissie sagt. När Aaron råkar nämna att han längtar efter att få åka limousin så inser Robert att Aaron vetat om överraskningen. Aaron berättar att han pratat med Rebecca. Robert ber Aaron att lita på honom annars kommer deras förhållande aldrig att överleva.
 
Rhona vill att de stannar hemma istället för att gå ut på stan. Hon säger till Pierce att de kan gå upp till sovrummet för att ha lite kul
 
Dan har gått ut och satt sig i folkabussen. Kerry kommer dit och han säger att hon sitter fast i hans huvud, att han inte kan sluta tänka på henne. Hon är hans livs kärlek som han förlorat. Kerry säger att hon är hans om han vill. De blir sams och börjar kyssas.
 
Aaron säger till Robert att han ordnat en överraskning också, en weekend i Manchester. Robert lovar att avboka jobbhelgen med Rebecca så inte Aaron behöver avboka hotellet. När Robert går upp till sovrummet skyndar sig Aaron till datorn för att kolla hotell på internet.

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Om det hade varit i verkligheten, då hade Kerry hamnat i sockerchock för längesedan, med tanke på att hon dricker mycket alkohol, äter godis och onyttig mat och dessutom röker. Allt detta är farligt för en diabetiker. Det var på tiden att producenten visade konsekvenserna.

2017-09-29 @ 19:43:06
Postat av: jackson

Fick man inte, vid några tillfällen när Amy fortfarande bodde kvar i byn, se Kerry falla ihop och hamna på sjukhus p g a sockerkoma eller liknande?
Bortsett från det borde det ju, som Såpa fantast skriver, hända mycket oftare

2017-09-29 @ 22:49:19
Postat av: Peter H

Såpa fantast/

När det gäller diabetes är det oerhört individuellt hur man drabbas. Ordet sockerchock har jag aldrig hört förut.

2017-09-29 @ 23:43:47
Postat av: Såpa fantast

Jag har precis googlat ordet sockerchock. Visst är det individuellt med hur man reagerar på diabetes. Men jag har aldrig träffat eller hört talas om en enda diabetiker som inte bara struntar i vad han eller hon stoppar i sig.

2017-09-30 @ 00:01:07
Postat av: Peter H

Såpa fantast/

Det är klart att man måste tänka på sina kostvanor och försöka sänka sina blodsockervärden.

Själv har jag legat väldigt högt under många år, men har nu fått ner mina värden pga en ny medicin. Det märkliga är att när jag kommer ner i värden som är något så när "normala" mår jag riktigt dåligt och känner mig som om jag vore på väg att tuppa av som Kerry i programmet. Så vitt jag förstår handlar det om att vänja sig vid detta.

Däremot har jag aldrig mått dåligt av mina höga blodsockervärden vilket har inneburit att jag inte insåg att jag hade diabetes förrän min kropp började ta allvarlig skada. Jag rekommenderar alla som börjar komma upp i åren att testa sina värden.

Hoppas att det inte blev för mycket off topic där.

2017-09-30 @ 11:27:28
Postat av: Adm

Helt ok Peter H, bra information som ändå är relaterat till handlingen.
/Marie

2017-09-30 @ 15:44:57
URL: http://emmerdale.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0