Rolex eller Rollo

Inskrivet kl 22:01
 
OBS att jag vill inte ha kommentarer om framtida händelser, använd istället fliken för framtiden för sådana diskussioner.
Så du Anonym, din kommentar raderades
 
Kerry får träffa Kyle på kaféet. Dan kommer förbi och Kerry säger att hon betett sig illa. Hon säger inte vad hon gjort men får ändå bråttom därifrån när hon hör att Cain och Zak ska komma dit.
 
Chas, Liv och Robert firar Aaron som fyller år. Robert ger Aaron en kola "älskar du någon så mycket att du kan ge honom din sista Rollo?" säger han och syftar på en gammal reklamfilm.Sedan måste Robert iväg för att jobba.
 
Pierce beter sig som vanligt och verkar inte komma ihåg vad han gjort Rhona kvällen innan.
 
Gabby limmar fast ett mynt på gatan. Sedan filmar hon och Liv när Pearl försöker ta upp myntet.
Liv som råkar vända sig om ser Robert och Rebecca kramas efter att Rebecca berättat att hon har biljetterna till Vegas. Liv filmar mötet och visar Chas vad hon sett.
 
Megan blir förbannad på Eric som dubblebokat värdshuset när hon ska ha ett stort viktigt möte där.
 
Kerry går ut med Kyle och när de kommer till bron får hon ett diabetesanfall och behöver något sött. Kyle får springa efter hjälp.
 
Pierce pratar med Vanessa om Tess och terapin. Rhona kommer in i butien där de är. Pierce får bråttom tillbaka till arbetet. Rhona frågar Vanessa om när hon senast hade sex men Vanessa blir stött och går därifrån.
 
Eric frågar Breda och Bob om de kan hjälpa till vid Megans tillställning men de tackar nej så Frank erbjuder sig istället.
 
Kyle kommer in på kaféet när Zak och Cain pratar med varann. De försöker få Kyle att berätta var Kerry är. Han svarar att hon föll ihop och då tror Zak att hon är full. Zak berätta för Cain att hon tände eld på husvagnen.
 
Chrissie hälsar på Lachlan i ungdomsfängelset. Han har blåmärken i ansiktet men vill inte tala om vem som gjort det. Hon får då så dåligt samvete att hon lovar att han ska få en Porsche när han blir fri.
 
Rhona hör när Tracy och Brenda pratar sex. De sitter och fnissar och har roligt. Rhona bjuder dem på en drink för att kanske få sällskap.
 
Chas berättar för Aaron att han borde vara orolig för Rebecca. Aaron går till Home Farms kontor för att prata med henne och fråga henne om Robert.
 
Lachlan återvänder till cellen och jublar ihop med sin cellkamrat. De har gjort upp i förvag att Lachlan ska se ut som om han har det jobbigt för att få Chrissie att få dåligt samvete.
 
Zak är orolig för Kerry som är full och har lämnat Kyle ensam. Dan tror honom inte när Zak berättar att Kerry super för även om Kerry kan göra dumma saker så skulle hon aldrig vara full när hon har Kyle.
 
Kerry kämpar för sitt liv ute på bron.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jaha nu måste jag tydligen tycka synd om Kerry,) Jag som var SÅ trött på henne. Ska hon ligga och dö där på lilla bron?

2017-09-28 @ 18:18:49
Postat av: Anonym

Marie, sorry för att jag spoilade, men du behövde inte ta bort hela inlägget, utan bara den delen som jag råkade spoila. Hade varit bra om du kunde posta inlägget efter morgondagens avsnitt.

2017-09-28 @ 23:53:56
Postat av: Adm

>>Anonym, tyvärr har jag inte möjlighet att redigera kommentarer. 😟

2017-09-29 @ 08:47:26
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: Peter%20H

Kul om Lachlan är på väg in i handlingen igen.

Det behövs lite ungdom i programmet och han är dessutom tänkbar som nästa fullblodspsykopat om/när man skriver ut Emma.

2017-09-29 @ 12:00:38
Postat av: Peter H

Fan. Nu glömde jag att ändra mitt namn igen. Vad är det för vits med "kom ihåg mig" om det inte funkar?

2017-09-29 @ 12:02:26
Postat av: Såpa fantast

Någon som vet när/om Emma skrivs ut ur serien eller andra framtida händelser, skriv gärna under fliken Framtiden.

2017-09-29 @ 19:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0