Massa besvikelser

Inskrivet torsdag 28/9 kl 20:24
 
Zak är nöjd med att vakna uppe i lägenheten hos Lisa. Cain har också sovit där. Han är inte övertygad om att det var en olyckshändelse med branden.
 
Robert får sms från Rebecca om att skynda sig dit.
 
Lisa säger åt Zak att inte förvänta sig något mer efter en enda kyss.
 
Liv får pengar av Chas för att köpa något till Aaron. När hon kommer till Davids affär så betalar hon med en 20£ sedel. Precis då kommer Pearl in och plötsligt säger hon att hon tappat en sedel. Gabby hör det och säger att Pearl ska kolla i sin hand innan hon anklagar någon. Där ligger sedeln. Gabby och Liv blir vänner igen.
 
Kerry söker upp Zak för att kolla hur han mår. Cain kommer hem och anklagar henne för branden och visar upp en fimp med läppstiftsmärke på som bevis. Kerry nekar och rusar därifrån.
 
Pierce berättar att han vill gifta sig med Rhona för Marlon. Han vill ha Marlons godkännande bara för att Marlon är Leos far.
 
Paddy vill bjuda ut Chas men pötsligt så verkar det som om de båda väljer att de bara ska vara vänner. Marlon kommer sedan fram till Paddy för att berätta att Pierce ska fria till Rhona.
 
Aaron vill fira sin födelsedag med Robert med en middag trots att han sagt tidigare att han inte vill men får då veta att Robert måste avsluta en stor affär tillsammans med Rebecca. Aaron säger att det är ok och att han kan ta en öl med Adam istället
 
Pierce ordnar med rosor och musik för att fria till Rhona. Hon rycker till när han ska sätta på ringen på hennes finger och sedan säger hon att hon är ledsen. Rhona säger att det inte är ett defenitivt nej men hon är ju inte ens skild än.
 
Kerry erkänner för Zak att hon anlade branden. Han blir besviken men hon förklarar att hon blev så arg på Cain för att hon inte får träffa Kyle. Cain kommer hem och ber henne gå men då säger Zak att hon är oskyldig till branden och att hon är där för Kyles skull. Kerry tackar Zak för att ha ställt upp för henne när Cain gått.
 
Paddy gratulerar Pierce när de ses ute på gatan. Pierce berättar att Rhona sagt nej och hon förklarar att de bara vill vänta lite.
 
Belle tror att föräldrarna är ihop igen men Zak ska precis säga att de inte är det när Lisa säger att de bara ska ta det lite lugnt i framtiden så Belle får inte berätta det för någon än. Zak blir förvånad men lovar Lisa att hon inte ska ångra sig.
 
Pierce är besviken på Rhona men hon förklarar att hon älskar honom. Han vill att hon ursäktar honom och han blir lite upphetsad så han märker inte att Rhona försöker få honom att sluta ta på henne. Efteråt sitter hon besviken och olustig kvar i sängen medan han går iväg och är väldigt nöjd med tillvaron.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hur kan Kelly va mormor åt kyle när Cain är pappa åt han?

2017-09-27 @ 12:25:59
Postat av: Sanna

Haha hoppsan de vart fel namn där

2017-09-27 @ 12:26:54
Postat av: Ylva

Usch. Tänk att vakna m Zak:s strumpklädda fötter på huvudkudden:(

Rhona såg inte glad ut på slutet...

2017-09-27 @ 12:56:32
Postat av: Fri Höger

Sanna, Kerrys dotter Amy är mamma till Kyle helt enkelt 😊

2017-09-27 @ 13:17:03
Postat av: AnnaS

Och där gjorde Pierce bort sig! Men jag förstår inte varför Rhona inte ville förlova sig med honom före att han tvingade sig på henne. Dom bor ihop och har verkat jättekära. Sen är det väl bara att vänta med bröllop tills det passar.

2017-09-27 @ 13:22:53
Postat av: AnnaS

Och hur länge dröjer det innan Kerry gör bort sig igen?

Vet Joanie att Zak är på väg tillbaka till Lisa?

2017-09-27 @ 13:24:26
Postat av: Anders

@Ylva: Usch ja! I Sverige så hade Pierces uppförande klassats som sexuellt utnyttjande eller t.o.m som våldtäkt beroende på situationen! Han verkar inte vara helt stabil den mannen och jag hoppas att han försvinner snart! Det räcker med en galning i byn och den rollen uppfylls mer än väl av Emma!

Var är Priya och Amba någonstans? har inte sett dessa på länge nu! Är dom på semester eller något?2017-09-27 @ 13:25:25
Postat av: Såpa fantast

Tydligen fungerar inte terapin på Pierce. Han ser Rhona som en ägodel. Han är extremt svartsjuk och vill jämt få sin vilja igenom. Dessutom manipulerar han henne för att få henne dit han vill. Undrar hur detta destruktiva förhållande kommer att utvecklas.

2017-09-27 @ 14:04:19
Postat av: Peter H

En bilkrasch för Zak och Lisa?

Dessa två kunde gott få skrivas ut ur serien.

2017-09-27 @ 20:37:36
Postat av: Anonym

Nej, det är Joanie som borde skrivas ut ur serien. Zak och Lisa borde vara tillsammans igen. De har varit för länge i serien för att skrivas ut.

2017-09-27 @ 22:21:28
Postat av: Sanna

Jo men hur gammal är Kerry Amy och cain?
Känns ju som cain är äldre än kerry

2017-09-28 @ 12:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0