En Kylie-tour

Inskrivet kl 13:37
 
Joanie kan slippa arresten om hon ber mannen om ursäkt. Tommy kommer dit till polsen och hon ber om ursäkt men när han fortsätter att vara oförskämd och dessutom flirtar med henne blir hon rasande och säger att hon inte alls ångrar sig. Hon råkar slå till en polisman, som försöker lugna henne, så hon blir arresterad igen. Denna gång räcker det inte med en ursäkt.
 
Ross har lovat att köra taxi på nyårskvällen så Finn råder honom att hålla sig nykter på Rebeccas fest.
 
Lawrence vill passa på att göra reklam för Home Farm under festen genom att visa en PR-video på en av skärmarna. Chrissie hör det och ändrar i videon och sätter in partybilder på Rebecca.
 
Leyla märker att Finn är lite för intensiv för Kasim. Finn berättar sedan för Leyla om en överraskning han har för Kasim, en Kylie-tour i Australien.
 
Kerry blir besviken över att inte få ta hand om Kyle. Lisa pratar med Cain så Kerry får träffa pojken men endast i Cains sällskap.
 
Leyla berättar för Pete om att Kasim inte är så intresserad av Finn. På Rebeccas fest märker Finn att Kasim verkar nedstämd.
 
Zak har varit hos Lisa men ska gå hem när Kyle somnat. Han har svårt att lämna men Lisa säger inget så han går.
 
Chrissie säger åt Rebecca att inte beblanda sig med deras kunder på festen.
 
Kasim vill åka hem men stannar på festen då han inte kan åka taxi för Ross druckit. Finn erbjuder sig att ringa en annan taxi men Kasim säger att han blir kvar.
 
Lawrence ska visa filmen för festdeltagarna. Chrissie ser nöjd ut men när det visar sig att Rebecca bytt ut sina bilder till Chrissie som gör saker så blir hon sur. Lawrence blir rasande på sin dotter. Han får veta att Chrissie ändrat filmen först. Han blir så besviken att han funderar på att sälja alltihop och låta döttrarna klara sig själva.
 
Kasim gör slut med Finn för han orkar inte längre, han säger att Finn har förmycket annat att tänka på. Tracy hör dem och erkänner att hon är full och precis spytt i en vas. Tolvslaget kommer och David ropar på henne. Kvar står Finn och gråter.

Kommentarer
Postat av: Anders

Deppigt nyårsprogram. Joanie i finkan, bråkande systrar och en dumpad Finn.

Tyckte att Lisa såg lite sugen ut på Zac där ett tag! Kanske finns hopp om dom två ändå?

2017-09-22 @ 17:51:50
Postat av: Såpa fantast

Jag hoppas också på Zak och Lisa. Undrar hur Joanie kommer att reagera om de återförenas och hur länge hon kommer att sitta inne. Vad kommer det att krävas för att systrarna White ska samsas? De är som hund och katt. Chrissie blev förudmjukad av att vara till åtlöje inför alla gäster. Stackars Finn som blev dumpad. Han gick nog fram alldeles för fort fram, bjöd Kasim att fira jul med familjen och köpte konsertbiljetter till Kylie Minogue i Australien.

2017-09-22 @ 23:32:06
Postat av: ELIZA

Fattar inte det där med Finn och "bojfrenden"...Vadå gå fort fram...Han har ju ingen familj som han har kontakt med,en annan skulle väl vara tacksam då att bli medbjuden?? Måste ju vara nåt annat som ligger och gnager...Brukar inte tycka nåt om folks utseende,men ja,Karim skulle nog gå till frisören...För någon dag sedan fick Kerry någon "förlikning" med Sharmas...Kommer inte ihåg vad hon gjorde för att "skada" sej, men fick tydligen en summa pengar...Har skrivit tidigare om deras löjliga bollande med pengar...När "svärsonen" "lånade" 20 tusen pund,stod dom på botten av botten...Och dom pengarna har väl inte kommit tillbaka...Zak och Lisa,är ju upplagt för en återförening...Och varför inte,har alltid gillat dom som par...Vanliga, jordnära människor...Fast Zak är alldeles för arbetsskygg...Nicola och Jimmy, måste ju tycka att dom (hon) ska lugna ner sej...Snacka om humör den damen har..Ha ha ha ....

2017-09-23 @ 23:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0