Tommy med y

Inskrivet kl 21:45
 
Chrissie vill ha en nyårssoaré med familjen. Rebecca blir eld och lågor.
 
Kerry slutar gå med nackkragen och kryckor efter att hon fått skadeståndet.
 
Leyla muttrar över att Emma klagar på henne men berömmer Kasim hela tiden.
 
Jimmy och Nicola vaknar på soffan. Barnen har gjort frukost åt dem.
 
Rebecca flirtar med Ross när de ses på kaféet. Hon bjuder honom och Brenda till nyårsfesten.
 
Kerry tjatar till sig jobbet tillbaka hos Bernice på salongen.
 
Charity och Chas ordnar singelfesten på puben. De lottar ihop några par så Rodney hamnar med Joanie, Dan med Kerry. Rishi avslöjar att Rodney mutat Charity om att få sitta med Joanie så hon väljer Rishi istället. Efter en stund så ändras paren.
 
Kerry gör allt för att göra Dan svartsjuk så när hon får snacka med en kille, Tommy med y, så flirtar hon hejvilt. Tommy bär ut henne från puben. Han har en madrass i lastbilen dit han vill gå. Kerry vill inte alls så han börjar kalla henne för slampa. Joanie och Rishi kommer förbi och då blir Tommy kaxig mot dem också. Joanie slår då till honom så han rasar i backen.
 
Emma är besviken för att de får vänta på Leyla och Pete. Hon säger att det är en specill dag eftersom det är dagen hon träffade James en gång i tiden. Kasim sitter utanför och vill inte gå in.
 
Polisen kommer till puben för att arrestera Joanie för misshandel.
 
Bernice hämtar Nicola till salongen och ger henne en skönhetsbehandling.
 
Rebecca bokar ett stort ljudsystem och en jättebildskärm till festen. Chrissie blir besviken då hon tänkt ha en mindre tillställning och hon tänker ställa in allt men då säger Rebecca att Chrissie bara är rädd för att inte bli lika omtyckt.
 
Jimmy ordnar en romantisk middag till Nicola efter hennes skönhetsehandling. Han ger henne en evighetsring för att vara fäst vid henne för alltid.
 
Emma är besviken för att Leyla, Pete och Kasim inte kom på middagen. Hon pikar som vanligt Leyla men då tar Kasim på sig skulden för att han känt sig i vägen så han vill inte störa deras middag men sedan hade Pete och Leyla övertalat honom att komma ändå. Emma blir inte alls arg på honom.
 
Kerry väntar på Joanie på polishuset men polisen säger att Joanie inte kommer att komma ut förrän nästa dag. När Kerry kommer till puben så får hon veta av Dan att han kört Kyle till Lisa. Hon blir besviken men han säger att Kyle inte kan vara med en fyllehund som hon.

Kommentarer
Postat av: Anders

Vilka gullungar Angelica och Elliot är! Äntligen så lyckades stackars Jimmy göra någonting rätt! Hoppas att det håller!

Joanies snyting var kanske onödig men den var iaf välförtjänt. Hon kommer säkert undan med en varning. Det brukar bli så snär det boxas i serien, och Joanie är ju knappast en härdad förbrytare (Det skulle ju göra henne intressant och så kan vi ju inte ha det!)

Emma behöver en rejäl dos psykofarmaka! Ok att Leyla inte är den mest hederliga tjejen i serien, men Emmas besatthet är inte frisk någonstans! Inte undra på att Kasim är litet smånervös.

2017-09-21 @ 12:31:55
Postat av: Ylva

Vem skulle inte vara nervös inför en middag med Emma? Jag skulle hitta på vilken ursäkt som helst för att slippa.

2017-09-21 @ 14:41:07
Postat av: Jonas

Kasims frisyr och mustasch är vedervärdiga.

2017-09-22 @ 07:50:22
Postat av: jackson

På något sätt tycker jag inte att Kasim passar in i sammanhanget. Döljer han något mystiskt?

2017-09-22 @ 07:53:28
Postat av: Såpa fantast

Om Kasim döljer något kommer det fram. Han kanske bara tycker att Emma är obehaglig. Det viktigaste är att Finn är lycklig med honom.

2017-09-22 @ 08:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0